Re: Kokkausvinkit
Lähetetty: 23.03.2006 16:22
Terävä veitsi on ainut vehje, millä sipuli voidaan pilkkoa oikein. Kaikenmaailman silppurikoneet saavat sipulin maistumaan katkeralta moskalta..ElanorRaven kirjoitti:--.
Kitinää elämästä, ihmisistä ja kaikesta muusta tärkeästä
https://beta.kitina.net/
Terävä veitsi on ainut vehje, millä sipuli voidaan pilkkoa oikein. Kaikenmaailman silppurikoneet saavat sipulin maistumaan katkeralta moskalta..ElanorRaven kirjoitti:--.
EEIEIEI! Näin saat sipulistasi taatusti kitkerää. Sipuli on herkkä kaveri ja se kyllä itkettää jos sitä kohtelee kaltoin...ElanorRaven kirjoitti:käsikäyttöinen silppurihärpäke
Gimme faiv!Patz kirjoitti:EEIEIEI! Näin saat sipulistasi taatusti kitkerää.
Marry me!sinkkumatti kirjoitti:Gimme faiv!
Mie voin olla bestman!!! Koska polttarit????Patz kirjoitti:Marry me!sinkkumatti kirjoitti:Gimme faiv!
Kyllä sitä täällä herutetaan, mut sitten ku mä tuun ja istun sun syliin, niin uhkaillaan korville vetelemisestä.Patz kirjoitti:Marry me!
Joo siis. Tuli tuossa äsken kiire asioille, ja vastasin tohon viestiin varsin pikaisesti ilman aivoja. Jostain syystä kykenin assosioimaan valkkarin vain valkoviiniin tai valkoviinietikkaan. Mutta siis joo, onhan tuota tosiaan hyllyssä. Käytän tuota normaalin tabascon tilalla. Onhan se hieman maukkaampaa kuin normitabasco ja toisaalta hieman vähemmän etikkaista ja tulista. Habanero- ja Jalapeno-versiot on sitten tarkoitettu omille jutuillensa.sinkkumatti kirjoitti:Toi noi.Herra Manala kirjoitti:Mitähän tuo valkkaritabasco on? -p
Saattaa olla kyllä jo vanha juttu. Mä törmäsin vasta tällä viikolla. Oli varsin maukasta.
Ei sipulissa ole mitään potkua koskaan ollutkaan. Sitä varten onkin keksitty valkosipuli.urpiainen kirjoitti:Höp. Sipuli pullataikinaan raakana, muuten siitä menee potku.Herra Manala kirjoitti:Kyllä mäkin lihapullia varten hauduttaisin lihaliemessä sipulia.
Niin ja sitten sen voi leikata leikkuulaudalla, jonka laittaa hellan päälle, ja huipparin sen yläpuolelta päälle. Auttaa kummasti höyryjenpoistoon.Patz kirjoitti:Sipulin voi myös pakastaa hetkeksi tai pitää kylmän veden alla. Hyvä keino on myös pitää pilkkoessa lusikka suussa. Tällöin hengität suun kautta etkä nenän, ja itkeminen on selkeästi vähäisempää.
Lasketaanko pleksiviritelmäksi se, että käytät häkkyränä liesituulettimen etuosaa?ElanorRaven kirjoitti: Onko jollakulla ihan oikeasti toimivia vinkkejä siitä, onko sipulia mahdollista pilkkoa kyynelehtimättä? Ilmat mitään pleksilasiviritelmiä naaman edessä?