Sivu 423/514

Lähetetty: 04.01.2012 11:52
Kirjoittaja huima
Ja siis wordpress.com:ssa saa ilmaiseksi blogata kyllä suoraan, eli ei tartte erillistä muuta provideria.

Lähetetty: 04.01.2012 18:02
Kirjoittaja Vesper
Kiitti pulut, teihin voi aina luottaa! :h:

Lähetetty: 04.01.2012 18:29
Kirjoittaja elco
Joko on blogi pystyssä jossain? Missä?

Täällä lukijakunta jo odottelee.

Lähetetty: 04.01.2012 20:55
Kirjoittaja Vesper
elco kirjoitti:Joko on blogi pystyssä jossain? Missä?

Täällä lukijakunta jo odottelee.
Ei vielä, yritän keksiä jonkun nasevan nimen ensin. Blogi tulee siis liittymään tuolla naamiksessa heittämääni haasteeseen, ei sen jännempää :]

Lähetetty: 04.01.2012 21:08
Kirjoittaja elco
Vesper kirjoitti: Blogi tulee siis liittymään tuolla naamiksessa heittämääni haasteeseen, ei sen jännempää :]
Sisäinen eläimesi on täpläpuuma?

Lähetetty: 04.01.2012 21:33
Kirjoittaja Vesper
elco kirjoitti:
Vesper kirjoitti: Blogi tulee siis liittymään tuolla naamiksessa heittämääni haasteeseen, ei sen jännempää :]
Sisäinen eläimesi on täpläpuuma?
Haha, ei sentäs!

Lähetetty: 05.01.2012 9:11
Kirjoittaja exsu
Mistä johtuu, että kahdesta keitetystä kananmunasta ei mene nälkä millään, mutta kahden munan munakas (ilman mitään erityisiä energiapitoisia täytteitä) pitää nälkää hyvin?

Lähetetty: 05.01.2012 9:33
Kirjoittaja NuoriDaavid
Vesper kirjoitti:
elco kirjoitti:Joko on blogi pystyssä jossain? Missä?

Täällä lukijakunta jo odottelee.
Ei vielä, yritän keksiä jonkun nasevan nimen ensin.
´

Puma in trainining?

I'm Lovin' It?

Lähetetty: 05.01.2012 9:47
Kirjoittaja aasi
exsu kirjoitti:Mistä johtuu, että kahdesta keitetystä kananmunasta ei mene nälkä millään, mutta kahden munan munakas (ilman mitään erityisiä energiapitoisia täytteitä) pitää nälkää hyvin?
Mietin eilen kolmen munan munakkaan kanssa että miksi tää täyttää tosi hyvin, siis niin ettei tee mieli syödä mitään, mutta silti jää tavallaan nälkä.. tosin päivän ruokavaliota muisteltuani ois varmaan pitänyt syödä jotain hiilihydraattipitoista.

Mutta luulenpa että ainakin keitettyihin muniin verrattuna munakkaan tilavuus on suurempi, kun paistettaessa vesi pääsee höyrystymään mutta jää silti munakkaan rakenteeseeen vangiksi.

Lähetetty: 05.01.2012 10:40
Kirjoittaja So Hard
aasi kirjoitti:Mutta luulenpa että ainakin keitettyihin muniin verrattuna munakkaan tilavuus on suurempi, kun paistettaessa vesi pääsee höyrystymään mutta jää silti munakkaan rakenteeseeen vangiksi.
Joo, tilavuudella on nälänpitomerkitys. Siitähän oli joku testikin, että sama kana-riisi-kasvis annos soseutettuna pitää kauemmin nälkää poissa kuin kiinteänä. Mä ainakin ihan tietoisesti sekoittelen munakkaan että siitä tulee kuåhkea. Plus että paistamisessa käytetty rasva tuo lisäraskautta.

Lähetetty: 05.01.2012 11:11
Kirjoittaja masa
So Hard kirjoitti: Mä ainakin ihan tietoisesti sekoittelen munakkaan että siitä tulee kuåhkea.

Koetas piruuttas ensikerralla tehdä munakkaasi teflonkattilassa kannen alla. Munakas nousee kypsyessään kattilan kanteen asti, toki lössähtäen kun kannen ottaa pois. Mut tulee erittäin kuohkea, varsinkin jos se on kermaan duunattu.

Lähetetty: 05.01.2012 11:34
Kirjoittaja Ylermi Ylihankala
Itse en käytä koskaan rasvaa munakkaassa, rasvan maku on hyvin epämiellyttävä tässä yhteydessä. Munakkaan teen siten, että paistaessa pilkon se pieniksi paloiksi. Jotenkin paremman makuinen silloin kuin yhtenä isona palana. Ei ole munakasta ilman pekonia.

Lähetetty: 05.01.2012 11:47
Kirjoittaja Bluntly
Paistan ensiksi pekonit ja sitten niiden rasvoissa munakkaan.

Lähetetty: 05.01.2012 12:20
Kirjoittaja masa
Ylermi Ylihankala kirjoitti:Itse en käytä koskaan rasvaa munakkaassa, rasvan maku on hyvin epämiellyttävä tässä yhteydessä. .

Määrittele "rasva"

Lähetetty: 05.01.2012 12:27
Kirjoittaja exsu
So Hard kirjoitti: Plus että paistamisessa käytetty rasva tuo lisäraskautta.
Mulla on hyvä pannu, en tarvii lisärasvoja.

Lähetetty: 05.01.2012 12:28
Kirjoittaja Pulkannaru
^
Ehkä sit vanhetessaan.

Lähetetty: 05.01.2012 12:47
Kirjoittaja urpiainen
masa kirjoitti:
Ylermi Ylihankala kirjoitti:Itse en käytä koskaan rasvaa munakkaassa, rasvan maku on hyvin epämiellyttävä tässä yhteydessä. Ei ole munakasta ilman pekonia.
Määrittele "rasva"
Joo. Rasvattomuus ja pekoni on vähän vaikeasti toteutuva yhtälö. Kunnon tortillaan tulee sitä paitsi varmaan desi oliiviöljyä.

Lähetetty: 05.01.2012 13:25
Kirjoittaja NuoriDaavid
exsu kirjoitti:
So Hard kirjoitti: Plus että paistamisessa käytetty rasva tuo lisäraskautta.
Mulla on hyvä pannu, en tarvii lisärasvoja.
Vielä.

Lähetetty: 05.01.2012 13:48
Kirjoittaja Nergal
Tää on kyllä ainoa palsta internetseissä jossa saadaan kinnaaminen aikaiseksi kananmunan paistamisesta.

Lähetetty: 05.01.2012 13:51
Kirjoittaja exsu
Nergal kirjoitti:Tää on kyllä ainoa palsta internetseissä jossa saadaan kinnaaminen aikaiseksi kananmunan paistamisesta.

Ei kai tämä mikään kiista ole. Nuo vaan yrittävät väittää, että mun timangipannu ei tule olemaan ikuisesti paras ikinä.

Lähetetty: 05.01.2012 13:57
Kirjoittaja So Hard
exsu kirjoitti:
So Hard kirjoitti: Plus että paistamisessa käytetty rasva tuo lisäraskautta.
Mulla on hyvä pannu, en tarvii lisärasvoja.
Tarvitsemisesta ei ole kyse. Kaikki maistuu paremmalta rasvassa paistettuna. Erityisesti pekonirasvassa. Mmm.

Lähetetty: 05.01.2012 14:13
Kirjoittaja urpiainen
So Hard kirjoitti:
exsu kirjoitti:
So Hard kirjoitti: Plus että paistamisessa käytetty rasva tuo lisäraskautta.
Mulla on hyvä pannu, en tarvii lisärasvoja.
Tarvitsemisesta ei ole kyse. Kaikki maistuu paremmalta rasvassa paistettuna. Erityisesti pekonirasvassa. Mmm.
Eiks me ihan vastikään sovittu, että pekoni pekonina harvoissa poikkeustapauksissa, ja pääsääntöisesti ruoanlaitossa erinäisiä välimerellisiä ilmakuivattuja kinkkuja.

Lähetetty: 05.01.2012 14:15
Kirjoittaja Bluntly
Nergal kirjoitti:Tää on kyllä ainoa palsta internetseissä jossa saadaan kinnaaminen aikaiseksi kananmunan paistamisesta.
Toivottavasti päästään pian keittämiseen. En ole koskaan oppinut sitä kovinkaan kummoisesti, joten jos vaikka saisi 12 erilaista toimimatonta ohjetta siihen.

Lähetetty: 05.01.2012 14:29
Kirjoittaja exPertti
Bluntly kirjoitti:
Nergal kirjoitti:Tää on kyllä ainoa palsta internetseissä jossa saadaan kinnaaminen aikaiseksi kananmunan paistamisesta.
Toivottavasti päästään pian keittämiseen. En ole koskaan oppinut sitä kovinkaan kummoisesti, joten jos vaikka saisi 12 erilaista toimimatonta ohjetta siihen.
Siihen pitää laittaa ainakin desi oliiviöljyä. :P

Lähetetty: 05.01.2012 15:51
Kirjoittaja masa
urpiainen kirjoitti: Eiks me ihan vastikään sovittu, että pekoni pekonina harvoissa poikkeustapauksissa,
Esim tässä:

http://keitoksia.blogspot.com/2008/01/f ... aania.html

Pekoni kuuluu mukaan ja asetellaan lihojen päälle pataan laitettaessa.