Päivän mielipidekirjoitus

Topicit, joihin vastataan hölynpölyllä.
sivustahuutaja
Kitisijä
Viestit: 7640
Liittynyt: 15.08.2005 0:29

Re: Päivän mielipidekirjoitus

Viesti Kirjoittaja sivustahuutaja »

^ Eikös tuo natsismin määritelmä ole aika fokusoitunut juuri rasismiin? Vastaavasti kommunismin kohdalla ei lainkaan puhuta vääräuskoisten murhaamisesta. Haisee rauhanpommeilta ja rauhan islamilta.

Liberaalista vinkkelistä katsoen natsit ja kommarit ovat molemmat murhaavia pakottajasikoja. Toinen murhaa seppoja ja toinen hörökorvaisia. Jonkun mielestä tuo on merkittävä ero.
Avatar
elco
Kitisijä
Viestit: 4453
Liittynyt: 17.02.2011 14:04

Re: Päivän mielipidekirjoitus

Viesti Kirjoittaja elco »

(Diplomi-)Insinöörinä en voi kuin lähestyä tuota vertailua pragmaattisemmin. Kommarit ovat aiheuttaneet käsittämättömän määrän kärsimystä kymmenille miljoonille ihmisille. Kaikki tietävät, että kommunismi on katala ideologia ja sen implementoinnin perään huutelijat ovat katalia tyyppejä. En silti lähtisi kriminalisoimaan kommunismia vaan sallisin samanmoisen öyhöttämisen natseille, koska analogia.

Samaten islamin nimissä tehdään kaikenmoisia hirmutekoja, islamilaiset maat eivät hyväksy uskonnonvapautta eikälänsimaiden oikeusjärjestelmän vähemmistöjen suosiminen lainkaan palvele tarkoitusta saada väkivalta loppumaan. De facto tilanne on, ettei muslimeja saa pilkata, koska siitä saa tuomion; samasta pilkasta valtaväestöä kohtaan ei tuomiota tule (case Halla-aho). Valtaväestö saa viharikoslisää muslimeihin kohdistetuista rikoksista kun taas valtaväestöön kohdistuvat viharikokset tuomitaan kevyemmin.

Muslimien pitää oppia sietämään samaa vittuilua kuin mitä kaikkien muidenkin riippumatta siitä missä elävät. Länsimaissa elävien muslimien henkeä, terveyttä, omaisuutta ja henkistä hyvinvointia turvaamaan riittävät samat kuin valtaväestönkin.

Poliittisesti korrekti suvaitsevaisuus ja positiivinen syrjintä ovat syöpää, mistä ei seuraa mitään hyvää.
Masturbation is for the poor.
-Atticus Fetch, Californication
Vastaa Viestiin