Mulla ei tosiaan ole kuin max 3kg "annettavaa" kun meni muutaman kilon takaspäinkin tuossa välissä sen 1500kcal kukkakaali-broilerinfilee -dieetin yhteydessä, niin en tiedä jaksanko lähteä koko punnitukseen. Ajattelin kuitenkin että joku 10kg pitäis olla rehellistä valuuttaa jaksaakseni.
bliss kirjoitti:Mulla on raparperiongelma.
Sitä on ihan perkeleesti enkä keksi enää mitään uutta mitä siitä tekis.
Eikö Niksi-Pirkasta löydy mitään raparperiniksiä?
No lue ja referoi. Mulle ei postiteta kyseistä lehteä.
Ryhdyn luomuraparperidiileriksi
Hankala vinkittää kun ei tiedä mitä olet jo tehny. Ootko tehny noita mainittuja pontikoita ja viinejä?Tässä napsin ohje.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
bliss kirjoitti:No jos ei viini- tai muutakaan alkoholijuttua. Menee hukkaan mun tapauksessa.
Mitä siitä VOI tehdä? Muuta kuin piirakkaa ja kiisseliä ja vispipuuroa?
Mansikoiden kanssa tulee hyvää hilloa. Sit tiedätkö semmoisen omenahyveen, johon laitetaan voita, fariinisokeria, omppua, kaurahiutaleita ja öö jotain? Sokeria ja kanelia vissin? Sit koko soosi paistetaan uunissa. Vaihda ompun tilalle raparperi, on hyvä jälkkäri ja nopea tehdä. Sit en tiedä mitä "kompotti" on ja mihin sitä käytetään, mutta sitäkin voi tehä raparperista.
Viinoja voit tehä lahjaksi ystäville, esim tuo napsi ois minusta ihan hyvä lahja. Kun ei itselle viina maistu niin tee omaan napaan alkoholiton napsu.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Ylensyönnin alkeet eli lounas Weeruskassa. Kalaseljankaa, salaattia, leipää, uunilohta (paljon) ja muussia. Näillä hyydyttiin ennen jälkkäriä (suklaakiisseli, vähän epämääräinen maku).
Mä ylensöin Rossossa. Pasta-annos oli mielestäni pienehkö, joten hain lisää patonkia, jolla dippailin jokaisen kastikemolekyylin hyötykäyttööni. Coffeehousessa en sitten jaksanut kuin kahvin. Harmi kun työaikaa tuhraantui alle kaksi tuntia - aivan liian kilttiä ja vaatimatonta.
Söin unkarilaista varhaiskaalia rainbow perunasataattikuorrutuksella, kera hyvin kuivuneen aidon ruisleikäleivän, kirsikkatomaattien , porkkananpalojen ja Katajan maalaiskinkkuviipaleiden kera.. Röyh!
En tullut täyteen lainkaan! Sopivan kevyt olo..