Millä autolla ajat?

Tietokonejutut, pelit ja muu nörtismi; autot, kaasupullot ja muut lelut
Avatar
Vagabondo
Kitisijä
Viestit: 3913
Liittynyt: 23.09.2010 9:38

Re: Millä autolla ajat?

Viesti Kirjoittaja Vagabondo »

Pari keski-ikäistä patonkia. Toinen herrasmiesmäinen isolla kutoskoneella ja toinen pieni rallipeli, jolla kiva leikkiä. Ei kylläkään ole 7sec alittajia kumpikaan, mutta alle 8sec kuitenkin molemmat. Riittää mulle ja liikenteeseen ihan hyvin. Isompi ollut 4 vuotta ja maksoi 9000€. Pienempi 5 vuotta ja maksoi 6000€. Päivän hinta molemmilla näyttää olevan noin 3000€, joten vallankin pienempi on ollut hyvin taloudellinen vaihtoehto.

Isompaa ajattelin pitää vielä ainakin 5 vuotta, jos mitään massiivista remonttia ei ilmene, joskin olen alkanut harkitsemaan sen säilyttämistä ikuisesti. Saatan kunnostaa ja museoida auton sitten kun en viitsi sitä enää päivittäisessä käytössä pitää. Pidän siis ko. autosta todella paljon. Sopii tiloiltaan käyttööni, on kaunis, vastaa ajotuntumaltaan mieltymyksiäni ja moottori on ajettavuudeltaan erinomainen.

Pienempi saattaa vaihtua jossain vaiheessa. Siitä puuttuu vakionopeuden säädin ja moottorissa saisi olla hieman enemmän vääntöä. Mahdollisia vaihdokkeja saman mallin uudempi ja tehokkaampi painos tai sitten jotain ihan muuta. Vaihto viimeistään siinä vaiheessa kun tolla isommalla ei viitsi enää lähteä kiertämään eurooppaa, jolloin talouteen tarvitaan uudempi iso auto ja luovutaan pikkuautosta kokonaan.
We used to laugh a lot
But only because we thought
That everything good always would remain
Avatar
saira
Kitisijä
Viestit: 3365
Liittynyt: 14.08.2005 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Millä autolla ajat?

Viesti Kirjoittaja saira »

Juuri tuli Citroen Xsara Picasso, 2003, 2,0l diesel. Sinne mahtuu loistavasti mun harrastuskamat, ainakin vielä, ja muksu ja mies. Ja vähän matkatavaraakin tarvittaessa. Tykkään kovasti ajotuntumasta, on sopivan jämäkkä. Eikä polttoaineen kulutuskaan päätä huimaa, jos edellisen auton kulutukseen vertaa, ni kyl mä muutamia satasia säästän tällä ajaessani.
"The only reason for time is so that everything doesn't happen at once."
~Albert Einstein
Vastaa Viestiin