Sivu 2/3
Lähetetty: 22.06.2007 11:42
Kirjoittaja Quarter
Wilhelm. Parempaa ei toistaseks o tullut vastaan. Ikisuosikki valkosipuli-aurajuusto tarttu mukaan kaupasta sekä kokeiluna se aito chili. Saas nähä... ja A-makkaraa sen pitää olla, eikä mitään leivosmassaa pahvikuoressa.
Lähetetty: 23.06.2007 11:27
Kirjoittaja Vaola
^Kerropa sitten noista makukokeiluista. Pyysin eilen kaupasta tuota chiliä, mutta ei sitä kait ollut. Jollain A-luokan makkaralla sitten mentiin. Leikattiin paloiksi ja grillauskastikkeen ja muiden kylkiäisenä vartaisiin. Supernamia! Pieninä paloina oli ihan jees.
Lähetetty: 23.06.2007 11:43
Kirjoittaja SaintJohnPerse
Muistan kun ekan kerran maistoin Kabanossia, niin ihmettelin miksi se maistuu jotenkin omituiselta. En oikein pitänyt siitä ja palasin Campingin pariin. Myöhemmin keksin, että se oli se lihan maku, joka noissa makkaroissa häiritsi
Lähetetty: 23.06.2007 14:00
Kirjoittaja Elukka
Se nyt vaan on tyhmää grillata jauhoja.

Lähetetty: 24.06.2007 11:49
Kirjoittaja McJanne
Ryynärit. Kaikki muu on teeskentelyä.
Lähetetty: 24.06.2007 13:15
Kirjoittaja Xiberia
Minun kitaani upposi juhannuksen aikana 5 Wilhelmiä. Oli hyviä.
Lähetetty: 24.06.2007 14:03
Kirjoittaja isohaara
En ees muista koska olisin viimeksi syönyt pahaa grillimaggaraa - enkä tosiaan ole makkaroideni suhteen ronkeli. Grilliin, sinappiketsuppi ja kaikki kyrsät maistuvat hyvältä. Poikkeuksena ne erittäin lihaisat, niiden makuun kestää vähän aikaa tottua.
Lähetetty: 25.06.2007 10:05
Kirjoittaja PerttiMakimaa
PerttiMakimaa kirjoitti:LIDL:n "Nürnbergerit" ovat kyllä parhaita (eli ne pienet sormenkokoiset bratwurstit, maistuvat ihan esikuviltaan). Lihaa ja makua.
Kotimaisista makkaroista menevät Portin ukko-pekat ja kabanossi/wilhelmit. Mieluiten juustopainoksina.
En jaksanut käydä kahdessa kaupassa, joten päädyin kokeilemaan sittarin Jimbo Bratwurstia. Hieman kalliimpaa kuin Lidlin nu(<-umlaut)renbergiläiset, mutta miellyttävän yrttinen maku. Tykkäsin.
Samalla tuli mökin kiukaalla pussissa hauduttaen testattua Campingin uusi juhlalenkki. Aika mitäänsanomaton, jos Campingistä pitää pitää tästäkin.
Lähetetty: 30.06.2007 22:25
Kirjoittaja BettyB.
Liha on lihaa, makkara on makkaraa. *vannoo Campingin nimeen*
Lähetetty: 30.06.2007 23:48
Kirjoittaja Geetzu
Oon nyt parin viikon aikana syöny abouttista 20 erilaista makkaraa enkä ihan oikeasti osaa nimetä parasta. Tai huonointa. Piru et kyrpä siis kyrsä on hyvää!
(paksuusoire, inhosin tsieguroit ennen)
Lähetetty: 12.07.2007 13:14
Kirjoittaja Hellu
Eilen oli mustamakkarapäivä mutta se oli myyty K-kaupasta loppuun jo viiden maissa! Olin ihan pettyny.
Kun en muuten syö lihaa olleskaa niin mustamakkara kerran parissa kuussa pitää anemian loitolla!
Paras makkara on siis Tapolan mustamakkara.
Lähetetty: 12.07.2007 13:20
Kirjoittaja Clay
Maistoin jotain Tervaporvarin grilliä, ei ollut kovin kummoista.
Lähetetty: 12.07.2007 13:49
Kirjoittaja Vihtahousu
Jauhomakkarat maistuu paskalle. Lihapitoisuus korkeampi = parempaa, noin karkeasti vedellen. Aitochili (?) wilhelmiinalta ja joku missä oli kans hitosti lihaa oli hyvää, mutta sitä nähnyt ees tänä vuonna kaupoissa.
Lähetetty: 12.07.2007 14:04
Kirjoittaja Bluntly
Vihtahousu kirjoitti:Jauhomakkarat maistuu paskalle. Lihapitoisuus korkeampi = parempaa, noin karkeasti vedellen.
Tiettyyn rajaan asti. Kinkkumakkarat, vai mitä nyt olivatkaan, melkein 100% lihapitoisuudella ja melkein ilman rasvaa ovat aikas kuivaa järsittävää.
Lähetetty: 12.07.2007 14:56
Kirjoittaja Clay
60 - 70% lihapitoisuus on mun mielestä aika pätevä, yli 80 alkaa maistua vähän jo pelkältä kuorelta. HK blöötäkin grillaa mielellään.
Lähetetty: 12.07.2007 19:51
Kirjoittaja Geetzu
Kabanossi Juusto, parasta. Päätyäkseni tulokseen söin eilisen ja tämän päivän aikana paketillisen sitä. En nyt muita.
Lähetetty: 12.07.2007 21:49
Kirjoittaja plumps
Muistan sellaisen dokumentin telkkarista (jota en nähnyt), jossa näytettiin miten ja mistä makkara tehtiin tehtaissa ja kaikki hyvät tyypit inhosivat makkaraa sen dokkarin jälkeen, paitsi minä. Aloin toivoa etten tykkäisi minäkään. Nykyään en tykkää ja harmiittaa,että pistin ilmoille sellaisen toiveen.
Oli ne kivoja aikoja kun makkara maistui.
Lähetetty: 12.07.2007 21:59
Kirjoittaja Mulli75
Voin mä käännellä niitä makkaroita joita on grillissä mutten kovin paljoa syö. Yksi tai kaksi makkaraa jotain hyvää merkkiä voin syödä. Mieluummin syön broilerin-, kalkkunan-, porsaan- tai naudanlihaa grillattuna.
Lähetetty: 13.07.2007 4:37
Kirjoittaja Niba
Kiva, että viimein pääsin kuittaamaan täällä!
Makkara on mitä mainioin eväs.
Kesän uutuuksista arvioita
makkara.info ssa, tietenkin hyvä muistaa näitten olevan makuasioita eli kukaan ei ole väärässä. Lisäksi valmistusmenetelmä vaikuttaa makkaran makuun, suosittelen tuoremakkaroiden kokeilua, joko esikeitettynä tai suoraan liekkeihin ojennettuna!
Lähetetty: 14.07.2007 23:23
Kirjoittaja Storia
Suosittelen lämpöisesti Kivikylän Kotipalvaamon Huilun Tuhti -makkaraa! Ei saa joka kaupasta eikä joka kaupungista, mutta...kun osuu kohdalle, niin ohi ei kannata kävellä. Lupaus ja uhkaus

Lähetetty: 16.07.2007 12:27
Kirjoittaja Clay
Lidlistä pekonijuustomaggaraa ja chillimaggaraa, kummatkin melko hyviä, mutta chilli meni ohi kyrsänmitalla. Kalkkunanakitkin oli yllättävän hyviä, taisin olla kännissä ja nälkäinen.
Lähetetty: 16.07.2007 14:04
Kirjoittaja Mida
Røkt Grill Pølse on hyvää.
Ei oikee suomalaiset makkarat maistunu enää miltää.
Lähetetty: 16.07.2007 15:22
Kirjoittaja Clay
Mida kirjoitti:Røkt Grill Pølse..
Ei yhtään osumaa googlesta.
Lähetetty: 16.07.2007 16:31
Kirjoittaja Elppis
Makkara on makkaraa. Hyvää.
Kabanossin juusto&pippuri ja tomaatti&jalapeno on
Mulle tulee makkarasta oksennusreaktio aina jossain vaiheessa. Maku on taivaallista, mutta leuka alkaa jäykistelee ym. ihmetystä. Ei jummarra.
Lähetetty: 16.07.2007 18:22
Kirjoittaja Geetzu
Tänään tarttee testata ekaa kertaa Lidlin makkaroita. Toistaseks en oo ketjun kaupoissa käynyt mutta nyt iski ihan hillitön uteliaisuus ja meen hypistelemään Tiksiin hyllyjen tarjontaa. Goglaan noit Clayn mainitsemii!