Ah, vihdoin sukulaissielu! Sit on ihan superällöä, jos joku syö samassa tilassa sellasta vähän liian kypsää banaania jonka haisu leviää kaikkialle. Ja banaani täytekakussa on niinQ hyperällöä!Vesper kirjoitti: Ja banaanikin on usein ällöä, sen pitää olla pikkasen raakaa ja jääkaappikylmää että voin syödä.
Iloinen hedelmä
Artificial Intelligence is no match for natural stupidity.
No olette te kanssa. Vain Manala näyttäisi olevan jotenkin kartalla. Banaanin kauneus on juuri siinä tragiikassa, että parhaimmillaan se on jonkinlaisessa ristiriitaisessa, lähes mahdottomassa ja ehdottoman ohikiitävässä tilassa, jossa se ei vielä ole menettänyt nuoruudenkiinteyttään ja purevuuttaan, mutta on jo saavuttanut kypsän makeuden ja aavistuksen pian löllähtävästä pehmeydestä (kaikki mahdolliset analogiat ei-hedelmämaailmaan ovat lukijan itse tekstiin projisoimia). Näin ollen, banaanin syö lähes aina liian aikaisin tai liian myöhään. Tämä kiusoitteleva tavoittelemattomuus on banaanin kauneuden ydin. Banaanin säilyttäminen jääkaapissa on vähän kuin jättäisi klassikkoromaanin lukematta, koska sen voi nauttia myös tv-elokuvaversiona.
Sinänsä ihan terveellistä huomata, että ihana Lilokin on edes jossain asiassa näin perusteellisen kuutamolla - banaaniko täytekakussa muka hyperällöä!
Sinänsä ihan terveellistä huomata, että ihana Lilokin on edes jossain asiassa näin perusteellisen kuutamolla - banaaniko täytekakussa muka hyperällöä!
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."
Lääkkeet, lääkkeet.urpiainen kirjoitti:No olette te kanssa. Vain Manala näyttäisi olevan jotenkin kartalla. Banaanin kauneus on juuri siinä tragiikassa, että parhaimmillaan se on jonkinlaisessa ristiriitaisessa, lähes mahdottomassa ja ehdottoman ohikiitävässä tilassa, jossa se ei vielä ole menettänyt nuoruudenkiinteyttään ja purevuuttaan, mutta on jo saavuttanut kypsän makeuden ja aavistuksen pian löllähtävästä pehmeydestä (kaikki mahdolliset analogiat ei-hedelmämaailmaan ovat lukijan itse tekstiin projisoimia). Näin ollen, banaanin syö lähes aina liian aikaisin tai liian myöhään. Tämä kiusoitteleva tavoittelemattomuus on banaanin kauneuden ydin. Banaanin säilyttäminen jääkaapissa on vähän kuin jättäisi klassikkoromaanin lukematta, koska sen voi nauttia myös tv-elokuvaversiona.

Came here for school, graduated to the high life
-
- Kitisijä
- Viestit: 9426
- Liittynyt: 22.09.2008 13:03
Raaka tai/ja kylmä banaani maistuu puulta. Aivan kypsä taas on liian hapokas, veituu pehmeä ja jauhoinen.
edit: ärsy typo
edit: ärsy typo
Viimeksi muokannut Ylermi Ylihankala, 28.10.2009 10:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Yliuuttunut ja liian pieni hurmossetä.
Pah. Banaanin syöminen normaalina kauppalämpöisenä ja kypsänä, on kuin väljähtyneen keskikaljan kanssa juopottelua. Vedetään sitä samaa huttua mihin makuaistit on jämähtäneet ikuisiksi ajoiksi..urpiainen kirjoitti:Banaanin säilyttäminen jääkaapissa on vähän kuin jättäisi klassikkoromaanin lukematta, koska sen voi nauttia myös tv-elokuvaversiona.
http://www.vastavalo.fi/albums/userpics ... anaani.jpg
Mielestäni tuo kuvan banaani on juuri oikeassa kypsyysasteessa nautittavaksi. On totta, että nuoremman, kiinteälihaisemman pureskelu on suurempi nautinto, mutta maku on parhaimmillaan tuossa vaiheessa.Kai Nalo kirjoitti:urpiainen kirjoitti:Banaanin säilyttäminen jääkaapissa on vähän kuin jättäisi klassikkoromaanin lukematta, koska sen voi nauttia myös tv-elokuvaversiona.
http://www.vastavalo.fi/albums/userpics ... anaani.jpg
Voi ei - tähänkö tämä sitten hyytyi! Kakkukriisi!urpiainen kirjoitti: Sinänsä ihan terveellistä huomata, että ihana Lilokin on edes jossain asiassa näin perusteellisen kuutamolla - banaaniko täytekakussa muka hyperällöä!
(Preferoin kyllä muutenkin sacherkakkua.)
Artificial Intelligence is no match for natural stupidity.
-
- Kitisijä
- Viestit: 9426
- Liittynyt: 22.09.2008 13:03
Sacher-kakku on kyllä aika hyvää. Muuten pääkaupunkiseudun kakkutarjonta koki kyllä aika kovan kolauksen muutama viikko sitten kun (mahdollisesti Suomen?) ainoa ehtaa wieniläistä kakkukulttuuria edustava leipomo Krulla's sulki ovensa Frederik Kruegerin kadulla, toivottavasti väin väliaikaisesti. Aikaa parempaa odotellessa täytyy palata Bulevardin Kakkugallerian asiakkaaksi. Suosikkini siellä vaihtelevat, viime aikoina suupieliä on kääntänyt hymyyn sitruuna-marenkikakku sekä vadelma-mansikka-valkosuklaakakku.
Hedelmistä sen verran, että ne ovat parhaimmillaan tuoreina etelän lämmössä kasvaneina ja nautittuna. Nämä meikäläisissä marketeissa tarjolla olevat konteissa kypsyneet mamu-hedelmät ovat vain varjo oikeasta asiasta. Ja muistakaa, että tölkkiananas on aina, ja erityisesti kaikessa ruoanlaitossa ja leipomisessa, saatanasta.
Hedelmistä sen verran, että ne ovat parhaimmillaan tuoreina etelän lämmössä kasvaneina ja nautittuna. Nämä meikäläisissä marketeissa tarjolla olevat konteissa kypsyneet mamu-hedelmät ovat vain varjo oikeasta asiasta. Ja muistakaa, että tölkkiananas on aina, ja erityisesti kaikessa ruoanlaitossa ja leipomisessa, saatanasta.
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."
-
- Kitisijä
- Viestit: 9426
- Liittynyt: 22.09.2008 13:03
Ei kait tämä ole Bulllssit?Ylermi Ylihankala kirjoitti:Saseee. Alku pehmeän aristrokraattisesti, mutta pontevasti, lopun liukupidätysosio falsetissa.exPertti kirjoitti:Kertokaapas nyt, että miten Sacher pitäisi lausua. Tunnen aina itseni ihan juntiksi sitä tilatessa.
Came here for school, graduated to the high life
-
- Kitisijä
- Viestit: 9426
- Liittynyt: 22.09.2008 13:03
Perhana sinua, olen tietämättäni ollut oikeassa. Saksanlukija kun olen.Ylermi Ylihankala kirjoitti:Kai tuo sahheri ulkoasultaan on lähellä häränpaskaa, joten mene ja tiedä.exPertti kirjoitti:Ei kait tämä ole Bulllssit?
Näen sieluni silmillä itseni tilaamassa sitä saseeta. Anteeksi mitä?
http://forvo.com/word/sacher/
Came here for school, graduated to the high life