Resepti oli hukassa vähän aikaa ja alettiin säätään ite, eli ensin tehään kastike: 1-1.5dl majoneesia ja 2-3rkl valkoviinietikkaa, silppua vähintään 1 chili joukkoon (oman maun mukaan toki), lisäksi chilijauhetta. Sekaan on laitettu myös suolaa ja pippuria "fiiliksellä". "Loraus" sitruunamehua.annen kaveri kirjoitti:silppua 500g varhaiskaalia ja 3 kevätsipulinvartta, ja pistä sekaisin. Sekoita toisessa astiassa silputtua tuoretta chiliä maun mukaan (multa löytyi 1 vihreän habanero luokitus 1, ja punainen paprika luokitus 4 eikä ollut kauhean tulinen), 1dl kermaviiliä, 4rkl majoneesia, 2-3rkl mietoa etikkaa (esim. vakoinen balsamico sopii tosi hyvin), 1/2 tl suolaa, pikkasen mustaippuria ja maun mukaan n 1-3 rkl inkiväärisiirappia. Yhdistä kaikki, anna maustua viileässä 30-60 min. En tiedä paljonko sitä siirappia meni mutta tuo nyt on arvio. Sen voi varmasti korvata laittamalla kastikkeeseen aavistus inkivääriä ja sitten jotain vaikka fariinisokeria ihan vähän taittamaan salaatin makua. Tarkoitus ei ole että maistuu makealle, vaan että pyöristää maun."
Silppua 1 iso tai 2 pientä sipulia ja sekoita mössöön. Nyt kun kastike on valmis, siihen lisätään silputtua kaalia, raastettua porkkanaa ja ananasmurskaa niin että koostumus on sopiva.
Huono ohje, en tykkää. Pitäisi olla selkeät määrät!!!