Sivu 50/87

Lähetetty: 17.12.2010 15:32
Kirjoittaja nowaysis
100g voita
2dl kermaa
2dl siirappia
3 dl sokeria (saatettiin laittaa 2,5, en oo varma...)
1 rkl (tummaa)kaakaojauhetta

Sulata voi teflonkattilassa. Lisää kerma, siirappi, sokeri ja sihdattu kaakaojauhe.
Keitä seosta hiljalleen välillä sekoittaen noin 35 minsaa. Kaada seos leivinpaperin päälle matalaan vuokaan(pelti+ leivinpapru ok). Anna jähmettyä kylmässä ja jaa pieniksi paloiksi. Säilytä palat foliossa tai kelmussa, ja kokemuksen mukaan kylmässä. Soosi alkaa heti käydä tahmeaksi, kun sen ottaa huoneen lämpöön ja tarttuu sormiin. Koostumus siis ei ehkä parahin, mutta maku kyllä, imo. Ja voihan tohon lisätä jotain minttu- tai kahviaromiakin :)

Lähetetty: 17.12.2010 15:34
Kirjoittaja So Hard
nowaysis kirjoitti:Ja voihan tohon lisätä jotain minttu- tai kahviaromiakin :)
Joo .. minttutoffeeta.. mmm.. Tänx!!1!

Lähetetty: 17.12.2010 15:35
Kirjoittaja martza
Tänä iltana, vaimolla nahkafagotin soittoa ja mulla pipari nautiskelua, skumpan kera. :lol: :lol:

Lähetetty: 17.12.2010 15:37
Kirjoittaja So Hard
martza kirjoitti:Tänä iltana, vaimolla nahkafagotin soittoa ja mulla pipari nautiskelua, skumpan kera. :lol: :lol:
Syötyäsi piparin skumpan kera aiotko nauttia maksan Chiantin kera, dr. Lecter?

Lähetetty: 17.12.2010 15:40
Kirjoittaja martza
So Hard kirjoitti:
martza kirjoitti:Tänä iltana, vaimolla nahkafagotin soittoa ja mulla pipari nautiskelua, skumpan kera. :lol: :lol:
Syötyäsi piparin skumpan kera aiotko nauttia maksan Chiantin kera, dr. Lecter?
Taidan jättää maksan väliin. Keskityn vaimon soittoharjoituksiin, piparin maisteluun, skumppalasi kädessä.

Lähetetty: 17.12.2010 15:41
Kirjoittaja nowaysis
Vanhakin harppu saattaa soida kauniisti oikein näppäiltynä.

Lähetetty: 17.12.2010 15:42
Kirjoittaja martza
nowaysis kirjoitti:Vanhakin harppu saattaa soida kauniisti oikein näppäiltynä.
Niinhän ne hyvin vanhat viulutkit soivat parhaiten.

Lähetetty: 17.12.2010 15:45
Kirjoittaja nowaysis
Joo, ja kauppahinta vaan nousee iän myötä..

Lähetetty: 17.12.2010 15:51
Kirjoittaja Vesper
Kevätkääryleitä.

Lähetetty: 17.12.2010 15:53
Kirjoittaja martza
Vesper kirjoitti:Kevätkääryleitä.
Kevätkääryleesi pomppivat ihan kivasti ja ovat sopivan kokoiset.

Lähetetty: 17.12.2010 19:00
Kirjoittaja Gaia
Näköjään piri-piri-täytteisiä oliiveja (taas) suoraan purkista.

Tää on ehdottomasti nexien vika että edes tiedän moisen tuotteen olemassaolosta.

Lähetetty: 17.12.2010 19:06
Kirjoittaja par-sky
Yön yli uunissa muhinutta possua.

Lähetetty: 19.12.2010 18:39
Kirjoittaja Niba
Sian kassleria Jamie Oliveria mukaellen, suolaa, sinappijauhetta ja roismariinia käyttäen.. uuniperunoita Jamie Oliveria mukaellen, ja kasvisgratiinia ihan omasta päästä! :wink:

Kuva

Ruokajuomaksi otin +0,5C Bad Elfiä!

Kuva

Lähetetty: 20.12.2010 4:13
Kirjoittaja Manaaja
Gaia kirjoitti:Näköjään piri-piri-täytteisiä oliiveja (taas) suoraan purkista.

Tää on ehdottomasti nexien vika että edes tiedän moisen tuotteen olemassaolosta.
Mistä tommosia saa? :O

Lähetetty: 20.12.2010 7:55
Kirjoittaja huima
Manaaja kirjoitti:
Gaia kirjoitti:Näköjään piri-piri-täytteisiä oliiveja (taas) suoraan purkista.

Tää on ehdottomasti nexien vika että edes tiedän moisen tuotteen olemassaolosta.
Mistä tommosia saa? :O
Piri-piri-täytteiset oliivit kuulostavat kyllä joltain Kallion paikalliselta herkulta.

Jaksaa painaa sitten aamuun asti.

Lähetetty: 20.12.2010 15:35
Kirjoittaja Homeboy65
Spagettia ja jauhelihakastiketta.

Lähetetty: 20.12.2010 15:39
Kirjoittaja Crowbar
Homeboy65 kirjoitti:Spagettia ja jauhelihakastiketta.
Lienee fiksuin juttu mitä olet nettiin kirjoittanut.

Lähetetty: 20.12.2010 15:48
Kirjoittaja Homeboy65
Crowbar kirjoitti:
Homeboy65 kirjoitti:Spagettia ja jauhelihakastiketta.
Lienee fiksuin juttu mitä olet nettiin kirjoittanut.
Niinpäs onkin. Hinta 1,35. Alennusta 30 % viimeisen myyntipäivän ollessa tänään. Pirkka-tuote. Paino 300 g. Vaati lämmityksen, jonka jälkeen "tuulensuojaan".

Lähetetty: 21.12.2010 12:24
Kirjoittaja Elppis
^Ei kantsi näköjään kehua.

Makrulaatikkoa, pekonisilppua päälle.

Lähetetty: 21.12.2010 12:58
Kirjoittaja exPertti
Hmm, kinkku lienee ollut uunissa pitkin päivää. Ainakin sinappi, korppujauho ja kinkkupussi oli valmiina lähtiessäni.

Voihan mahakipu sentään, onhan sitä maistettava se kuuluisi pari palaa liikaa.

Lähetetty: 21.12.2010 13:01
Kirjoittaja Bluntly
Aivan liian suolaista lohta taas kerran.

Lähetetty: 21.12.2010 17:40
Kirjoittaja Gaia
Köyhiä ritareita. :P

Ehkä me syödään illalla jotain muutakin, mutta juuri nyt näitä.

Lähetetty: 21.12.2010 19:06
Kirjoittaja Dumis
Bluntly kirjoitti:Aivan liian suolaista lohta taas kerran.
Tuota en olekaan vielä muistaakseni ikinä syönyt.

Lähetetty: 21.12.2010 19:16
Kirjoittaja Manaaja
Mikähän siinä lohen suolaamisessa on muuten niin vaikeaa? Hirveän usein varsinkin kylmäsavu- ja graavilohet ovat joko liian suolaisia tai sitten lähes täysin mauttomia. Miksei niitä osata tehdä oikein? Whyyyy!!

Lähetetty: 21.12.2010 19:17
Kirjoittaja Elppis
^Mä graavaan mun lohet torstaiaamuna ennenkuin lähden töihin, sellanen 36h on JUST eikä melkein sopiva graavausaika.