Opiskelevatko naiset suihinoton taitoa?

Eroottiset systeemit, kuten dildopyllyheterous

Opiskelevatko naiset suihinoton teoriaa ja harjoittelevatko simulaatiolla?

Olen nainen ja olen opiskellut suihinottoa teoriassa, simuloiden
0
Ei ääniä
Olen nainen ja vasta käytäntö ja miehinen ohjeistus opetti
0
Ei ääniä
Olen nainen enkä ole opiskellut ja harjoitellut, olen luonnonlahjakkuus
0
Ei ääniä
Olen nainen enkä ota suihin tai olen huono siinä
0
Ei ääniä
Olenkin mies ja luulisin että ne penteleet opiskelevat alaa
0
Ei ääniä
Olenkin mies ja luulisin että ovat luonnonlahjakkuuksia tai lahjattomia
1
100%
Olenkin mes ja ainakaan minulta eivät ota suihin
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 1

Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 6738
Liittynyt: 04.11.2007 3:11

Opiskelevatko naiset suihinoton taitoa?

Viesti Kirjoittaja Gat »

Opiskelevatko naiset suihin ottoa eli mulkun lutkuttamista? Lukevatko aiheesta naistenlehtien ohjeita? Jo neitsykäisinä mietiskelevät asiaa, kyselevät kavereiltaan ja harjoittelevat penistä simuloivilla esineillä?

Naistenlehdissä ainakin annetaan ohjeita, tämän löysin juuri Ellit-nettijulkaisusta.

http://ellit.fi/suhteet/seksi/nain-otat ... -suuseksia
Mikä vitun "penisrengas"? Hyi.

`Haluatko oppia antamaan miehelle mieletöntä suuseksiä? Näillä vinkeillä opit suihinoton mestariksi.

Suihinotto-opas

1. Tunne miehen anatomia

Kun tunnet miesvartalon, osaat paremmin käsitellä miestä. Älä pidä vastakkaisen sukupuolen intiimialuetta liian yksinkertaisena. Erektiossa olevan peniksen juureen ja varteen voi tarttua kunnon otteella, mutta peniksen päässä on suurin osa miehen hermopäätteistä, ja se on siksi elimen herkin alue. Myöskään kivesten kanssa ei saa olla kovakourainen. Muista, että kivesten takana oleva väliliha ja peräaukon seutu ovat nekin erogeenisiä alueita, joiden koskettelu on joidenkin miesten mieleen.

2. Lämmittele mies suihinottoa varten

Olet tehnyt puolet esitöistä, kun näytät hyvältä. Valitse seksikkäät alusvaatteet ja tarkista, että rintaliivit ja alushousut ovat samaa paria. Laita hiuksesi ja suihki hajuvettä.

Esileikki kuuluu suuseksiinkin. Suudelkaa intohimoisesti. Hiero hänen jalkoväliään housujen tai bokserien läpi. Koskettele hänen sisäreisiään, alavatsaansa ja takapuoltaan. Voit koskettaa välillä itseäsi, niin hän näkee, että olet myös kiihottunut. Kun tunnet erektion, etene sepalukselle tai kiusaa häntä vielä vähän. Kun esileikki kestää tarpeeksi kauan, saat hänet janoamaan suihinottoa, mutta liian pitkäksi venyvä lämmittely voi saada hänen innostuksensa lopahtamaan.

3. Kokeile tantrahierontaa

Ennen kuin aloitat miehen tyydyttämisen, hiero häntä pyörivin liikkein kyljistä ja etene reisiä kohti. Hiero vuorotellen edestä ja takaa. Tämä lisää verenkiertoa penikseen tehden alueesta herkän kosketukselle.

4. Käytä oikeita otteita

Koskettele peniksen vartta ja kiveksiä. Jatka sitten peniksen kärjelle ja ota se suuhusi. Peitä hampaasi huulillasi, ettet satuta miestä. Ime välillä kovaa, välillä kevyemmin. Älä toista samaa liian kauan, sillä monotoninen liike on tylsä. Uskalla käyttää kieltäsi, liu’uta sitä vaikka penistä pitkin.

Leiki hänen peniksellään: voit varovasti läpsytellä sitä kasvojasi ja kieltäsi vasten ja hieroa sitä rintojesi välissä. Pidä hymisevää ääntä, joka lähtee kurkustasi. Tämä stimuloi penistä, kun otat sen syvälle suuhusi.

Käytä apuna kättäsi. Rytmitä käden liike samaan tahtiin imemisen kanssa. Jatka välillä molemmin käsin. Näin saat varresta otteen pidemmältä matkalta ja voit keskittyä suullasi peniksen päähän.

Erilaiset rytmit ja puristusvoimakkuudet lisäävät miehesi nautintoa tehden orgasmista voimakkaamman. Tällä tekniikalla jokainen suihinotto tuntuu miehestä erilaiselta.

5. Huolehdi kosteudesta, joka tekee hommasta helpompaa

Huolehdi, että penis on kostea. Kosteutettuna edestakainen liike eli sinun työsi helpottuu ja hänkin nauttii enemmän. Älä siis pelkää syljeneritystä. Kysy lupa, jos haluat sylkäistä penikselle. Juo tarpeeksi ennen suihinottoa, jotta suusi kostuu helposti. Voit myös pitää vesilasin lähellä ja juoda vaivihkaa, jos suusi kuivuu.

Suihinotto-opas

6. Kommunikoi miehen kanssa

Suihinotto onnistuu, kun keskustelette siitä. Ole ylpeä kaikesta, minkä jo osaat, mutta myös valmis oppimaan ja kokeilemaan uutta. Kysy, pitääkö hän siitä, mitä teet. Entä mitä hän haluaisi sinun tekevän?

On tärkeää, että viestitte keskenänne myös suihinoton aikana. Katsekontakti on kiihottava. Mies haluaa nähdä, mitä teet, ja nauttii, kun katsot häpeämättä takaisin. Puhu tuhmia tai voihki. Ohjaa hänen kätensä päähäsi, jotta hän voi hellästi työnnellä tahtia. Niin tiedät, kannattaako tempoa nopeuttaa vai hidastaa. Etsi oikea imemis- ja puristusvoimakkuus lukemalla hänen reaktioitaan. Vaihtele välillä otteen tiukkuutta. Nosta tempoa vähitellen.

7. Näytä, että rakastat hänen penistään

Vaikka suihinotto tuntuisi välillä pakkopullalta, älä anna ilmeesi valahtaa, kun siirryt hänen jalkoväliinsä. Tuskin tykkäisit itsekään hyvää, jos mies näyttäisi kyllästyneeltä antaessaan sinulle suuseksiä. Hän huomaa, jos olet vastahakoinen, ja se vaikuttaa hänenkin fiilikseensä. Ota oikea asenne, niin innostut itsekin. Sinä voit hallita hänen tuntemuksiaan ja ajaa hänet suunnattoman nautinnon partaalle. Ole intohimoinen. Toisin kuin orgasmin kanssa, nyt saa tarvittaessa feikata.

Valmistele suihinotto mieleiseksi myös sinulle. Voit tehdä paljon sen eteen, että opit oikeasti tykkäämään hänen peniksestään. Maku ja tuoksu vaihtelevat esimerkiksi ruokavalion ja päivänkierron mukaan ja niihin kyllä tottuu. Kuvittele, että nuoleskelet jotain todella herkullista. Kokeile välillä makukondomia tai maustettua liukuvoidetta. Käske mies pesulle työpäivän jälkeen, jos hän ei sitä itse hoksaa. Voit myös neuvoa häntä poistamaan intiimikarvoituksensa tai vähintään trimmaamaan sitä.

8. Etsi oikea asento

Suihinotossa asentoa voi vaihdella aivan kuten yhdynnässäkin. Usein mies makaa sängyllä selällään, mutta hän voi myös esimerkiksi nousta seisomaan, kun sinä laskeudut polvillesi hänen eteensä. Jos tämä tuntuu alistavalta tai asento on pehmikkeistä huolimatta hankala, kokeilkaa muuta. Hän voi vaikka istua, tai ehkä otatte 69-asennon.

Älkää jääkö aina makuuhuoneeseen, vaan vaihdelkaa paikkaa. Huolehdi aina, että sinulla on mukava asento, niin lähdet innokkaammin seuraavaan kertaan.

9. Kokeilkaa penisrengasta

Seksilelut tuovat lisämaustetta esileikkiin. Penisrengas asetetaan aivan peniksen tyveen. Lelu stimuloi siitintä ja vahvistaa erektiota vähentämällä siitä pois virtaavaa veren määrää. Renkaan avulla erektio voi olla entistä pitkäkestoisempi ja kovempi.

10. Hyväksy sperma osana suihinottoa

Ejakulaatio on suihinoton huipentuma. Jos olette jo jättäneet kondomin pois, hän ehkä haluaa, että nielet sperman. Vaihtoehtoisesti voit antaa hänen tulla suuhusi ja valuttaa sperman ulos. Jos et pidä sperman mausta, voit yrittää viedä peniksen syvälle suuhusi, kun hän ejakuloi. Näin sperma ei osu makuhermoihisi.

Anna hänen joskus tulla vartalollesi, kuten rinnoillesi, tai kasvoillesi, jos hän osaa varoa spermaa joutumasta silmiisi tai hiuksiisi. Älä ryntää heti h-hetken jälkeen peseytymään.


Ideoita konkareille

Suihinotto helpottuu, kun opit tuntemaan miehen ja hänen tarpeensa. Älä silti toista aina samaa kaavaa. Kokeile vaihteen vuoksi vaikka näitä temppuja.

Kylmä suu

Laita suuhusi muutama osin sulanut jääpala ja ota sitten penis suuhusi. Kokeile tätä miehen suostumuksella ja kerro ensimmäisellä kerralla etukäteen, mitä aiot tehdä! Hän nauttii tunteesta, jonka lämmin suusi saa jääpalojen kanssa aikaan. Voit myös pitää jääpaloja hetken suussasi, sylkeä ne pois ja ottaa peniksen kylmään suuhusi.

Ruokaleikit

Ottakaa ruoka mukaan leikkeihin. Raaka-aineista öljy voi rikkoa kondomin, joten välttäkää sitä, jos kondomi on käytössä. Mausteiset ruuat ovat genitaalialueelle haitaksi, mutta miedoista ruuista ei ole haittaa, kunhan peseytyy jälkeenpäin. Ideana on tietysti nuolla ruoka, kuten vaikka kermavaahto, pois. Ruualla voi myös flirttailla. Syö jäätelöä niin, että hän varmasti tietää, mitä myöhemmin on luvassa.

”Deep throating”

Ota penis niin syvälle suuhusi kuin saat, ehkä kurkkuun asti. Tätä on helpoin kokeilla niin, että laskeudut polvillesi. Rentouta kurkkusi nostamalla leukaasi vähän ylöspäin. Työnnä kieli niin ulos kuin voit, jotta kurkkuun jää enemmän tilaa. Pidä peniksestä kiinni, jotta pystyt määräämään tarkalleen, miten pääsi ja peniksen yhteistyö pelaa.

Jos sinulla on voimakas oksennusrefleksi, suihinotto näin syvälle voi olla vaikeaa. Sulje silmäsi ja keskity siihen, ettet kao. Kun tunne on ohi, pystyt luultavasti pitämään peniksen suussasi jonkin aikaa. Kun kurkussa alkaa taas tuntua tukalammalta, tuo penis hitaasti ulos.

Tarkoitus ei ole pelkästään saada penis mahdollisimman syvälle, vaikka miehet pitävät kovasti jo tämän näkemisestä. Ime penistä samalla sen verran, minkä pystyt, ja hyväile sitä kielellä. Älä huolehdi siitä, otatko peniksen tarpeeksi syvälle suuhusi. Kaikkein isoimpien penisten kanssa se ei onnistukaan kokonaan. Hän arvostaa jo sitä, että penis käy vähän syvemmällä suussasi kuin normaalisti.

Lähteet: Askmen, All Women Stalk, Jack’s Blow Job Lessons, Handbag.com


Vaihtoehdot:

Olen nainen ja olen opiskellut suihinottoa teoriassa, ehkä simuloidenkin
Olen nainen ja vasta käytäntö ja miehinen ohjeistus opetti
Olen nainen enkä ole opiskellut ja harjoitellut, olen luonnonlahjakkuus
Olen nainen enkä ota suihin tai olen huono siinä
Olenkin mies ja luulisin että ne penteleet opiskelevat alaa
Olenkin mies ja luulisin että ovat luonnonlahjakkuuksia tai lahjattomia
Olenkin mes ja ainakaan minulta eivät ota suihin
Viimeksi muokannut Gat, 06.04.2015 14:45. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Yksinäisen runkkarin on elo pitkä tie
Ilman naisen syliä se hautaan asti vie
Toiiiset oon luotuja nussiiimaan
Toiset o-ohoon tuomittu runkkaamaaan
Näin yksin yyyyksiin vaiiiiin....
Avatar
Kreitsu
Kitisijä
Viestit: 3775
Liittynyt: 09.05.2006 8:45
Paikkakunta: (juna)Kisko

Re: Opiskelevatko naiset suihinoton taitoa?

Viesti Kirjoittaja Kreitsu »

Eihän kukaan nykyään osaa tehdä mitään ilman opastusta. Toista se oli ennen muinoin. Ja se imettävä mieshän voi opastaa, että mikä tuntuu hyvältä jos ei ämmä muuten osaa.
"I've learned so much from my mistakes...
I'm thinking of making a few more."
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 6738
Liittynyt: 04.11.2007 3:11

Re: Opiskelevatko naiset suihinoton taitoa?

Viesti Kirjoittaja Gat »

Kreitsu kirjoitti:Eihän kukaan nykyään osaa tehdä mitään ilman opastusta. Toista se oli ennen muinoin. Ja se imettävä mieshän voi opastaa, että mikä tuntuu hyvältä jos ei ämmä muuten osaa.
Hmmm... varmuuden vuoksi lisäsin ylle vaihtoehdon:
"Olen nainen ja vasta käytäntö ja miehinen ohjeistus opetti"
Hyvä jos joillakin naisilla on kunnianhimoa opetella miehen tyydyttämistä suullisellakin keinolla. Koulussa pitäsi olla suullisia tenttejä tytöille!

Kaikkea hyvää sinulle Kreitsu suhteessasi, mutta nyt kuvittelen huulesi (poikkeuksellisesti pestyn) slerbani ympärille...

Narrasin, eihän se mitään pesty ole :D
Yksinäisen runkkarin on elo pitkä tie
Ilman naisen syliä se hautaan asti vie
Toiiiset oon luotuja nussiiimaan
Toiset o-ohoon tuomittu runkkaamaaan
Näin yksin yyyyksiin vaiiiiin....
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 6842
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Re: Opiskelevatko naiset suihinoton taitoa?

Viesti Kirjoittaja So Hard »

Suuseksiä koskee ihan sama kuin kaikkea muutakin seksiä. Värkit ja mieltymykset on yksilöllisiä, se mikä toimii jonkun kanssa ei toimi toisen.
Avioliitto on ihmeellinen asia. Sen avulla kaksi olentoa kestää vaikeudet joita heille ei olisi tullutkaan jolleivät he olisi menneet naimisiin! -Lucky Luke
Avatar
Vesper
Kitisijä
Viestit: 10347
Liittynyt: 08.01.2009 23:53

Re: Opiskelevatko naiset suihinoton taitoa?

Viesti Kirjoittaja Vesper »

Olen luonnonlahjakkuus.
Work like a captain, play like a pirate.
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 6738
Liittynyt: 04.11.2007 3:11

Re: Opiskelevatko naiset suihinoton taitoa?

Viesti Kirjoittaja Gat »

Taitaa olla tuhmia tyttöjä täällä. Ei vaan suihinotto on kilttiä tuhmuutta, Hyviä Kunnon Tyttöjä siis.

Ettekö voisi selostaa täällä suihinottotekniikoitanne?
Paitsi minun ilokseni, myös ihan naisten kesken niinä "resepteinä"?

Vesper on kuulemma luonnonlahjakkus. Muut ehkä kirjanoppineita tai opetettuja? Mutta harjoittelitteko jo nuorna likkoina joillakin esineillä? Muistaakseni "Pulmuset"-sarjassa Peggy opettaa nuoria pimuja en muista millä, jäätelötikkujako ne oli?
Yksinäisen runkkarin on elo pitkä tie
Ilman naisen syliä se hautaan asti vie
Toiiiset oon luotuja nussiiimaan
Toiset o-ohoon tuomittu runkkaamaaan
Näin yksin yyyyksiin vaiiiiin....
Avatar
elco
Kitisijä
Viestit: 4453
Liittynyt: 17.02.2011 14:04

Re: Opiskelevatko naiset suihinoton taitoa?

Viesti Kirjoittaja elco »

Tässä taitaa nyt olla taas vähän etäisyyttä nussivaan maailmaan.

En usko, että monikaan normaali kundi harjoittelee nussimista jollain tekofjöösalla. Vielä vähemmän luulisin mimmeillä olevan tarvetta harjoitella joillain tylpillä objekteilla kun voi ihan yhtä hyvin harjoitella oikeilla meisseleillä.

Mitä performansseihin ja performoijiin tulee niin kovastihan niissä on tietty eroja. Määrittäviä syitä performansseihin lienevät kokemus, suorittamisen ilo/yleinen asenne seksiin ja performoijan kiihottumisen aste, mikä lähtenee paljolti siitä suikkarin vastaanottajan toiminnasta. Olennaista on tuo keskimmäinen: jos mimmi (tai miksei tietty ukkeli, jos hinttapulit lasketaan mukaan, mutta 130%) tykkää ottaa poskeen niin harvoin siitä on seurannut muuta kuin, hmm, muistorikasta soosia.
Masturbation is for the poor.
-Atticus Fetch, Californication
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 6738
Liittynyt: 04.11.2007 3:11

Re: Opiskelevatko naiset suihinoton taitoa?

Viesti Kirjoittaja Gat »

elco kirjoitti:Tässä taitaa nyt olla taas vähän etäisyyttä nussivaan maailmaan.

En usko, että monikaan normaali kundi harjoittelee nussimista jollain tekofjöösalla. Vielä vähemmän luulisin mimmeillä olevan tarvetta harjoitella joillain tylpillä objekteilla kun voi ihan yhtä hyvin harjoitella oikeilla meisseleillä.

Mitä performansseihin ja performoijiin tulee niin kovastihan niissä on tietty eroja. Määrittäviä syitä performansseihin lienevät kokemus, suorittamisen ilo/yleinen asenne seksiin ja performoijan kiihottumisen aste, mikä lähtenee paljolti siitä suikkarin vastaanottajan toiminnasta. Olennaista on tuo keskimmäinen: jos mimmi (tai miksei tietty ukkeli, jos hinttapulit lasketaan mukaan, mutta 130%) tykkää ottaa poskeen niin harvoin siitä on seurannut muuta kuin, hmm, muistorikasta soosia.
Nuori mies tuskin voi harjoitella panemista "tekofjöösalla", siihen tarvittaisiin anatomisesti korrekti koko naisen muotoinen nukke, jota voisi väännellä eri asentoihin. Pimpan nuolemisen harjoitteluunkaan ei moni keinoesine kelpaa.

Sen sijaan kuulemma nuoret naiset työntelevät pimppaansa vaikka mitä esineitä, niin mikä ettei harjoittelisivat suihinottoakin aina saatavilla olevilla kotitaloudesta löytyvillä tavallisilla pitkänomaisilla esineillä? Siweampänä aikana kun kuulemma harjoittelivat suutelointiakin omaan kämmenselkäänsä.

Onhan tässä se, että naiset harvemmin ajattelevat muuta kuin omaa nautintoaan, miten Mies heidät tyydyttää. Vaaditaan antaumuksellista rakkaudellisuutta ja eritoten melko nörttiä myös teknisesti orientoitunutta asennetta naiselta opiskella suihinottoa kirjallisista lähteistä ja esinesimulaatiolla.

Suvinen yllä mainitsee oppineensa Jenna Jamesonin kirjasta.
Tässä taas nykysuomen kunnioitettu Ylen toimittaja, taiteilija, kulttuurihenkilö ja kansanvalistaja Raakel Liekki näyttää oikein käytännössä.

http://pornotuubi.com/rakel-liekki-panokoulu-2/

(En pidä Jennasta enkä Raakelista, mutta Suvinen suullisesti hyväilemässä henkilökohtaista pelivälinettäni olisi kaunis ajatus.)
Yksinäisen runkkarin on elo pitkä tie
Ilman naisen syliä se hautaan asti vie
Toiiiset oon luotuja nussiiimaan
Toiset o-ohoon tuomittu runkkaamaaan
Näin yksin yyyyksiin vaiiiiin....
Vastaa Viestiin