Ihan mielenkiinnosta; vedätkö jotai "purkkisushia" vai teetkö ite? Tekis iteki mieli joskus maistaa, nii saisko jostain halpoja ja hyviä pakasteita tai muita valmiita härveleitä?Vesper kirjoitti:Ette arvaa, lälläslää! Alkaa ässällä ja loppuu iihin!
Mitä teillä Tänään syödään?
Was many years ago that I left home and came this way
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
Haen ravintolasta.MiiX kirjoitti:Ihan mielenkiinnosta; vedätkö jotai "purkkisushia" vai teetkö ite? Tekis iteki mieli joskus maistaa, nii saisko jostain halpoja ja hyviä pakasteita tai muita valmiita härveleitä?Vesper kirjoitti:Ette arvaa, lälläslää! Alkaa ässällä ja loppuu iihin!
Sushi lienee ainoa ruokalaji, jonka tekeminen on liian vaivalloista ellei syy ole tarpeeksi hyvä.
Work like a captain, play like a pirate.
Selevä, kiitoksia 
Itellä vaan lieviä traumoja Oulun aasialaisia ravintoloita kohtaan, mutta voiskai tuota joskus käydä ihmettelemässä minkälaisia eväitä löytyy.

Itellä vaan lieviä traumoja Oulun aasialaisia ravintoloita kohtaan, mutta voiskai tuota joskus käydä ihmettelemässä minkälaisia eväitä löytyy.
Was many years ago that I left home and came this way
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
Been gulassityyppinen pata
Eilistä Oliverin Jamien reseptiä mukaillen.
Leikkaa uunipaistin rasvaan viillot ja pistä rasvapuoli alaspäin pannulle. Leikkää paprikat siivuiksi ja laita ne pannulle kun possusta on sulanut kunnolla rasvaa. Heitä possu uunipataan ja kippaa päälle vettä kunnes peittyy. Mausteiksi suolaa, pippuria, punaviinietikkaa ja lempichiliäsi, itse käytin 100% painiä ruokalusikallisen. Heitä pataan jotain vihreää värin vuoksi, lensi pakastepussillinen parsaa ja papuja. Kippaa päälle purkillinen hillosipuleita. Paloittele purkillinen valmiiksi paahdettua paprikaa ja paiskaa sekin pataan. Kippaa päälle paprikasiivut.
Eikun uuniin 175 astetta pari tuntia tai kunnes possu on niin kypsää, että murenee ajatuksen voimalla.
Eilistä Oliverin Jamien reseptiä mukaillen.
Leikkaa uunipaistin rasvaan viillot ja pistä rasvapuoli alaspäin pannulle. Leikkää paprikat siivuiksi ja laita ne pannulle kun possusta on sulanut kunnolla rasvaa. Heitä possu uunipataan ja kippaa päälle vettä kunnes peittyy. Mausteiksi suolaa, pippuria, punaviinietikkaa ja lempichiliäsi, itse käytin 100% painiä ruokalusikallisen. Heitä pataan jotain vihreää värin vuoksi, lensi pakastepussillinen parsaa ja papuja. Kippaa päälle purkillinen hillosipuleita. Paloittele purkillinen valmiiksi paahdettua paprikaa ja paiskaa sekin pataan. Kippaa päälle paprikasiivut.
Eikun uuniin 175 astetta pari tuntia tai kunnes possu on niin kypsää, että murenee ajatuksen voimalla.
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.
- Pulkannaru
- Kitisijä
- Viestit: 4792
- Liittynyt: 28.07.2008 22:31
- Paikkakunta: Jäässä
Tänään syötiin miedosti savustettua lohi-sashimia, graavisiika-maki, kasvis-temakia alkupalana - oli varsin mainio sekoitus Suomi kalaa sushina.
Sitten paahdettua ankarintaa ja kukkakaalipuré, tummalla herukkakastikella. Pehmeä lihan maku säilyi oikein mukavasti ja kukkakaalipuré oli todella ihanan kevyt lisuke. Pieni siivu parsaa sivussa teki vielä hyvän säväyksen.
Sitten luomu-suklaakakkua lime-sorbetin kanssa - ja hieman hyvää teetä.
Sitten paahdettua ankarintaa ja kukkakaalipuré, tummalla herukkakastikella. Pehmeä lihan maku säilyi oikein mukavasti ja kukkakaalipuré oli todella ihanan kevyt lisuke. Pieni siivu parsaa sivussa teki vielä hyvän säväyksen.
Sitten luomu-suklaakakkua lime-sorbetin kanssa - ja hieman hyvää teetä.
En ole mikään makaronin ystävä, mutta nyt vain alkoi tekemään mieli spagettia.
Kastikkeesen meni 400g paistijauhelihaa, koko puska basillikaa, 4 valkosipulin kynttä ja yksi tippa sudden deathiä. Saa nähdä minkälainen makujen iso pamaus tuosta tuli.
Ostin kyllä tämän HJK:n matsia varten, mutta kai se menee ruokajuomanakin.
Kastikkeesen meni 400g paistijauhelihaa, koko puska basillikaa, 4 valkosipulin kynttä ja yksi tippa sudden deathiä. Saa nähdä minkälainen makujen iso pamaus tuosta tuli.
Ostin kyllä tämän HJK:n matsia varten, mutta kai se menee ruokajuomanakin.
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.
- Pulkannaru
- Kitisijä
- Viestit: 4792
- Liittynyt: 28.07.2008 22:31
- Paikkakunta: Jäässä