Paikkahan sijaitsee Punavuoressa ja sen huomasi. Veikkaan, että 90% asiakaskunnasta kannattaa vihreitä. Erilaista mainostoimiston AD:tä ja muuta hipsteriä oli paikka täynnä. Toki niitä naisia katseli ihan mielellään.
Tänään kävin lounaalla. En äänestänyt vihreitä. Eikä varmaan ne Mandatumilta tulleetkaan.
Vesper kirjoitti:Jos tarkoitat sitä Järvenpäässä olevaa niin ota huomioon, että niitä uuden konseptin Rossoja on Jäken lisäksi vaan pari muuta. Muut on vanhaa kuraa.
Heh. En tiennytkään tuosta, mutta näemmä olen onnnistunut käymään juuri niissä joissa uudistus on voimassa, eli Porvoo ja Hyvinkää. Jäkeä en ole edes testannut.
Kreitsu kirjoitti:Mitäs mieltä kultturellit kityläiset ovat siitä, jos menee ravintolaan syömään ja lautaselle tulee muutakin kuin menussa mainitut eväkset? Eikö annoskuvauksessa pitäisi olla kaikki, mitä sapuskassa on?
Ei mun mielestä, kyllä mä ainakin varmistan omat allergiani ennen kun tilaan. Esimerkiksi tuolla top 50- listalla olleessa ravinteli Berthassa ruoasta kerrotaan vaan pääraaka-aine listalla. Kysymällä saa tietää lisää.
Baby, we should hit the south of France
So you could run around without them pants.
Ise asiassa se Rosso jonka sinäkin tunnet 90-luvulta, on kokenut melkoisen muutoksen ruokalistaltaan. Siellä kyllä kehtaa syödä jo nykyään.
Harvemmin noita lisukkeita taidetaan perusravintoloissa mainita listoilla. Jos kyseessä oli laadukkaampi mesta, niin sitten olis kyllä pitänyt mainita.
Olen käynyt ehkä kerran Rossossa enkä edes syönyt siellä. Join vain ja katselin, kun muut veti pizzaa. Eli siitä minun mielikuvani.
Ehkä kehtaan nyt sitten paljastaa, että kyseessä oli Zetor ja sieltä sai ihan hyvää kasvissafkaa. Kaikki oli hienosti mainittu menussa paitsi että extrana tuli ne karseat puolukat.
"I've learned so much from my mistakes...
I'm thinking of making a few more."
Kreitsu kirjoitti:Mitäs mieltä kultturellit kityläiset ovat siitä, jos menee ravintolaan syömään ja lautaselle tulee muutakin kuin menussa mainitut eväkset? Eikö annoskuvauksessa pitäisi olla kaikki, mitä sapuskassa on?
Ei mun mielestä, kyllä mä ainakin varmistan omat allergiani ennen kun tilaan. Esimerkiksi tuolla top 50- listalla olleessa ravinteli Berthassa ruoasta kerrotaan vaan pääraaka-aine listalla. Kysymällä saa tietää lisää.
No joo, toki on hyvä tarkistuttaa mahdolliset allergiat ennen tilaamista. Itse en tosin ole allerginen millekään, mutta noin muuten ehkä hankala, koska käyn aina läpi, mitä annos sisältää. Kukaan ei maininnu puolukoista. Ja en siis ole vetämässä ranteita auki tämän takia - tuli vain mieleeni, koska kaikki muut osaset oli mainittu ja niitä ei. Syön muutenkin tosi harvoin ulkona, joten siksi kiinnostaa tämä asia.
"I've learned so much from my mistakes...
I'm thinking of making a few more."
Kreitsu kirjoitti:No joo, toki on hyvä tarkistuttaa mahdolliset allergiat ennen tilaamista. Itse en tosin ole allerginen millekään, mutta noin muuten ehkä hankala, koska käyn aina läpi, mitä annos sisältää. Kukaan ei maininnu puolukoista. Ja en siis ole vetämässä ranteita auki tämän takia - tuli vain mieleeni, koska kaikki muut osaset oli mainittu ja niitä ei. Syön muutenkin tosi harvoin ulkona, joten siksi kiinnostaa tämä asia.
Ite olen joskus lähettänyt ruoan takaisin keittiöön siksi että koko helvetin annos oli päällystetty salsalla. Pääraaka-aine tai ei, jos sitä on litratolkulla niin on syytä mainita listassa kyseinen aines.
Söin Malmilla sijaitsevassa thaimaalaisessa ravintolassa eilen. Sen nimi oli ennen Thamrabthai mutta nyt se on Thai Thai. Joo
Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Som tam oli juuri mulle sopivan tulista; itku meinas tulla mutta ei ihan tullut. Pääruokana härkää cashew-pähkinöillä, joka ei ollut yhtään tulista, mutta tosi hyvää! Juomana oli lottokaljaa eli Changia.
Sisustus oli harmoninen ja mukava, palvelu thaimaalaistyyliin hienotunteista ja huomaavaista. Suosittelen lämpimästi!
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
^ Oli juuri se kiska jonka olen nähnyt miljuunasti ja myös ohi ajanut. Täytynee viedä Maire sinne joku kerta, on vaan aika nirso niin en tiedä tahtooko
Kiitos suositteluista, menen sit vaikka yksin testaa.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Oltiin lauantaina pikkujouluseurueen kanssa Savotassa. Olin tosi skeptinen paikan suhteen, mutta ei se nyt suoranaisen kehno ollut. Meillä oli joku valmis menu-paketti, jossa oli sellainen sillisalaattialkupalalankku, jossa oli pieniä nökäreitä kaikenlaista. Kalat oli ihan OK, mutta olisin mielummin syönyt enemmän jotain yksittäistä tuotetta kuin vähän kaikkea. Perunat tuli pöytään vasta kun melkein kaikki muu oli jo syöty.
Pääruokana oli poron sisäpaistia, savustettua muussia ja jotain soossia. Ihan jees, mutta ei mitenkään tajuntaa räjäyttävä. Poro oli kyllä hyvää.
Jälkkärinä oli joku sisujätski. Ihan hauska kokemus sekin.
Kokonaisarvostelu 7 1/2. En usko, että tulee mentyä uudelleen.
Baby, we should hit the south of France
So you could run around without them pants.
Jouluostosten lomassa nautin lounaan Flamingon Food Court - ravintolassa. Hyvin ystävällinen ulkomaalaistaustainen (veikkaisin omistajaksi) mieshlö esitteli lounaslistaa, jolta valkkasin Classic Vokin hintaan 8.90. Lounaaseen kuului salaattipöytä, joka sisälsi ananasta, maustekurkkuviiipaleita, porkkanaraastetta, öljyistä amerikansalaattia ja jotain viidettä, joka ei myöskään sopinut salaattipöytään. Säälittävä salaattipöydän yritys siis. Vokkia ei onneksi tarvinnut kauaa odottaa (Nuudeli, kana, herkkusieni, sipuli, paprika ja teriyakikastike) ja runsaahko annos tarjoiltiin kivasta astiasta. Mutta voi pojat, pahinta ruokaa mitä olen ehkä koskaan syönyt! Tai paremminkin maistanut, sillä maistoin kaksi haarukallista ja päälimmäisenä jäi mieleeni homeen tai kellarin maku. Poistuin paikalta.
En siis suosittele, ennemmin kehoitan kiertämään kaukaa.
Plääni on ettei viikon aikana syödä kahta kertaa samassa raflassa. Tähän mennessä annokset ovat olleet hyviä vaikka pelkäsin turistirysän mainetta, tosin olemme valinneet paikat ammattilaisen suosituksen mukaan. Poikkeuksen tekee eilinen kinkki, jonka "tuliset katkaravut valkosipulilla" ei ollut tulinen. Annoksessa oli kuitenkin 22 valkosipulin kynnen puolikasta, minkä huomasi aamulla ilmassa leijuvasta pikantista tuoksusta.
Satuttiin eilen ihan sattumalta Mannerheimintien Thai Manohraan, vaikka oltiin oikeastaan menossa Sallinkadun kiinalaiseen. Järkyttävän hyvää ruokaa. Tosin kookosmaidolla ja pähkinöillä se lienee kai melko helppoa, jos on edes hiukan osaamista.
Kävin ilmaisella "second guess" käynnillä ensimmäisen paskan vierailun jälkeen.. http://www.ravintolamaailma.fi/grillsson/ravintolat
Pihvi oli suuri ja lisukkeita riittävän vähän, medium -1 oli ihan hyvä tuttuni olivat tyytyväisiä syömäni ulkofile Black Angus 250g lisäksi 200g Black Angus sisäfileeseen ja Hereford 200g entrecoteseen.
Otin varmuuden vuoksi saman annoksen kuin viimeksi, nyt en pettynyt niin paljon, asiakkaita oli vähän n. viisi muuta, heillä tuntui olevn hauskaa meistä poiketen, koska mukana oli myös huonoa ruokaa ja palvelua edellisellä kerralla saanut kaverini, Kalliossa ei syödä kovinkaan hyvin tai ainakaan pihviä, ehkä siellä huoneen nurkassa natustellaan porkkanaa ja lanttua ja jos hurjaksi heittäydytään niin soijapihviä nakerrellaan? jos viimeksi arvosanaksi tuli improbatur niin nyt ehkä non sine laude approbatur?
Mitähän tuolla XXL-hampurilaisen grammamäärällä tarkoitetaan? Koko annosta? Toi pihvi on kuvan perusteella lähempänä 150-grammaista kuin 500-grammaista.
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark... and we're wearing sunglasses.
-Hit it.
Eilen Sundmansissa. Alkuruokana oli lillin kuhaa, sitten vasikan poskea ja jälkkärinä jotain sorbenttijutskaa. En innostu näistä fine dining -pakoista. Miljöö on kyllä mukava.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.