Sivu 2/3

Lähetetty: 28.10.2009 9:39
Kirjoittaja Lilo
Vesper kirjoitti: Ja banaanikin on usein ällöä, sen pitää olla pikkasen raakaa ja jääkaappikylmää että voin syödä.
Ah, vihdoin sukulaissielu! Sit on ihan superällöä, jos joku syö samassa tilassa sellasta vähän liian kypsää banaania jonka haisu leviää kaikkialle. Ja banaani täytekakussa on niinQ hyperällöä!

Lähetetty: 28.10.2009 9:40
Kirjoittaja Kai Nalo
Lilo kirjoitti:
Vesper kirjoitti: Ja banaanikin on usein ällöä, sen pitää olla pikkasen raakaa ja jääkaappikylmää että voin syödä.
Kas kas. Luulin olevani ainut pervo joka ostaa kaupasta lähes vihreät banaanit ja pitää niitä jääkaapissa..

Lähetetty: 28.10.2009 9:47
Kirjoittaja Nehemiah James
^ Liityn joukkoon kankeaan....

Lähetetty: 28.10.2009 10:05
Kirjoittaja bliss
^Mä kans. Paitsi että en pidä niitä jääkaapissa. Ja ostan enintään kolme banaania kerralla.

Lähetetty: 28.10.2009 10:19
Kirjoittaja urpiainen
No olette te kanssa. Vain Manala näyttäisi olevan jotenkin kartalla. Banaanin kauneus on juuri siinä tragiikassa, että parhaimmillaan se on jonkinlaisessa ristiriitaisessa, lähes mahdottomassa ja ehdottoman ohikiitävässä tilassa, jossa se ei vielä ole menettänyt nuoruudenkiinteyttään ja purevuuttaan, mutta on jo saavuttanut kypsän makeuden ja aavistuksen pian löllähtävästä pehmeydestä (kaikki mahdolliset analogiat ei-hedelmämaailmaan ovat lukijan itse tekstiin projisoimia). Näin ollen, banaanin syö lähes aina liian aikaisin tai liian myöhään. Tämä kiusoitteleva tavoittelemattomuus on banaanin kauneuden ydin. Banaanin säilyttäminen jääkaapissa on vähän kuin jättäisi klassikkoromaanin lukematta, koska sen voi nauttia myös tv-elokuvaversiona.

Sinänsä ihan terveellistä huomata, että ihana Lilokin on edes jossain asiassa näin perusteellisen kuutamolla - banaaniko täytekakussa muka hyperällöä!

Lähetetty: 28.10.2009 10:20
Kirjoittaja exPertti
urpiainen kirjoitti:No olette te kanssa. Vain Manala näyttäisi olevan jotenkin kartalla. Banaanin kauneus on juuri siinä tragiikassa, että parhaimmillaan se on jonkinlaisessa ristiriitaisessa, lähes mahdottomassa ja ehdottoman ohikiitävässä tilassa, jossa se ei vielä ole menettänyt nuoruudenkiinteyttään ja purevuuttaan, mutta on jo saavuttanut kypsän makeuden ja aavistuksen pian löllähtävästä pehmeydestä (kaikki mahdolliset analogiat ei-hedelmämaailmaan ovat lukijan itse tekstiin projisoimia). Näin ollen, banaanin syö lähes aina liian aikaisin tai liian myöhään. Tämä kiusoitteleva tavoittelemattomuus on banaanin kauneuden ydin. Banaanin säilyttäminen jääkaapissa on vähän kuin jättäisi klassikkoromaanin lukematta, koska sen voi nauttia myös tv-elokuvaversiona.
Lääkkeet, lääkkeet. :)

Lähetetty: 28.10.2009 10:26
Kirjoittaja Ylermi Ylihankala
Raaka tai/ja kylmä banaani maistuu puulta. Aivan kypsä taas on liian hapokas, veituu pehmeä ja jauhoinen.

edit: ärsy typo

Lähetetty: 28.10.2009 10:28
Kirjoittaja exPertti
Niin, teki mieli sanoa viinirypäle. Perusteet aika lailla samat kuin Elpalla.

Mutta perinteisesti sitä voi ostaa mandariini/klementiini/satsumoita ja pyyhkäistä niitä vaikka pussillisen kerralla. Nykyään pystyn yleensä syömään jo vain pari kerralla.

Lähetetty: 28.10.2009 10:32
Kirjoittaja Kai Nalo
urpiainen kirjoitti:Banaanin säilyttäminen jääkaapissa on vähän kuin jättäisi klassikkoromaanin lukematta, koska sen voi nauttia myös tv-elokuvaversiona.
Pah. Banaanin syöminen normaalina kauppalämpöisenä ja kypsänä, on kuin väljähtyneen keskikaljan kanssa juopottelua. Vedetään sitä samaa huttua mihin makuaistit on jämähtäneet ikuisiksi ajoiksi..

http://www.vastavalo.fi/albums/userpics ... anaani.jpg

Lähetetty: 28.10.2009 10:38
Kirjoittaja NuoriD
Kai Nalo kirjoitti:
urpiainen kirjoitti:Banaanin säilyttäminen jääkaapissa on vähän kuin jättäisi klassikkoromaanin lukematta, koska sen voi nauttia myös tv-elokuvaversiona.


http://www.vastavalo.fi/albums/userpics ... anaani.jpg
Mielestäni tuo kuvan banaani on juuri oikeassa kypsyysasteessa nautittavaksi. On totta, että nuoremman, kiinteälihaisemman pureskelu on suurempi nautinto, mutta maku on parhaimmillaan tuossa vaiheessa.

Lähetetty: 28.10.2009 10:40
Kirjoittaja Kai Nalo
NuoriD kirjoitti: Mielestäni tuo kuvan banaani on juuri oikeassa kypsyysasteessa nautittavaksi.
Ja minä heitän jo kompostiin tuossa vaiheessa jos se pitäisi sellaisenaan syödä. Esim. pirtelökäytössä se menee vielä ja siihen ei taasen sovi lähes vihreät banaanit.

Kinkkinen juttu sanoisin. :think:

Lähetetty: 28.10.2009 11:41
Kirjoittaja Lilo
urpiainen kirjoitti: Sinänsä ihan terveellistä huomata, että ihana Lilokin on edes jossain asiassa näin perusteellisen kuutamolla - banaaniko täytekakussa muka hyperällöä!
Voi ei - tähänkö tämä sitten hyytyi! Kakkukriisi!

(Preferoin kyllä muutenkin sacherkakkua.)

Lähetetty: 28.10.2009 11:42
Kirjoittaja bliss
Lilo kirjoitti:sacherkakku
Hiljaa!!!!1

Lähetetty: 28.10.2009 11:42
Kirjoittaja exPertti
Lilo kirjoitti:sacherkakkua
*nam*

Lähetetty: 28.10.2009 11:44
Kirjoittaja Jenny Daa-aah! ling
Sacher on pahaa. Banaani menee oikein hyvin kakussa. Nielkää.

Lähetetty: 28.10.2009 11:48
Kirjoittaja Ylermi Ylihankala
Jenny Daa-aah! ling kirjoitti:Nielkää.
Kurlaa sinä, narttu!

Lähetetty: 28.10.2009 12:54
Kirjoittaja bliss
Tämän ketjun ansiosta joudun ehkä sacherleivosostoksille ja se EI ole hyvä asia :(

Lähetetty: 28.10.2009 13:04
Kirjoittaja urpiainen
Sacher-kakku on kyllä aika hyvää. Muuten pääkaupunkiseudun kakkutarjonta koki kyllä aika kovan kolauksen muutama viikko sitten kun (mahdollisesti Suomen?) ainoa ehtaa wieniläistä kakkukulttuuria edustava leipomo Krulla's sulki ovensa Frederik Kruegerin kadulla, toivottavasti väin väliaikaisesti. Aikaa parempaa odotellessa täytyy palata Bulevardin Kakkugallerian asiakkaaksi. Suosikkini siellä vaihtelevat, viime aikoina suupieliä on kääntänyt hymyyn sitruuna-marenkikakku sekä vadelma-mansikka-valkosuklaakakku.

Hedelmistä sen verran, että ne ovat parhaimmillaan tuoreina etelän lämmössä kasvaneina ja nautittuna. Nämä meikäläisissä marketeissa tarjolla olevat konteissa kypsyneet mamu-hedelmät ovat vain varjo oikeasta asiasta. Ja muistakaa, että tölkkiananas on aina, ja erityisesti kaikessa ruoanlaitossa ja leipomisessa, saatanasta.

Lähetetty: 28.10.2009 13:06
Kirjoittaja Nehemiah James
bliss kirjoitti:Tämän ketjun ansiosta joudun ehkä sacherleivosostoksille ja se EI ole hyvä asia :(
Taistele sitä vastaan!! Älä anna periksi noin helpolla! Lihasi ei ole heikko. Olet wahva!! Olet voimakas! Pystyt siihen!!

Lähetetty: 28.10.2009 13:06
Kirjoittaja Kai Nalo
Suvinen kirjoitti: Joko saa alkaa syytämään henkilökohtaisia solvauksia niitä vastaan, jotka tunkevat banaania muihin kuin lastenjuhliin tarkoitettuun täytekakkuun?
Kannattaa kirjoitella niistä tuonne erotiikkaketjuihin.

Lähetetty: 28.10.2009 13:09
Kirjoittaja exPertti
Kertokaapas nyt, että miten Sacher pitäisi lausua. Tunnen aina itseni ihan juntiksi sitä tilatessa.

Lähetetty: 28.10.2009 13:14
Kirjoittaja Ylermi Ylihankala
exPertti kirjoitti:Kertokaapas nyt, että miten Sacher pitäisi lausua. Tunnen aina itseni ihan juntiksi sitä tilatessa.
Saseee. Alku pehmeän aristrokraattisesti, mutta pontevasti, lopun liukupidätysosio falsetissa.

Lähetetty: 28.10.2009 13:15
Kirjoittaja exPertti
Ylermi Ylihankala kirjoitti:
exPertti kirjoitti:Kertokaapas nyt, että miten Sacher pitäisi lausua. Tunnen aina itseni ihan juntiksi sitä tilatessa.
Saseee. Alku pehmeän aristrokraattisesti, mutta pontevasti, lopun liukupidätysosio falsetissa.
Ei kait tämä ole Bulllssit?

Lähetetty: 28.10.2009 13:18
Kirjoittaja Ylermi Ylihankala
exPertti kirjoitti:Ei kait tämä ole Bulllssit?
Kai tuo sahheri ulkoasultaan on lähellä häränpaskaa, joten mene ja tiedä.

Lähetetty: 28.10.2009 13:22
Kirjoittaja exPertti
Ylermi Ylihankala kirjoitti:
exPertti kirjoitti:Ei kait tämä ole Bulllssit?
Kai tuo sahheri ulkoasultaan on lähellä häränpaskaa, joten mene ja tiedä.
Perhana sinua, olen tietämättäni ollut oikeassa. Saksanlukija kun olen.

Näen sieluni silmillä itseni tilaamassa sitä saseeta. Anteeksi mitä?

http://forvo.com/word/sacher/