Asutsä(kin) Malmilla?Hellu kirjoitti:Oltiin menossa Silvopleehen mut se olikin kiinni, siks Rossoon.SikaMika kirjoitti:Oletan, että menet seuraavallakin kerralla syömään Rossoon?
Tosin käyn mä usein myös Martinassa kun se on tossa kodin vieressä vaikka samaa paskaa sieltä saa ku Rossosta, tilaankin aina sen saman annoksen joka on ihan ok.
Ja on ne Rosson pitsat ihan hyviä.
Söin ravintolassa
The great club outshines the individual, always and forever.
Soul Kitchen
Illanviettoa työkavereiden kanssa. Sijaitsee aika kummallisessa paikassa ja meidän pöytä oli kuin käytävän varressa heti ulko-ovelta vasempaan, joten koko ravintolaa en nähnyt.
Ruuan tulo kesti kauan, mutta isolla porukalla se lienee ymmärrettävää kiireisimpään aikaan. Mukavaa soulia taustamusiikkina, välillä tosin hieman liian kovaa (Helloween-fania mun vieressä se yökötti). Söin kermaisen pippuripihvin (19,5 €), joka oli aivan jumalainen. Tarpeeksi iso, murea, suorastaan suussa sulava ja todella sopivan medium. Valkosipuli-perunapaistos oli hieman palaneen ja vanhan makuista, kuin mikrossa uudelleen lämmitettyä, mitä nuo ravinteleissa yleensä kai ovatkin.
Jälkiruuaksi otin mansikkamargaritan (7,5 €) ja jätin oikeat jälkkärit väliin. Taivaallista. Mansikkamössöä ja viinaa.
Yhteenveto: Jumalaista ja taivaallista kohtuullisessa ympäristössä mukavalla musiikilla.
Illanviettoa työkavereiden kanssa. Sijaitsee aika kummallisessa paikassa ja meidän pöytä oli kuin käytävän varressa heti ulko-ovelta vasempaan, joten koko ravintolaa en nähnyt.
Ruuan tulo kesti kauan, mutta isolla porukalla se lienee ymmärrettävää kiireisimpään aikaan. Mukavaa soulia taustamusiikkina, välillä tosin hieman liian kovaa (Helloween-fania mun vieressä se yökötti). Söin kermaisen pippuripihvin (19,5 €), joka oli aivan jumalainen. Tarpeeksi iso, murea, suorastaan suussa sulava ja todella sopivan medium. Valkosipuli-perunapaistos oli hieman palaneen ja vanhan makuista, kuin mikrossa uudelleen lämmitettyä, mitä nuo ravinteleissa yleensä kai ovatkin.
Jälkiruuaksi otin mansikkamargaritan (7,5 €) ja jätin oikeat jälkkärit väliin. Taivaallista. Mansikkamössöä ja viinaa.
Yhteenveto: Jumalaista ja taivaallista kohtuullisessa ympäristössä mukavalla musiikilla.
Zinnkeller, Helsinki
Krunikan saksalainen ravintola osoittautui erittäin positiiviseksi kokemukseksi.
Alkuun nautittu etana-annos oli erinomainen. Pikku niljakkeet olivat saaneet kuorrutuksekseen runsaasti valkosipulivoita ja juustokastiketta. Rasvaista ja hyvää, patongin palaan tarttui joka ikinen kastiketippa, hyvä etten nuollut lautastakin. Etanoiden kyytipoikana tarjottu saksalainen viini oli sekin hyvää.
Pääruuaksi ei tietenkään saksalaisessa ravintolassa voi tilata muuta kuin sikaa eri formaateissa. Oma valintani, klassinen wiener schnitzel, osoittautui maukkaaksi. Leike oli oikeaoppisesti rapea, ei liian rasvainen ja todellakin iso, peittäen melkein koko lautasen alleen. Sivulla tarjotut paistetut perunat upposivat nekin kuin veitsi voihin saksalaisen fassbierin höystämänä.
Seurueen kaikki osapuolet olivat ruokaansa tyytyväisiä. Lasku oli kohtuullinen ja palvelu hyvää, joskin välillä hieman hidasta. Tätä ravintolaa uskaltaa suositella, mutta vegepaikka se ei ole.
Krunikan saksalainen ravintola osoittautui erittäin positiiviseksi kokemukseksi.
Alkuun nautittu etana-annos oli erinomainen. Pikku niljakkeet olivat saaneet kuorrutuksekseen runsaasti valkosipulivoita ja juustokastiketta. Rasvaista ja hyvää, patongin palaan tarttui joka ikinen kastiketippa, hyvä etten nuollut lautastakin. Etanoiden kyytipoikana tarjottu saksalainen viini oli sekin hyvää.
Pääruuaksi ei tietenkään saksalaisessa ravintolassa voi tilata muuta kuin sikaa eri formaateissa. Oma valintani, klassinen wiener schnitzel, osoittautui maukkaaksi. Leike oli oikeaoppisesti rapea, ei liian rasvainen ja todellakin iso, peittäen melkein koko lautasen alleen. Sivulla tarjotut paistetut perunat upposivat nekin kuin veitsi voihin saksalaisen fassbierin höystämänä.
Seurueen kaikki osapuolet olivat ruokaansa tyytyväisiä. Lasku oli kohtuullinen ja palvelu hyvää, joskin välillä hieman hidasta. Tätä ravintolaa uskaltaa suositella, mutta vegepaikka se ei ole.
Kävin syömässä Emirates Towersin Vu's -ravintolassa, joka sijaitsee tornin 50. kerroksessa. Söin kaksi alkupalaa, pääruuan ja pienenpienen jälkiruuan hintaan 550 AED eli noin 100 EUR. Varsin kohtuullista siis, joskin täytyy myöntää, että join vain lasillisen Chablista. Alkoholi on arvossaan Dubain ravintoloissa, hintaa piisaa suunnilleen saman verran kuin suomalaisissakin ravintoloissa, eli melkoisesti.
1) Tonnikalatartar litsisorbetilla oli herkullista. Sitä oli höystetty mustekalan musteella ja marjaisalla viivalla mausteiden lisäksi, ja lopputulos oli varsin hyvä. Jotta kokonaisuus olisi siirtynyt ylevästä jumalalliseen, litsisorbetin ja tartarin vuoropuhelun olisi ehkä pitänyt toimia paremmin struktuurin ja maun tasolla. Nyt se jäi hieman paralleelimonologin tasolle.
2) Jättilaiskatkarapuja avoimessa raviolissa Beluga-kaviaarin ja katkaravunmätikastikkeen kera. Varsin kohtuullista, joskin lopputulos jäi hieman hampaattomaksi, annokselle olisi kaivannut hieman lisää ryhtiä.
3) Haukea paistetun ankanmaksan ja etanoiden kera, lisukkeena vihreä salaatti. Vuoropuhelu jäi hieman vaillinaiseksi, osapuolet eivät oikein neuvotelleet keskenään. Hauki oli hieman haaleaa, mikä oli harmillista. Pääruuan idea jäi selvittämättä, tuntui kuin sinänsä mieluisia ruoka-aineita olisi pantu yhteen pohtimatta syvällisesti yhdistelmän merkitystä. Hieman keskinkertaista.
4) Vadelmasorbetti - halusin jotain yksinkertaista ja sain juuri sitä, mitä lääkäri määräsi. Oli varsin maukasta.
Loppuarvostelma: 3.5 / 5. Miellyttävä ympäristö, hyvä palvelu ja huikeat näkymät korvasivat aavistuksenomaiset kulinaristiset puutteet.
1) Tonnikalatartar litsisorbetilla oli herkullista. Sitä oli höystetty mustekalan musteella ja marjaisalla viivalla mausteiden lisäksi, ja lopputulos oli varsin hyvä. Jotta kokonaisuus olisi siirtynyt ylevästä jumalalliseen, litsisorbetin ja tartarin vuoropuhelun olisi ehkä pitänyt toimia paremmin struktuurin ja maun tasolla. Nyt se jäi hieman paralleelimonologin tasolle.
2) Jättilaiskatkarapuja avoimessa raviolissa Beluga-kaviaarin ja katkaravunmätikastikkeen kera. Varsin kohtuullista, joskin lopputulos jäi hieman hampaattomaksi, annokselle olisi kaivannut hieman lisää ryhtiä.
3) Haukea paistetun ankanmaksan ja etanoiden kera, lisukkeena vihreä salaatti. Vuoropuhelu jäi hieman vaillinaiseksi, osapuolet eivät oikein neuvotelleet keskenään. Hauki oli hieman haaleaa, mikä oli harmillista. Pääruuan idea jäi selvittämättä, tuntui kuin sinänsä mieluisia ruoka-aineita olisi pantu yhteen pohtimatta syvällisesti yhdistelmän merkitystä. Hieman keskinkertaista.
4) Vadelmasorbetti - halusin jotain yksinkertaista ja sain juuri sitä, mitä lääkäri määräsi. Oli varsin maukasta.
Loppuarvostelma: 3.5 / 5. Miellyttävä ympäristö, hyvä palvelu ja huikeat näkymät korvasivat aavistuksenomaiset kulinaristiset puutteet.
Ajattelin aivan samaa ennen kuin ehdin edes lukea loppuun asti. Ankanmaksa - etana - hauki ei kuullosta kovin toimivalta yhdistelmältä edes maallikolle.Vadim kirjoitti: 3) Haukea paistetun ankanmaksan ja etanoiden kera, lisukkeena vihreä salaatti. Vuoropuhelu jäi hieman vaillinaiseksi, osapuolet eivät oikein neuvotelleet keskenään. Hauki oli hieman haaleaa, mikä oli harmillista. Pääruuan idea jäi selvittämättä, tuntui kuin sinänsä mieluisia ruoka-aineita olisi pantu yhteen pohtimatta syvällisesti yhdistelmän merkitystä. Hieman keskinkertaista.
Toisaalta, jokainen erikseen ..
Etsittiin sushia. Ei onnannut. Syötiin hampurilaiset kauppatorin vieressä, kun nälätti. Lukekaa lisää blogista jos kiinnostaa.
Kävin katsomassa Mylwinin kuvaa, ja näyttää kyllä just siltä ettei sillä ole yhtään ystävää.
- Ann 2005
- Ann 2005
Kävin taas kerran La Placessa Unioninkadulla lounaalla. Muuta sieltä ei saakaan, sillä tämä Paikka ei ole auki iltaisin - omistajien varsinainen bisnes kun on pitopalvelu.
Kukkakaali-viiriäiskeitto oli lyhyesti sanottuna jumalaista. Täydellinen struktuuri ja hieno dialektiikka makeiden ja suolaisten elementtien välillä.
Ankanrinta pyreessään oli erinomaisen hyvää sekin.
Mitäkö maksoi? Kaksi ruokalajia 20 euroa. Kaupungin paras hinta-laatusuhde.
Kukkakaali-viiriäiskeitto oli lyhyesti sanottuna jumalaista. Täydellinen struktuuri ja hieno dialektiikka makeiden ja suolaisten elementtien välillä.
Ankanrinta pyreessään oli erinomaisen hyvää sekin.
Mitäkö maksoi? Kaksi ruokalajia 20 euroa. Kaupungin paras hinta-laatusuhde.
Nimeämätön Chico's
Aimo hakkaa päätään seinään ass-groupin ravintoloissa. Tarjoilija tumpuloi seuralaisen annoksen kokolattiamattoon ja siivosi hieman jälkiään kun asiasta huomautettiin. Jämien vieressä suoritettua eriaikaista ruokailua ei lahjuksilla pelasteta, vaikka vahingolle ei tietysti mitään voi.
Häiritseekö muuten ketään muuta se, että ruokailusuorituksen aikana pöydässä voi käydä useita eri tarjoilijoita, yksi ottaa tilauksen, toinen tuo ruuan ja kolmas rahastaa?
Aimo hakkaa päätään seinään ass-groupin ravintoloissa. Tarjoilija tumpuloi seuralaisen annoksen kokolattiamattoon ja siivosi hieman jälkiään kun asiasta huomautettiin. Jämien vieressä suoritettua eriaikaista ruokailua ei lahjuksilla pelasteta, vaikka vahingolle ei tietysti mitään voi.
Häiritseekö muuten ketään muuta se, että ruokailusuorituksen aikana pöydässä voi käydä useita eri tarjoilijoita, yksi ottaa tilauksen, toinen tuo ruuan ja kolmas rahastaa?
Nyt kun mainitsit, niin Chico´s taitaa olla ainoa paikka, jossa noin on käynyt. No sinne ei kyllä mennä muistakaan syistä enää syömään.aimohaiku kirjoitti:Häiritseekö muuten ketään muuta se, että ruokailusuorituksen aikana pöydässä voi käydä useita eri tarjoilijoita, yksi ottaa tilauksen, toinen tuo ruuan ja kolmas rahastaa?
Tämä taitaa olla meikäläisen työpaikasta lähin ruokamesta, mutta harvemmin tulee käytyä lounasbuffettia tuolla vetämässä. Lounaslista on aika suppea kierroltaan, mutta silloin kun on hyvää viedossa niin se on todella hyvää (ja rasvaista).aimohaiku kirjoitti:Zinnkeller, Helsinki
Krunikan saksalainen ravintola osoittautui erittäin positiiviseksi kokemukseksi.
Joku ilta voisi käydä testaamassa alakerran viiniosaston.
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.
Kävin Slussenissa syömässä, ja minun on valitellen todettava, että laatu on luistellut alaspäin, kun taas hintatasoa on hilattu ylöspäin. Syömäni maksa oli varsin keskinkertaista.
Muutenkin tämä baariruuan uusi tuleminen on saanut epäterveitä piirteitä. Keskinkertaisesti tehty baariruoka ei ole edes keskinkertaista, koska keskinkertainen sama on aina huonompaa kuin sama itsessään.
Muutenkin tämä baariruuan uusi tuleminen on saanut epäterveitä piirteitä. Keskinkertaisesti tehty baariruoka ei ole edes keskinkertaista, koska keskinkertainen sama on aina huonompaa kuin sama itsessään.
No voi saatanan vittu. Eipähän ole sitten itselläkään syytä käydä lappeen Rannassa enää. Kolmesti olen Espoosta lähtenyt sinne käymään pelkästään syödäkseni pippuripihvin. Se edellinen kokki osasi paistaa pihvin aina just-eikä-melkein, ihan sama tilasiko pihvinsä 300, 500 vai 1000 grammasena ja medium miinuksena, mediumina vai raakana. Se oli aina tismalleen niinkuin tilattu, eikä vähän sinnepäin. Muutenkin ihan käsittämätön taikatemppu saada sisäfilepalasesta yksi kilon painoinen pihvin näköinen pihvi, eikä mikään pötkö, ja paistaa se vielä pyydettyyn kypsyysasteeseen tasaisesti.Rouva Pupu kirjoitti:Tassos Lappeenranta
Siellä on kokki muuttunut, liekö sattumaa.
Kävin syömässä eilen Raflassa, joka sijaitsee Ysibaarin naapurissa Uudenmaankadulla. Kokemus oli varsin positiivinen. Rafla tarjoilee korkealaatuista, järkevänhintaista, suomalaistyyppistä ruokaa, tosin tarpeen tullen ulkomailta lainaten (härkäcarpaccio wasabikastikkeessa). Pääruuaksi valitsin hirvi- ja jänishöystön, joka oli varsin makoisaa, olematta kuitenkaan erinomaista. Alkuruuaksi nauttimani härkä oli sen sijaan varsin herkullista, wasabi kihelmöi mukavasti nenässä, ainoa moitteen sija lienee salaatin hieman sotkuinen olemus. Viinilista oli varsin lyhyt ja yllätyksetön.
Sisustus on ehkä liian eleetön. Olon jälkeen tuntuukin, että nämä "suomalaiset" ravintolat on sisustettu hieman liian varovaisesti. Toisaalta on todettava, että jos itse ravintolaa saattoi pitää esteettisessä mielessä hieman vaatimattomana, tämän puutteen enemmän kuin korvasivat varsin viehättävät suomenruotsalaisneidot, joita paikassa tuntui syystä tai toisesta parveilevan.
Sisustus on ehkä liian eleetön. Olon jälkeen tuntuukin, että nämä "suomalaiset" ravintolat on sisustettu hieman liian varovaisesti. Toisaalta on todettava, että jos itse ravintolaa saattoi pitää esteettisessä mielessä hieman vaatimattomana, tämän puutteen enemmän kuin korvasivat varsin viehättävät suomenruotsalaisneidot, joita paikassa tuntui syystä tai toisesta parveilevan.
Se on ihan ihme tököttiä, se tosiaan menee nenään. Tosin se kihelmöinti mitä vahva wasabi nenässä aiheuttaa jos erehtyy uloshengittämään rauhallisesti nenän kautta syödessään, on mielestäni kaikkea muuta kuin mukavaa. Onneksi se polte on sentään todella lyhytkestoinen jos vertaa vaikkapa chileihin.Vadim kirjoitti:wasabi kihelmöi mukavasti nenässä
Ravintola Helka
Lounasaikaan salaatti ja pippuripihvi kun ei ollut aikaa vetäistä liikelounasta. Piffi tuli kerrankin sopivan raakana. Kastike oli ehkä hiukan liiankin pippurista ja ne kolme hassua perunan suikaletta olivat uineet turhan kauan öljyssä.
Positiivinen kokemus.
Lounasaikaan salaatti ja pippuripihvi kun ei ollut aikaa vetäistä liikelounasta. Piffi tuli kerrankin sopivan raakana. Kastike oli ehkä hiukan liiankin pippurista ja ne kolme hassua perunan suikaletta olivat uineet turhan kauan öljyssä.
Positiivinen kokemus.
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.
En ole tuosta ihan varma, jostain olin kuulevinani ja mulla on tunnetusti valikoiva kuulo. Sen kolme vuotta mitä täällä olen asunut niin tiheästi olen tuolla käynyt ja pihvit sun muut on aina ollut extra namz, mutta kolme edellistä kertaa pihvit ovat olleet aika surkeita. Väliä näillä käynneillä kuitenkin on ollut kuukauden päivät. Mietin meinaan tuuraajaa tjmv. mutta mutta...Herra Manala kirjoitti:No voi saatanan vittu. Eipähän ole sitten itselläkään syytä käydä lappeen Rannassa enää. Kolmesti olen Espoosta lähtenyt sinne käymään pelkästään syödäkseni pippuripihvin. Se edellinen kokki osasi paistaa pihvin aina just-eikä-melkein, ihan sama tilasiko pihvinsä 300, 500 vai 1000 grammasena ja medium miinuksena, mediumina vai raakana. Se oli aina tismalleen niinkuin tilattu, eikä vähän sinnepäin. Muutenkin ihan käsittämätön taikatemppu saada sisäfilepalasesta yksi kilon painoinen pihvin näköinen pihvi, eikä mikään pötkö, ja paistaa se vielä pyydettyyn kypsyysasteeseen tasaisesti.Rouva Pupu kirjoitti:Tassos Lappeenranta
Siellä on kokki muuttunut, liekö sattumaa.
Mandarin Court - Nuudeli-äyriäiskeitto.
Kipeänä olemisen johdosta juuri muu kuin soppa ei ole maistunut. Ja keittoruuat. Vakkarikiinalainen kenkä-marskin vieressä tekee parhaat Dim Sumit, mutta näköjään myös keitot.
Ainoa miinuspuoli oli nuudeleiden velttous, muutoin katkaravuista, surimista sekä jättikatkaravuista koostunut keitto oli lientään myöden erinomainen. Vielä kun sotki vähän chiliä sekaan niin avot, nenä aukesi.
Kesken ruokailun tuli helvetin huono olo, mutta survoin ruuan väkisin mahaan koska se maistui hyvältä.
Taidan jatkaa MC:n keittolinjalla jatkossakin.
Kipeänä olemisen johdosta juuri muu kuin soppa ei ole maistunut. Ja keittoruuat. Vakkarikiinalainen kenkä-marskin vieressä tekee parhaat Dim Sumit, mutta näköjään myös keitot.
Ainoa miinuspuoli oli nuudeleiden velttous, muutoin katkaravuista, surimista sekä jättikatkaravuista koostunut keitto oli lientään myöden erinomainen. Vielä kun sotki vähän chiliä sekaan niin avot, nenä aukesi.
Kesken ruokailun tuli helvetin huono olo, mutta survoin ruuan väkisin mahaan koska se maistui hyvältä.
Taidan jatkaa MC:n keittolinjalla jatkossakin.
Kävin katsomassa Mylwinin kuvaa, ja näyttää kyllä just siltä ettei sillä ole yhtään ystävää.
- Ann 2005
- Ann 2005
La Famiglia
Palvelu oli ala-arvoista, kunnes n. 17:05 paikalle saapui (ilmeisesti vuoro alkoi) jonkin sortin hovi, jolloin homma alkoi pyöriä. Tarjoilijamme oli viistoistakesäisen näköinen räkänokka, jolla ei ollu minkäänlaista asiakaspalveluasennetta. Tai no, olihan sillä asenne, harmi vaan että se oli väärä.
Ruoka taasen oli erinomaista. Voin kehua pasta carbonaran ja New York style pizzan maasta taivaisiin. Tai no, pizzan olisi kruunannut rucola, mutta putosi ilmankin. Ja ei, en syönyt molempia annoksia yksin.
Jos saavat palvelun kuntoon, lupaan käydä useamminkin.
Palvelu oli ala-arvoista, kunnes n. 17:05 paikalle saapui (ilmeisesti vuoro alkoi) jonkin sortin hovi, jolloin homma alkoi pyöriä. Tarjoilijamme oli viistoistakesäisen näköinen räkänokka, jolla ei ollu minkäänlaista asiakaspalveluasennetta. Tai no, olihan sillä asenne, harmi vaan että se oli väärä.
Ruoka taasen oli erinomaista. Voin kehua pasta carbonaran ja New York style pizzan maasta taivaisiin. Tai no, pizzan olisi kruunannut rucola, mutta putosi ilmankin. Ja ei, en syönyt molempia annoksia yksin.
Jos saavat palvelun kuntoon, lupaan käydä useamminkin.
Savoy
Valitsin hieman sokkona syömäpaikan keskustasta, ajattelin ettei tutunkuuluisen ravintolan luulisi olevan huono, ja kun sai hyvät arvostelutkin. Juu ei ollut huono...
Puitteet olivat hienot, pianonsoittaja soitti rauhoittavaa musiikkia, tarjoilijat vai pitäisikö sanoa palvelijat olivat yliystävällisiä, kaikki tehtiin puolestasi leivän yksittäisiä tuomisia ja lautasliinan syliin asettelua myöten. Onneksi laitoin edes liituraitahousut jalkaan ja kauluspaidan päälle, koin silti olevani hieman alipukeutunut kyseiseen paikkaan ilman krakaa yms.
Varmasti hienoin ja samalla kallein ravintola missä olen omilla rahoillani koskaan käynyt (työpaikan kanssa joskus käyty Kämpissä, liekö edes se yhtä kallis paikka). Kahden hengen ruokailut pääaterioilla, pullolla talon halvinta punaviiniä ja jälkiruoilla maksoi yhteensä n. 232 euroa, eli 116 € per naama. Tarjoilijat toivat myös pyytämättä ennen pääateriaa ilmaisen pienen alkuruoan (mustekalaa muistaakseni) ja ennen varsinaista jälkiruokaa pienen vaniljavaahtojälkiruoan.
"Hieman" eri hintaluokkaa mihin olen tottunut, mutta niin olivat puitteet ja palvelukin. Ruoka oli erittäin hyvää (otin hirven sisäfilettä), nälkää tuollaisiin fine dining paikkoihin ei ehkä niinkään mennä poistamaan vaan nauttimaan mausta.
Suositellaan harvoin käytettäväksi merkittäville vuosipäiville jne., kun haluaa spesiaalia. En kadu valintaani, mutta en ole niillä hinnoilla menossa lähiaikoina uudestaan.
Valitsin hieman sokkona syömäpaikan keskustasta, ajattelin ettei tutunkuuluisen ravintolan luulisi olevan huono, ja kun sai hyvät arvostelutkin. Juu ei ollut huono...
Puitteet olivat hienot, pianonsoittaja soitti rauhoittavaa musiikkia, tarjoilijat vai pitäisikö sanoa palvelijat olivat yliystävällisiä, kaikki tehtiin puolestasi leivän yksittäisiä tuomisia ja lautasliinan syliin asettelua myöten. Onneksi laitoin edes liituraitahousut jalkaan ja kauluspaidan päälle, koin silti olevani hieman alipukeutunut kyseiseen paikkaan ilman krakaa yms.
Varmasti hienoin ja samalla kallein ravintola missä olen omilla rahoillani koskaan käynyt (työpaikan kanssa joskus käyty Kämpissä, liekö edes se yhtä kallis paikka). Kahden hengen ruokailut pääaterioilla, pullolla talon halvinta punaviiniä ja jälkiruoilla maksoi yhteensä n. 232 euroa, eli 116 € per naama. Tarjoilijat toivat myös pyytämättä ennen pääateriaa ilmaisen pienen alkuruoan (mustekalaa muistaakseni) ja ennen varsinaista jälkiruokaa pienen vaniljavaahtojälkiruoan.
"Hieman" eri hintaluokkaa mihin olen tottunut, mutta niin olivat puitteet ja palvelukin. Ruoka oli erittäin hyvää (otin hirven sisäfilettä), nälkää tuollaisiin fine dining paikkoihin ei ehkä niinkään mennä poistamaan vaan nauttimaan mausta.
Suositellaan harvoin käytettäväksi merkittäville vuosipäiville jne., kun haluaa spesiaalia. En kadu valintaani, mutta en ole niillä hinnoilla menossa lähiaikoina uudestaan.
Budapestissa tuli viime viikolla (ma-pe) poikettua vähintäin kerran päivässä ruokaravinteelissa. Kaikkein kalleimmat jätimme rauhaan, koska ei ollut liioittelufiilistä.
Suosittelen Etno-nimistä trendikästä, pientä paikkaa aivan Pestin kauppakeskustassa. Kävimme kahdesti, ja sekä kana, että punainen liha toimivat. Salaattikin oli kuulemma priimaa. Hinnat olivat vieläpä todella miellyttävät, sillä esmes 300 grammainen sisäfilepiffi irtosi n. kympillä.
Suosittelen Etno-nimistä trendikästä, pientä paikkaa aivan Pestin kauppakeskustassa. Kävimme kahdesti, ja sekä kana, että punainen liha toimivat. Salaattikin oli kuulemma priimaa. Hinnat olivat vieläpä todella miellyttävät, sillä esmes 300 grammainen sisäfilepiffi irtosi n. kympillä.