Sivu 2/3
Lähetetty: 16.05.2006 16:41
Kirjoittaja mustakikkeli
Kanaa
Paljon valkosipulia.
Persikkaa. Sopii pizzaan paljon paremmin kuin se iänikuinen ananas.
Tietenkin juustoa ihan megalomaanisesti.
Maun mukaan jotain muutakin, mutta ylläolevat ovat must.
Lähetetty: 16.05.2006 16:42
Kirjoittaja Bliss
Saz kirjoitti:voileipäkakkua.....
Tekis sellaisia pienempiä jonka ehtisi parissa päivässä syödä.
Tee ihan reilusti iso, menee helposti parissa päivässä

Lähetetty: 16.05.2006 17:01
Kirjoittaja Vaola
Sazille vielä vinkkejä voileipäkakkuun.
Tosin tämä mun tekemä saattaa poiketa aikalailla normista, kun tykkään hintsusti kepeämmistä vaihtoehdoista.
Ensiksikin kakku kannattaa ehdottomasti tehdä ainakin vuorokausi ennen nauttimista, että se ehtii vetäytyä ja mehustua kunnolla. Koska en niin välitä majoneesista, olen päällisen ja toisen täytteen sekoittanut kevyestä creme fraichesta ja maustamattomasta tuorejuustosta. Siihen sitten sotkenut sekaan hieman mausteita. Tuota sitten laittanut aina joka toiseen väliin sen kanssa, mistä kakusta nyt onkin ollut kyse (katkarapu, kinkku, savuporo etc). Joskus myös fiiliksen mukaan laittanut muutakin tähän sekaan. Voileipäkakussahan joka toinen kerros on tummaa ja joka toinen vaaleaa vuokaleipää. Leivät olen kostuttanut maitoon tehdyllä liha- kasvis- tai kalaliemellä. Toinen täyte on sitten ollut raejuustoa ja hienonnettua kananmunaa.
Aika yksinkertainen, mutta eipä ole kukaan koskaan valittanut että ei maittaisi... *hitsi kun alkoi tekemään mieli*
Lähetetty: 16.05.2006 18:03
Kirjoittaja tonttu
Vaihtelee fiiliksen mukaan, mutta näitä nyt ainakin:
- Kinkku
- Valkosipuli tomaattimurskaa
- Salamia
- Chilitonnikalaa
- Jauhelihaa
- Ananasta
- Sipulia
- Juustoa
- Fetajuustoa
- Pizzamaustetta
Ei kaikkia välttämättä yhellä kertaa tai yhteen pitsaan.
Lähetetty: 16.05.2006 18:30
Kirjoittaja 1108
tonttu kirjoitti:Vaihtelee fiiliksen mukaan, mutta näitä nyt ainakin:
- Kinkku
- Valkosipuli tomaattimurskaa
- Salamia
- Chilitonnikalaa
- Jauhelihaa
- Ananasta
- Sipulia
- Juustoa
- Fetajuustoa
- Pizzamaustetta
Ei kaikkia välttämättä yhellä kertaa tai yhteen pitsaan.
Plikka apinoi!
Lähetetty: 16.05.2006 18:32
Kirjoittaja tonttu
1108 kirjoitti:Plikka apinoi!
Saanko banaanin?
Lähetetty: 16.05.2006 18:41
Kirjoittaja Bluntly
Himo iski tämän ketjun perusteella, taidan siis suunnata kauppaan ostamaan aineksia semmoiseen pieneen ja herkulliseen patalappuseen. Pohjaa en taida jaksaa vääntää tälläkään kertaa.
Päälle runsaasti sipulia, isoja katkarapuja ja mozzarellaa.
Toisaalta rasvapommikin kävisi, mozzarellaa, cheddaria ja jotain tulista iljettävän näköistä saapasmaan kinkkua.
Lähetetty: 16.05.2006 18:46
Kirjoittaja 1108
tonttu kirjoitti:Saanko banaanin?
Et, saat kepistä.
Lähetetty: 16.05.2006 19:16
Kirjoittaja Vaola
Olenkohan mä ainoa ihminen maan päällä, joka EI halua pizzansa päälle hirveää juustoröykkiötä? Juustoa toki saa laittaa, mutta kohtuudella, niin että muutkin osaset pilkistävät ja ennenkaikkea maistuvat. Eli eivät peity sen juustokasan alle.
Yleensä kun kokkailen pizzaa jonkun kanssa, haluaa tämä toinen osapuoli hukuttaa pizzan juustoraasteeseen. Minen jummarra???
Lähetetty: 16.05.2006 20:05
Kirjoittaja Georgina
Vaola kirjoitti:Olenkohan mä ainoa ihminen maan päällä, joka EI halua pizzansa päälle hirveää juustoröykkiötä? Juustoa toki saa laittaa, mutta kohtuudella, niin että muutkin osaset pilkistävät ja ennenkaikkea maistuvat. Eli eivät peity sen juustokasan alle.
Täällä myös! Pitsan voi helposti pilata liialla juustolla.
Pitsaan menee kerta kerran jälkeen:
Jauheliha
Tomaatti
Kapris
Paprika (punainen)
Sipuli
Valkosipuli
Tietysti tomaattipyre ja juusto
Joskus myös: Kinkku tai salami
Lähetetty: 16.05.2006 20:15
Kirjoittaja hermine
Vaola kirjoitti:Olenkohan mä ainoa ihminen maan päällä, joka EI halua pizzansa päälle hirveää juustoröykkiötä? Juustoa toki saa laittaa, mutta kohtuudella, niin että muutkin osaset pilkistävät ja ennenkaikkea maistuvat. Eli eivät peity sen juustokasan alle.
Mä oon aina inhonnut juustoa, pizzassakin. Nykyään en enää syö juustoa muutenkaan. En tosin tiedä, onko se pizza enää pizzaa jos siihen ei laita juustoa, no en laita silti.
Lähetetty: 16.05.2006 20:23
Kirjoittaja Vaola
hermine kirjoitti:En tosin tiedä, onko se pizza enää pizzaa jos siihen ei laita juustoa, no en laita silti.
Aivan sama. Mäkin laitan kasvispizzaan katkarapuja!

Lähetetty: 16.05.2006 21:38
Kirjoittaja Bluntly
Hyvää oli, aineksina punasipuli, mozzarella ja sopresso. Kokonaisuuden pilasi hiukan valmispohja, mutta laiskuudesta joutuu aina kärsimään jotenkin.
Lähetetty: 17.05.2006 0:17
Kirjoittaja Sudenhenki
Tonnikalaa, katkarapuja, simpukoita ja sipulia (ei kuullotettua) on meikäläisen suosikki pläjäys. Voihan sitä joskus otta sellaisen kana-aurajuusto-sieni-sipuli pläjäyksenkin.
Yleisesti ottaen en paljoa pitsoja vierasta, mutta ananas on minusta pitsassa niin helkkarin karseaa että ne nypin pois jos moista löytyisi minun pitsastani. Kinkku on toinen jota en suosi, mutta sen voi vielä sietää.
Lähetetty: 17.05.2006 0:24
Kirjoittaja LillyMunster
Sudenhenki kirjoitti:
ananas on minusta pitsassa niin helkkarin karseaa että ne nypin pois jos moista löytyisi minun pitsastani. Kinkku on toinen jota en suosi
Oma suosikkitäytelistani vapaasti yhdistellen on tämäntyylinen:
Fetajuusto
Aurajuusto
Sipuli (must)
Valkosipuli (ilman vs+++:aa pizza ei ole pizzaa)
Tonnikala
Salami
Herkkusienet
Paprika
Katkaravut
Jauheliha (vain kotona siis, ei ikuna pizzeriassa)
Uutena tuttavuutena oliivit, joita opettelen sietämään. Ajattelin ostaa niitä kotijääkaappiin, ja aion testata niitä ensiksi pizzassa.
Lähetetty: 17.05.2006 0:40
Kirjoittaja ninnithequeen
Mie en syö pizzaa.
Liian monta joutunna elämäni aikana tekemään. Eikä kukaan kyl valittanu...
Lähetetty: 17.05.2006 0:45
Kirjoittaja Sudenhenki
ninnithequeen kirjoitti:Mie en syö pizzaa.
Liian monta joutunna elämäni aikana tekemään. Eikä kukaan kyl valittanu...
Hmm? tuo kuulosti aivan tarjoukselta

.
Lähetetty: 17.05.2006 0:50
Kirjoittaja ninnithequeen
Sudenhenki kirjoitti:ninnithequeen kirjoitti:Mie en syö pizzaa.
Liian monta joutunna elämäni aikana tekemään. Eikä kukaan kyl valittanu...
Hmm? tuo kuulosti aivan tarjoukselta

.
Voinhan mie tehä sulle jos haluut, mut ite EN syö.
Oikeesti. Mittari täynnä. Liian monta saanu tehdä nois baarihommissa, ei tosin onneksi tuossa nykyisessä - ja viimeisessä baarissani.
Lähetetty: 17.05.2006 1:01
Kirjoittaja Sudenhenki
ninnithequeen kirjoitti:
Voinhan mie tehä sulle jos haluut, mut ite EN syö.
Oikeesti. Mittari täynnä. Liian monta saanu tehdä nois baarihommissa, ei tosin onneksi tuossa nykyisessä - ja viimeisessä baarissani.
*Slurps* Ohjettahan löytyy sitten ylempää

.
Lähetetty: 17.05.2006 1:03
Kirjoittaja ninnithequeen
Sudenhenki kirjoitti:ninnithequeen kirjoitti:
Voinhan mie tehä sulle jos haluut, mut ite EN syö.
Oikeesti. Mittari täynnä. Liian monta saanu tehdä nois baarihommissa, ei tosin onneksi tuossa nykyisessä - ja viimeisessä baarissani.
*Slurps* Ohjettahan löytyy sitten ylempää

.
Tomskusoossi, jauheliha, kinkku, sipuli, paprika, jalapeno, ja miljoonasti valkosipulia sekä juustoraastetta?
Lähetetty: 17.05.2006 1:12
Kirjoittaja Sudenhenki
ninnithequeen kirjoitti:
Tomskusoossi, jauheliha, kinkku, sipuli, paprika, jalapeno, ja miljoonasti valkosipulia sekä juustoraastetta?
Höpsis, tomskusoossi ja miljoonasti juustoraastetta kuuluu itsestäänselvyyksiin.
Sudenhenki kirjoitti:Tonnikalaa, katkarapuja, simpukoita ja sipulia (ei kuullotettua) on meikäläisen suosikki pläjäys. Voihan sitä joskus otta sellaisen kana-aurajuusto-sieni-sipuli pläjäyksenkin.
Lähetetty: 17.05.2006 1:14
Kirjoittaja ninnithequeen
Sudenhenki kirjoitti:aurajuusto
Yök yök yök.
Lähetetty: 17.05.2006 1:15
Kirjoittaja Sudenhenki
ninnithequeen kirjoitti:Sudenhenki kirjoitti:aurajuusto
Yök yök yök.
Hassu, ethän sä sitä syö

.
Lähetetty: 17.05.2006 1:17
Kirjoittaja ninnithequeen
Sudenhenki kirjoitti:ninnithequeen kirjoitti:Sudenhenki kirjoitti:aurajuusto
Yök yök yök.
Hassu, ethän sä sitä syö

.
Mut mua aina inhotti leikkiä sen kans. Yök. Ei se haju lähteny käsistä millään.
(miks mä repesin....)
Lähetetty: 17.05.2006 9:44
Kirjoittaja mustakikkeli
Asiaan liittyen, nykyisin tuntuu erinomaisen vaikealta löytää varsinaisista pizzerioista maittavia pizzoja. Vanhanaikaiset ohuet lätyt ovat joko mauttomia tai muuten vaan yök, ja jopa paksupohjaisemmat pannupizzatkaan eivät yleensä ole mitenkään erikoisia. Nekin ovat joko täysin mauttomia, tai sitten ne on pilattu liiallisella "hot barbeque"-kastikkeella jonka alta ei maistu yhtikäs mikään muu.
Kumma juttu että työpaikalla tarjottavat uuninpellipizzat ovat aina niitä parhaimipia ja mehukkaimpia. Mikseivät pizzeriat valmista sellaisia?