Sivu 6/6
Lähetetty: 14.03.2006 0:24
Kirjoittaja Bluntly
Nyt muuten ottaa päähän ja rankasti. Normityyppi ei edes usko kuinka voi mokata idioottivarman jutun, mutta on se vaan mahdollista kun aito ja alkuperäinen turvenuija.
Taidan hiippailla aamusella pelottelemaan ihmisiä nunnakouluun.
Lähetetty: 14.03.2006 0:25
Kirjoittaja AarneAnkka
Mylwin kirjoitti:Sopivalla passon pärinällä saavutettanee sama lopputulos.
Vessassahan mä jo totakin, sinapin takia...

Lähetetty: 14.03.2006 0:27
Kirjoittaja Mylwin
Bluntly kirjoitti:Nyt muuten ottaa päähän ja rankasti.
1) hevi täysille
2) kaljaa koneeseen
3) itsesääliä
toimii.
Lähetetty: 14.03.2006 0:28
Kirjoittaja Mylwin
Suvinen kirjoitti:Vielä jurnutan. "Oikeassa" hernarissahan kun ei "lihaa" ole kuin nimeksi; se siitä ravintosisällöstä.
Mutta eipä siinä, kukin taaplaa tyylillään.
Veikkaan että energiamäärissäkin on eroja - ei pelkästään lihan puuttumisen vuoksi.
Sitä lihaahan nyt ei, tosin valmistajasta riippuen, ole läheskään niin paljon kuin pitäisi. Hernari on muuten parasta kylmänä suoraan purkista syötynä.
Lähetetty: 14.03.2006 0:29
Kirjoittaja Mylwin
AarneAnkka kirjoitti:Mylwin kirjoitti:Sopivalla passon pärinällä saavutettanee sama lopputulos.
Vessassahan mä jo totakin, sinapin takia...

Kakkakeskustelu! *truut*
Lähetetty: 14.03.2006 0:31
Kirjoittaja Bluntly
1) hevi täysille. Korvat soi eilisestä baarikeikasta joten ei kiitos.
2) kaljaa koneeseen Kaljat loppui viikko sitten.
3) itsesääliä Tuossa on tullut piehtaroiduttua jo sen verran, että immuniteetti on saavutettu.
Taidan kokeilla punaviinietikkaa, peräpuikkoja ja hammastikkua korvassa.
Lähetetty: 14.03.2006 0:32
Kirjoittaja AarneAnkka
Mutta nyt nukkumaan, sillä unenpuute veltostuttaa nopeasti. Öit!
Lähetetty: 14.03.2006 0:34
Kirjoittaja Mylwin
Bluntly kirjoitti:
Taidan kokeilla punaviinietikkaa, peräpuikkoja ja hammastikkua korvassa.
Tuokin saattaa toimia. Ota kuvia ja kerro miten kävi!
Lähetetty: 14.03.2006 0:35
Kirjoittaja Mylwin
AarneAnkka kirjoitti:Mutta nyt nukkumaan, sillä unenpuute veltostuttaa nopeasti. Öit!

Lähetetty: 14.03.2006 0:36
Kirjoittaja Mylwin
Suvinen kirjoitti:En ossaa mennä unille kun kulta ei oo kotona.
Lisäksi mulla on vähän nälkä, kun yritän taas laihduttaa.
Paskat!
Syö proteiinipatukoita ja urheile. Mie huomasin kauhukseni että paino putosi 3kg vaikka käyn päivittäin salilla kun korvasin ateriat patukoilla.
Lähetetty: 14.03.2006 0:38
Kirjoittaja Elukka
slam kirjoitti:Elukka kirjoitti:Ei yhtään kivaa. Nojoo makaa lakanoiden välissä mahatautisena ja mun pitäis kovasti koettaa laatia opintosuunnitelmaa. Voi ankeus.

Mitäs opiskelet?
Nörttien alaa eli tietojenkäsittelyä.

Lähetetty: 14.03.2006 0:40
Kirjoittaja Mylwin
Elukka kirjoitti:slam kirjoitti:Elukka kirjoitti:Ei yhtään kivaa. Nojoo makaa lakanoiden välissä mahatautisena ja mun pitäis kovasti koettaa laatia opintosuunnitelmaa. Voi ankeus.

Mitäs opiskelet?
Nörttien alaa eli tietojenkäsittelyä.

Ugh, harrastin vuoden Joensuun yliopistossa. Hajosin kehnoon opetukseen ja urpoihin ihmisiin.
Lähetetty: 14.03.2006 0:40
Kirjoittaja Bluntly
Mylwin kirjoitti:
Syö proteiinipatukoita ja urheile. Mie huomasin kauhukseni että paino putosi 3kg vaikka käyn päivittäin salilla kun korvasin ateriat patukoilla.
Sullon väärät
mömmöt.
Lähetetty: 14.03.2006 0:41
Kirjoittaja Lolita
Suvinen kirjoitti:Koitappa joskus. Ei purkkihernekeitosta huomaa onko siinä lihaa vai ei muuten kuin lukemalla tuoteselosteen.
Eniten vituttaa kun ei tahdo löytää hernekeittoa, jossa ei olisi korvattu lihaa jollain vitun porkkanalla.
Tuo Pirkan soppa on ainoa josta on vain yksinkertaisesti jätetty liha pois. Ei hernekeittoon kuulu mikään muu rehu kuin se herne.
Sattumalta söin tänään viimeisen itsetehdyn hernekeittoannoksen. Ei ollut porkkanaa joukossa (yök) eikä lihaa (olin liian köyhä soppaa keitellessäni). Hyvää oli, nams.
Lähetetty: 14.03.2006 0:41
Kirjoittaja Mylwin
Bluntly kirjoitti:Sullon väärät
mömmöt.
Joo, nuo on vaan niin kalliita ettei perse kestä. Eikä noillakaan saa massaa kehitettyä pelkästään aterioita korvaamalla, kyllä pitää syödä päälle vielä aika reippaastikin tavallista ruokaa.
Nyt on paino nousussa vihdoin, kun proteiinihiilarilisien lisäksi syön yhtä paljon kuin ennenkin.
Lähetetty: 14.03.2006 0:42
Kirjoittaja Elukka
teh Plan: Kyttään keskiyöhön asti että saan startata seuraavan viikonpäiväketjun ja sitten tonne Nojoon viereen kuorsaamaan.
Mikä "
elämä"?

Lähetetty: 14.03.2006 0:44
Kirjoittaja Elukka
Mylwin kirjoitti:Elukka kirjoitti:
Nörttien alaa eli tietojenkäsittelyä.

Ugh, harrastin vuoden Joensuun yliopistossa. Hajosin kehnoon opetukseen ja urpoihin ihmisiin.
No, mä koetan suoriutua tenttimällä

en joudu liikaa tekemisiin kummankaan kanssa.

Saas nyt nähdä miten onnistuu työn ohessa toi opiskeleissön.

Lähetetty: 14.03.2006 0:46
Kirjoittaja Mylwin
Suvinen kirjoitti:Suosittele halpoja ja hyviä? Heh.
http://www.webspawner.com/users/herold121/
ShapeWorks on muutenkin hyvä. Halpojahan nuo nyt ei ole, mutta toimivia.
Toimivuuden näkee ihan suoraan ravintosisältöselosteesta, tarkastat proteiiinin ja hiilihydraatin määrän. Jos se on tarpeeksi, niin jee.
Tosin niihin ei voi aina luottaa, ja joskus paskapatukoissa hitaat hiilihydraatit ovatkin osittain nopeita tms.
Lähetetty: 14.03.2006 0:59
Kirjoittaja McJanne
Itkettää.
w: ystävä joka kestää sen kaiken paskan.
Lähetetty: 14.03.2006 2:33
Kirjoittaja nojoojust
Suvinen kirjoitti:Kerropas vastaus tähän ongelmaan: rakastan sinappia, mutta lihansyönnin lopetettuani en keksi mitään minkä kanssa sitä voisi syödä.
Mihin tahansa voi käyttää mausteena sinappia. Esim. teelusikallinen mihin tahansa keittoon, ruokalusikallinen kastikkeisiin jne. Itse ostin joskus aikoinaan pussillisen sinapinsiemeniä, ja ne sopivat käytännössä kaiken kanssa, mausta tuli raikkaan sinappinen.
Lähetetty: 14.03.2006 2:40
Kirjoittaja nojoojust
McJanne kirjoitti:Itkettää.
Mikä itkettää?
Lähetetty: 14.03.2006 14:24
Kirjoittaja Exsat
Suvinen kirjoitti:
Kerropas vastaus tähän ongelmaan: rakastan sinappia, mutta lihansyönnin lopetettuani en keksi mitään minkä kanssa sitä voisi syödä.
Soijanakki tai tofumakkara. Kamalaa sellaisenaan, sinappi- ja ketsuppihunnutuksella ihan kelvollista.