Sivu 2/2

Lähetetty: 04.07.2006 3:24
Kirjoittaja KisSandra
Lolita kirjoitti:Mä olen herkkäsuu enkä oikein mieltynyt chileihin. Kovin tulinen ruoka ei ole minulle nautinto, mutta valkosipuli on. Nams! Hajuhaitat ovat minun mielestäni muiden ongelmia.
Nyt yhdyn!

Joo, ja tykkäilen määkin valkosipulista sekä tilaan kebab annokseni mietona, paitsi sitä valkosipulii saa laittaa paljolti jos kuuluu valikoimiin.. Ja pussailemaan pyrkivät syököön itsekin valkosipulinsa jos hajuni ilman sen syömistä muodostu haittatekijäksi.

Lähetetty: 07.07.2011 9:07
Kirjoittaja Manaaja

Lähetetty: 08.07.2011 13:54
Kirjoittaja Niba
Tein aiemmin Naga morich makkaraa, 50g/3kg

Lähetetty: 12.07.2011 11:59
Kirjoittaja Manaaja
Naga Morich on nössöille.

http://thepepperseed.com/peppers/the-wo ... n-butch-t/

Pääsispä maistamaan!

Lähetetty: 12.07.2011 12:33
Kirjoittaja Riemumieli
Taitaa vain olla lepsoille tarkoitettu, kun nimessä on butch ja kaikkea.

Lähetetty: 18.07.2011 23:19
Kirjoittaja Kärähtänyt Käämi
Vältän morich/jolokia-oastoa,mutta nautin sopivan tulisesta ruuasta.
Lauantaina söin lehtipihvin jalapeno-tahnalla,oli muuten prikulleen oikein paistettu,nim.mainitsemattomassa raflassa,tänään lykkäsin chili con carneen nim.mainitsemattoman valmistajan chilitahnaa ja toisen nim.mainitsemattoman valmistajan chililiemessä marinoituja valkosipuleita.

En löytänyt nim.mainitsemattomasta elintarvikeliikkeestä chilipapuja,käytin kidneypapuja,mut hakuses on.

Lähetetty: 14.09.2011 1:00
Kirjoittaja Niba
Tampesterissa syötiin Naga Morichia..

Pallopäille tiedoksi että siemeniä voi tilata Trinidadista?

Tuolla sanottiin kyllä että Butchissa olisi 1,460,000 scovillea..
Mutta jossain Naga Morich yksilössä olisi jopa 1,500.000 ja ylikin scovillea?
Suo siellä vetelä täällä, jalostuksella varmaan voidaan jossain määrin vielä lisätä vahvuutta, sen jälkeen on vuorossa Genetic engineering ja moniperseiset apinat..

Re: Chili & valkosipuliketju

Lähetetty: 30.11.2013 0:27
Kirjoittaja MrM
Aattelin vaan kertoa että ostin Fazerin valmistamia uutuscripsejä tuossa chilimaustettuna. Tuotteen nimi on tarkalleen ottaen "Fazer Crisp Pita Bread Chili". Kolmionmuotoisia maissilastujäljitelmiä, jotka ovat tehty vehnäjauhosta ja vedestä. Kilohinta tarjouksessa huimasti yli 20 euroa kilo. Valmistuskustannukset varmasti 1/10 siitä jos sitäkään.

Tuomio: Aivan kamalaa paskaa. Selluloosapahvin ja grillimausteen sekoitus. Täysin mautonta paskaa. Hiilareita 60g/100g tuotetta. Täysin ravintoarvotonta ja pahanmakuista paskaa. Mulle tulee paha mieli että tässä on niinkin perinteikäs nimi kuin "Fazer". Muistinko jo mainita että nää oli aivan karmeeta paskaa?