Lähetetty: 25.11.2010 18:57
Juu ei. Risoton kermaisuus tulee parmesaanista, ei kermasta.Gaia kirjoitti:Risottoon vois laittaa valkoviiniä ja voita ja jotain. Mutta ei sentään kermaa. Ainakaan meillä.
Kitinää elämästä, ihmisistä ja kaikesta muusta tärkeästä
https://beta.kitina.net/
Juu ei. Risoton kermaisuus tulee parmesaanista, ei kermasta.Gaia kirjoitti:Risottoon vois laittaa valkoviiniä ja voita ja jotain. Mutta ei sentään kermaa. Ainakaan meillä.
Mutta ei se poista sitä faktaa että mulla on tuolla kermaa!Vesper kirjoitti:Juu ei. Risoton kermaisuus tulee parmesaanista, ei kermasta.Gaia kirjoitti:Risottoon vois laittaa valkoviiniä ja voita ja jotain. Mutta ei sentään kermaa. Ainakaan meillä.
Elppis kirjoitti:Mutta ei se poista sitä faktaa että mulla on tuolla kermaa!Vesper kirjoitti:Juu ei. Risoton kermaisuus tulee parmesaanista, ei kermasta.Gaia kirjoitti:Risottoon vois laittaa valkoviiniä ja voita ja jotain. Mutta ei sentään kermaa. Ainakaan meillä.
Voinko tehdä lisuke-ehdotuksen?huima kirjoitti:Taas ulkofilepihvit, omat lohkoperunat hyvillä mausteilla ja hyvää shiraz-rypäleistä tehtyä viiniä.
Et. Se on natsimeininkiä, paapomista, panettelua ja ilkeilyä.Elppis kirjoitti:Voinko tehdä lisuke-ehdotuksen?
Turpa kii tai mä näytän tanssivideon.So Hard kirjoitti:Et. Se on natsimeininkiä, paapomista, panettelua ja ilkeilyä.Elppis kirjoitti:Voinko tehdä lisuke-ehdotuksen?
Et kuitenkaan uskalla.Elppis kirjoitti:Turpa kii tai mä näytän tanssivideon.So Hard kirjoitti:Et. Se on natsimeininkiä, paapomista, panettelua ja ilkeilyä.Elppis kirjoitti:Voinko tehdä lisuke-ehdotuksen?
Ei tunnu missään!Elppis kirjoitti:http://www.youtube.com/watch?v=_ta3-A-xeMw
Bloukkari?Elppis kirjoitti:Voinko tehdä lisuke-ehdotuksen?huima kirjoitti:Taas ulkofilepihvit, omat lohkoperunat hyvillä mausteilla ja hyvää shiraz-rypäleistä tehtyä viiniä.
Ääääääh! Mä muistin että mä lupasin jotain spessua ruuaksi tänään. Ärh.. noo, poika ei varmaan olis paljon syönytkään joten vaikka ens su sitten... eiku la.Vaola kirjoitti:Ihan oikeaa ruokaa, eli... riisipuuroa.