Sivu 77/87

Lähetetty: 16.02.2012 22:21
Kirjoittaja Bluntly
Eineslihapullia suoraan pussista tökkäämällä erittäin paskaisella puukolla ja uittamalla halppissalsassa. Päälle piimää suoraan tölkistä.

Lähetetty: 22.02.2012 20:30
Kirjoittaja Bluntly
B on iloinen B, pitkästä aikaa toimiva kiertoilmauuni. Sen kunniaksi siipiä kukkaruukusta.

Lähetetty: 23.02.2012 22:46
Kirjoittaja huima
Nollan burgerin.

Aika hyvä.

Tai ainakin olutta oli tarpeeksi. IxDA Helsinki tapaaminen.

Prööt.

Lähetetty: 23.02.2012 22:57
Kirjoittaja Bluntly
Naudan sydäntä, papuja ja kuskussia.

Opin ettei sydäntä kannata tehdä yksistään.

Lähetetty: 28.02.2012 0:45
Kirjoittaja scarface
Tonnikalapastaa. Vähiin jäi sapuskointi. Tuli sairastuttua kivaan pikku kurkkukipuun ja kuumeeseen, joten todnäk nestemäisellä linjalla tästä etteenpäin..

Lähetetty: 28.02.2012 0:52
Kirjoittaja Pulkannaru
Broiskusalaattia oliivi+rypsiöljyllä.

Lähetetty: 28.02.2012 15:34
Kirjoittaja Melnais
Mies ei saa sanoa broisku! Eikä voikku. :barf:

Lähetetty: 28.02.2012 15:37
Kirjoittaja Kiukkutipu
Melnais kirjoitti:Mies ei saa sanoa broisku! Eikä voikku. :barf:
KUKAAN ei saa sanoa.

Lähetetty: 28.02.2012 16:21
Kirjoittaja Pulkannaru
^ ja ^^
:D onnistuin !1 Siis saamaan arvaamani reaktiot. Lopultakin.

Lähetetty: 28.02.2012 16:33
Kirjoittaja Nergal
Tein itse kanapekonipyttipannua.

Lähetetty: 01.03.2012 23:08
Kirjoittaja Kreitsu
Jos edes salaatin jaksaisi vääntää. Mitään en ole vielä syönyt, kun en ole "ehtinyt" enkä malttanut. Ja nyt tekis periaatteessa mieli mennä nukkumaan: oli rankka päivä. Mut jos sen salaatin edes väsäisi.

Lähetetty: 02.03.2012 15:27
Kirjoittaja nowaysis
Gorgonzolamunakasta, sienisalaattia, jääsalaatinlehtiä, Kalamata-oliiveja, kurkkua, tomaattia, paprikaa ja salaattikastikkeena tahinia. Juomaksi selleri-omena-inkivääri-kaneli-hunaja-vettä- juomaa. Voisinkin tarjoilla jotain tämän tapaista viikon päästä vierailulle saapuvalle ystävättärelleni. Kenties hieman hedelmäisempää versiota. Hmm.

Lähetetty: 17.03.2012 20:10
Kirjoittaja Bluntly
Kolme hapanleivänpalasta.

Lähetetty: 17.03.2012 22:11
Kirjoittaja masa
"Joka keitetyn paistaa, se makian maistaa", eli tänään keitetään fasaaneja ja huomenna paistetaan ne voissa.

Lähetetty: 25.03.2012 16:06
Kirjoittaja Bluntly
Hookoon blöötä kylmänä.

Lähetetty: 25.03.2012 16:44
Kirjoittaja Pulkannaru
Just tehtyä salaattia, paahtopaistia ja hunajaisia mausteisia uunijuureksia. Kotitekoisia karjalanpiirakoita ja munavoita. Siis pääosin eilisen jämiä.

Lähetetty: 02.04.2012 20:46
Kirjoittaja Bluntly
Aamupalaksi mustikka skyr, lounaaksi julmettu kasa salaattia ja lämminsavulohiviipaleita, välipalaksi mansikka skyr, salin jälkeen melkoinen palkkarimäjäys, nyt haaveilen purkillisesta tonnikalaa ja illemmalla kaseiinia.

Lähetetty: 02.04.2012 21:12
Kirjoittaja Pulkannaru
Teetä, jugurttia ja mustikoita. Koska Pröööt!

Lähetetty: 03.04.2012 22:02
Kirjoittaja masa
Appivaari toi mulle Espanjasta 10 kilon Serranon kinkun. Taidan syödä sitä seuraavat viikot.. :roll:


Kuva

Lähetetty: 04.04.2012 4:31
Kirjoittaja Manaaja
^ Jos alkaa tökkimään, mullekin saa lahjoittaa!

Lähetetty: 04.04.2012 9:36
Kirjoittaja urpiainen
masa kirjoitti:Appivaari toi mulle Espanjasta 10 kilon Serranon kinkun.
:D
Ei sillä, kyllähän se herkkua on, mutta muuten tämä on kuin takavuosien voi-votka-turistit. 10 kiloa!

Lähetetty: 04.04.2012 9:41
Kirjoittaja masa
urpiainen kirjoitti:
masa kirjoitti:Appivaari toi mulle Espanjasta 10 kilon Serranon kinkun.
:D
Ei sillä, kyllähän se herkkua on, mutta muuten tämä on kuin takavuosien voi-votka-turistit. 10 kiloa!
No älä. Aiemmin se on vaan tuonut hyviä viskejä, mutta nyt se toi tuleviin tupareihin pöydän kunkun. Toi kinkku kuulemma säilyy huoneenlämmössä vuoden päivät. Tiedä sitten..

Lähetetty: 06.04.2012 11:38
Kirjoittaja Bluntly
Kolme kiloinen paahtopaisti sulamassa, kai sillä hetken selviää.

Lähetetty: 06.04.2012 11:44
Kirjoittaja Pulkannaru
Lohta yrttien ja hunajan kera, lisukkeena ainakin kesäkurpitsaa ja parsakalia.

Lähetetty: 06.04.2012 12:08
Kirjoittaja Vesper
Tänään karitsaa padassa, huomenna karetta ja kukkakaalipyrettä, sunnuntaina samaisen elukan sisäfilettä. Sopivissa väleissä sitten eilen savustamaani lohta.