Vapaaehtoistyö

Vakavia keskusteluja isoista asioista - tiede, talous, politiikka, uskonto, yhteiskunnalliset asiat. Ei onelinereitä/puzznuzzia.
Melnais
Kitisijä
Viestit: 2199
Liittynyt: 15.08.2005 0:23
Paikkakunta: Turku

Re: Vapaaehtoistyö

Viesti Kirjoittaja Melnais »

Taannoin olin SPR:n ystävätoiminnassa, paikkakunnan vaihduttua en jaksanut aloittaa uudelleen. Oikeastaan tällä hetkellä ainoa vapaaehtoistyön muoto johon osallistun on ammattijärjestön hallitus, työllistää kyllä ihan riittävästi. Uskon lapsen kasvaessa aktivoituvani kerho-, päiväkoti- tai koulujuttuihin mutta mikään omaa alaa sivuava ei enää työn lisäksi kiinnosta. Perhevapaiden ansiosta pääsin luistamaan ylimääräisistä työhön liittyvistä harrasteista, kuten opetuskäynneistä koululla.

Hope-järjestön toiminnasta olen hitusen kiinnostunut mutta pitää katsoa keväämmällä mitkä ovat omat resurssit. En tahdo päätyä tilanteeseen jossa joudun hampaat irvessä suorittamaan sitoumuksia kun poiskaan ei ilkeä jäädä.
Elämä kantaa, jos sen antaa
Avatar
saira
Kitisijä
Viestit: 3365
Liittynyt: 14.08.2005 19:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Vapaaehtoistyö

Viesti Kirjoittaja saira »

"The only reason for time is so that everything doesn't happen at once."
~Albert Einstein
Avatar
Kreitsu
Kitisijä
Viestit: 3775
Liittynyt: 09.05.2006 8:45
Paikkakunta: (juna)Kisko

Re: Vapaaehtoistyö

Viesti Kirjoittaja Kreitsu »

En tee vapaaehtoistyötä, mutta jos tekisin, niin se liittyisi varmasti eläintensuojeluun. Voisi olla ihan vain esim. koirien ulkoiluttamista ym. Sitä tekisin ihan siksi, että tekee pahaa hylättyjen/kaltoin kohdeltujen eläinten puolesta. Niille minulta riittäisi rakkautta :h:
"I've learned so much from my mistakes...
I'm thinking of making a few more."
Vastaa Viestiin