Sivu 2/2
Lähetetty: 07.11.2011 15:35
Kirjoittaja Melnais
Kitinä on ainutlaatuinen paikka! Ennen tätä galluppia en olisi voinut kuvitella että missään kukaan pesee hedelmiä pesuaineella. Samalla kai voisi laittaa pesukoneeseen, tulisi puhdasta ja bakteereja poistava lämpökäsittely vielä samalla. Kukin tavallaan, en ole yllättynyt etten ollut tästä(kään) trendistä tietoinen.
Omaan käyttöön pesen omenat jos vettä on sopivasti saatavilla, tytölle pesen ja joskus kuorin, sillä paksujen kuorien kanssa ei saa oikein syödyksi. Päärynöitä en kuori koskaan. Enkä edelleenkään pese salaatteja.
Kaiketi olen vapaa-ajalla jotenkin hygieniavastainen, en tykkää edes käsihuuhteesta kotona. Sitä käyttävätkin lähinnä appivanhemmat itselleen ja mies lapsen käsiin, minäkin alistun sairaana lutraamaan.
Lähetetty: 07.11.2011 15:42
Kirjoittaja Niba
Mä laitan pienen tipan fairyä päälle, sitten sylkäsen kämmeneen ja saippuoin sen pyorivin liikkein, huuhtelen juoksevan veden alla ja kuivaan flanellipyyhkeeseen, näin mä sen aina teen..
Lähetetty: 07.11.2011 15:58
Kirjoittaja masa
Melnais kirjoitti: Päärynöitä en kuori koskaan.
Mulle ei ole edes tullut mieleen että ne vois syödä kuorimatta.

Lähetetty: 07.11.2011 15:58
Kirjoittaja masa
Niba kirjoitti:Mä laitan pienen tipan fairyä päälle, sitten sylkäsen kämmeneen ja saippuoin sen pyorivin liikkein, huuhtelen juoksevan veden alla ja kuivaan flanellipyyhkeeseen, näin mä sen aina teen..
Nyt ei ollut kyse niba mulkkus pesemisestä.
Lähetetty: 07.11.2011 16:02
Kirjoittaja So Hard
^

Lähetetty: 07.11.2011 20:53
Kirjoittaja Kottarainen
Melnais kirjoitti:Omaan käyttöön pesen omenat jos vettä on sopivasti saatavilla, tytölle pesen ja joskus kuorin, sillä paksujen kuorien kanssa ei saa oikein syödyksi. Päärynöitä en kuori koskaan. Enkä edelleenkään pese salaatteja.
Kaiketi olen vapaa-ajalla jotenkin hygieniavastainen, en tykkää edes käsihuuhteesta kotona.
Näin juuri.
Mies samoilla linjoilla. Anoppi on toista maata, kuljettaa käsilaukussa käsidesiä ja hyperventiloi kun näkee lapsenlapsensa syövän melonia. Niissä kun oli jossain lajikkeessa jossain päin maailmaa ollut jotain pöpöä.
Lähetetty: 08.11.2011 0:08
Kirjoittaja Lolita
masa kirjoitti:Melnais kirjoitti: Päärynöitä en kuori koskaan.
Mulle ei ole edes tullut mieleen että ne vois syödä kuorimatta.

Mulle taas ei ole koskaan tullut mieleen, että joku voisi haluta kuoria päärynät.
Lähetetty: 09.11.2011 11:28
Kirjoittaja masa
Pyyhin asken grannysmithin pintaa tummansinisellä servetillä. Vielä kolmannen servetin jälkeen pinnasta jäi paperiin harmaa sonta.
Täytyy käydä ostamassa kuorintaveitsi duuninkin..
Lähetetty: 09.11.2011 11:35
Kirjoittaja masa
Lolita kirjoitti:
Mulle taas ei ole koskaan tullut mieleen, että joku voisi haluta kuoria päärynät.
Se kuorihan on ihan kuin pahvia! Yök.
Lähetetty: 09.11.2011 13:31
Kirjoittaja NuoriDaavid
Melnais kirjoitti:Kitinä on ainutlaatuinen paikka! Ennen tätä galluppia en olisi voinut kuvitella että missään kukaan pesee hedelmiä pesuaineella.

Lähetetty: 09.11.2011 13:35
Kirjoittaja NuoriDaavid
masa kirjoitti:Lolita kirjoitti:
Mulle taas ei ole koskaan tullut mieleen, että joku voisi haluta kuoria päärynät.
Se kuorihan on ihan kuin pahvia! Yök.
Päärynöissä on se ongelma, että se kuori tukkii sen raon, jos kuorii perunankuorimaveitsellä. Jos kuorii tavallisella veitsellä, hedelmälihaa lähtee liikaa. Jos ei kuori, niin kuori on tosiaan märkää pahvia.
Elämä on niin vaikeeta!!!1
Lähetetty: 09.11.2011 13:39
Kirjoittaja nowaysis
Mitäs omppulajikkeita te yleensä syötte?(Alkaa olla jo aika huippuunsa hiottua opintojen välttelyä) Itse suosin kotimaisten ollessa saavuttamattomissa royal galaa, joskus harvoin laitan piirakkaan isoäiti smithiä.
Lähetetty: 09.11.2011 13:41
Kirjoittaja nowaysis
NuoriDaavid kirjoitti:Melnais kirjoitti:Kitinä on ainutlaatuinen paikka! Ennen tätä galluppia en olisi voinut kuvitella että missään kukaan pesee hedelmiä pesuaineella.

Joissain kakkuohjeissa missä tarvitaan appelsiinin tai sitruunan kuorta kehotettiin ostamaan luomua ja vielä pesemään se astianpesuaineella myrkkyjämien minimoimiseksi. Siitä se ajatus sitten lähtikin. Luomusitruunan kuorta raastan usein kuumiin juomiin, btw.
Lähetetty: 09.11.2011 13:48
Kirjoittaja NuoriDaavid
nowaysis kirjoitti:Mitäs omppulajikkeita te yleensä syötte?(Alkaa olla jo aika huippuunsa hiottua opintojen välttelyä)
Mee peseen ne keittiön kaapit!
Lähetetty: 09.11.2011 13:53
Kirjoittaja nowaysis
En, avasin jo kirjan ja luin puolikkaan sivun!11 Tiskaamisen lomassa toki.
Lähetetty: 09.11.2011 13:57
Kirjoittaja masa
nowaysis kirjoitti:Mitäs omppulajikkeita.
Mitä happamempi sitä parempi, Puna-Antonovka ehkä parhaimmasta päästä.
Lähetetty: 09.11.2011 14:52
Kirjoittaja Manaaja
nowaysis kirjoitti:Mitäs omppulajikkeita te yleensä syötte?
Kanzia.
Lähetetty: 10.11.2011 10:23
Kirjoittaja Homeboy65
Ranskalaisia perunoita ei tarvitse kuoria. Ihan vaan tiedoksi.

Lähetetty: 11.11.2011 8:21
Kirjoittaja Manaaja
Homeboy65 kirjoitti:Ranskalaisia perunoita ei tarvitse kuoria. Ihan vaan tiedoksi.

Aika paljon vittumaisempia ovat tuosta vyöltä kuoria kuin ne omenat. Ihan vaan tiedoksi.

Lähetetty: 11.11.2011 14:36
Kirjoittaja Homeboy65
Manaaja kirjoitti:Homeboy65 kirjoitti:Ranskalaisia perunoita ei tarvitse kuoria. Ihan vaan tiedoksi.

Aika paljon vittumaisempia ovat tuosta vyöltä kuoria kuin ne omenat. Ihan vaan tiedoksi.

Tiesin tuon. Ihan van tiedoksi.
