Öö,miksi ihmeessä kuvittelet että ne kokataan jotenkin? Raakana vaan ääntä kohti appelsiinimehun kanssa, tai jos on isompi jengi niin kuumaa vettä( ei kiehuvaa) pannuun, mustaa teetä ja inkivääriä seuraksi rauhoittamaan vatsaa.Zeb kirjoitti:Miten sä ne hallusienet kokkaat?Haemaeraemies kirjoitti:En pidä sienten tekstuurista enkä mausta, joten ei, ei edes kanttarelleja kermakastiikkeella.masa kirjoitti: Edes kantarelleja kermakastikkeella?
Toi syöminen on ehdottomasit vaikein osa, en todellakaan arvosta raakojen sienien makua, vielä vähemmän mitä valmistettujen. Tuoreet on huomattavasti vaikeampi saada alas kuin kuivat, ja tryffelit ovat olleet vaikein pala tähän mennessä. Suomisienet on sinällään helppoja kun varret ovat ohuita eivätkä muutenkaan ole niin lihaisia mitä esim: meksikolaiset tai equadorilaiset.