PetriFB: Maailmanmeno

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Homeboy65 kirjoitti:
Stadinarska kirjoitti:
P.S Houm-Homepoi, mikäs sulla onkaan Peteä vastaan? Eikö hänellä ole vahva vakaumus ja mielenkiinto, jotka sinänsä ovat arvokkaita asioita? :shock:
Älyllinen epärehellisyys. Se, että uskoo 2000 vuotta vanhoihin satuihin. Hyvä, että sentään pysyy yhdessä ketjussa.
Homeboy65: Ajattele sitä, että on olemassa ihmisiä, jotka uskovat muutaman miljardin vuoden vanhaan satuun, jossa ilman älyä ja suunnittelua sattumanvaraisesti alkoi tähtien evoluutio, josta seurasi myöhemmin maapallolle syntynyt elämä ilman älyä ja suunnittelua, sattumanvaraisesti.

Tässä sadussa älyllinen epärehellisyys on vedetty todella pitään piuhaan, jonkan uskotaan, oletetaan, arvioidaan olevan muutaman miljardin vuoden vanha satu, jossa ilman älyä ja suunnittelua on sattumanvaraisesti syntynyt monimuotoinen elämä sekä taivaan avaruudet.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 5353
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 »

Manaaja kirjoitti:^ Niinpä, toisin kuin sun hurmiomaisesta älyllisestä rehellisyydestä kärsivä kaveris.
Millä lailla Arska on älyllisesti epärehellinen?

Petri: En jaksa väitellä kanssasi. Jos joku muu jaksaa, niin siitä vaan.

Homeboy
jaksamaton silokampela
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix
Avatar
MiiX
Elämätön Kitisijä
Viestit: 350
Liittynyt: 17.07.2011 15:13
Paikkakunta: Oulu

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja MiiX »

Kannattaa jostain hommata Ristin Voitto -nimisiä lehtiä luettavaksi. Mulle tulee kun edelleen kuulun Oulun helluntaiseurakuntaan ja kyseinen lafka on tilannut kaikille jäsenilleen lehden ilmaiseksi. Lehden mielipidepalsta on jotain niin hienoa, että ei voi kuin menettää viimeisenkin uskonsa kristinuskoon. Jokaisella kirjoittajalla on oma näkemyksensä raamatusta (kuten myös Petrillä) ja sitä puolustetaan henkeen ja vereen. Kaikki muut mielipiteensä ilmaisevat ovat väärässä, koska kirjoittajan raamatunymmärrystaito on ylivertainen muihin verrattuna. Voiko kirjaa ottaa kirjaimellisesti jos kaikilla kirjan lukijoilla on oma näkemyksensä sen sanomasta? Onko Jumala itse kertonut näille ihmisille, että juuri heidän näkemyksensä raamatusta on se täysin oikea ja erehtymätön? Ilmeisesti.
Was many years ago that I left home and came this way
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
Avatar
Stadinarska
Kitisijä
Viestit: 6497
Liittynyt: 30.10.2006 20:18
Paikkakunta: No aivan varmasti aina Stadi

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Stadinarska »

PetriFB kirjoitti:
Stadinarska kirjoitti:Pete moi! :)

Kuule- katsoin aamulla puolivahingossa TV7:lta Jeesuksesta ketovaa filmiä, joka sanottiin olevan katsotuin. Mitä mieltä sä siitä filmistä olet? Monia ihmetekoja oli. Katsotko TV7:aa ollenkaan, mitä sieltä kannattaa katsoa?
Mä en taas pitkään aikaan oo käynyt kirkossa, mutta täytyis käydä. Olen siksi perso kirkkokahveillekin ja kiva haastella vanhojen ihmisten kanssa pöydissä kun he kuitenkin antavat viisauksia aina!

Sellaista. Kuule, en nyt keksi mitään muuta tässä vaiheessa. Oikein hyvät kesänjatkot.

Valitan, etten osaa ottaa kantaa ollenkaan syvällisesti noihin kirjoituksiisi, kun en itse ole varsinaisesti uskovainen vaikkakin pidän kirkon tarjaomista asioista ja viihdyn varsin hyvin jopa Jumalanpalveluksissakin. Vaikka viimeksi mietin saako kännykkää koplata samaan aikaan kun Pappi saarnaa, mut kait sen voi salaa tehdä!

Teetkö sinä koskaan salaa mitään vähänkään syntistä? Ja koettaisit piilottaa sitä jopa Jumalalta? Eikö hän näe joka paikkaan, jopa siivoamattomaan jääkaappiinikin! Huh.

Mutta tähän kevennykseen tältä erää tähän toivoo

Stadinarska

P.S Mitä tuo FB nimesi perässä tarkoittaa? FaceBook??
En ole varma olenko nähnyt sitä filmiä. Joten en osaa olla minkäänlaista mieltä siitä. Katson todella harvoin TV7:aa. Ei Jumalalta voi salata mitään. FB tarkoittaa Fundamental Bible, joka tarkoittaa minun kohdallani sitä, että haluan uskoa Raamattua niin kuin sinne on kirjoitettu.
Kiitos vastauksesta, Petri!

Se filmi oli vain aika sellainen seikkailullinen ja Jeesus kuvattiin siinä toki varsin sympaattiseksi, jota kaikki eivät ymmärtäneet vaan Jeesus kyllä ymmärsi kaikkia. Oli kolmeosainen, josta minäkin taisin unohtaa ne kaksi viimeistä osaa. Olisiko ollut Luukkaan evankeliumista.

Raamattu on muuten upea kirja kun siihen vähänkin syventyy. Minulla vaan aika usein kestävyys ikäänkuin loppuu ja en oikeastaan osaa analysoida asioita ollenkaan kuten sinä, uskonasioita kun en sisäistä itseäni uskovaiseksi vaikka minulla tosiaan onkin outo kiintymys kirkkoon, ainakin konkreettisissa muodoissa! Mutta varmaa on, että miljoonat ja miljoonat uskovaiset ovat saaneet Raamatusta voimaa. Kiitos myös FB-selityksestä! En tiennyt tuota lyhennystä ja olen iloinen, ettet pienestä hieman typerästä FaceBook-arvailusta antanut minulle piikkiä. Minulla on taipumus joskus puujalkavitseihin!

Eli jatkoja hyviä toivoo

Kuva Stadinarska Kuva
"Tää on vähän kuin seuraisi ruuhka-aikaan hernerokkasumussa tapahtuvaa auto-onnettomuutta moottoritiellä. Hidastettuna." MrM 05/13
Avatar
Vesper
Kitisijä
Viestit: 10347
Liittynyt: 08.01.2009 23:53

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Vesper »

Kuva
Work like a captain, play like a pirate.
Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 15901
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Niba »

Joo, veli todistaa!
Pyyhin Netikettiin..
Avatar
MiiX
Elämätön Kitisijä
Viestit: 350
Liittynyt: 17.07.2011 15:13
Paikkakunta: Oulu

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja MiiX »

Was many years ago that I left home and came this way
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
Avatar
Nergal
Kitisijä
Viestit: 1661
Liittynyt: 17.01.2011 19:23
Paikkakunta: Tampere

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Nergal »



Väkisinkastettu
On vihastaan veistänyt nyrkin
Verellä punatun
Vieraista valheista koostetun

Ristin kiesus
Ja mustakaapujen lauma
Kiroten heitetään
Kuolemaan ulos pakkaseen

Järven jäällä kirves soi
Teräs lauloi ja verta joi

Väkisinkastettu
On lihastaan poistanut myrkyn
Betlehemin saastan
Korppikotkien hylkiman haaskan

Raadon löyhkä
Ja pastorin likaiset valheet
Hurmeella huuhdotaan
Silmä, Perkele, silmästä!!!

Järven jäällä kirves soi
Teräs lauloi ja verta joi

Herramme Saatanan nimeen
Kastan itseni uudelleen
Tuhansien Kristittyjen verellä
Pesen itseni puhtaaksi
Mätänevän Kristuksen löyhkästä

Syleile minua kylmyydelläsi ja
Lohduttomuudellasi
Oi pimeyden musta valtias, olen orjasi
Raiskaa minut vihallasi ja raivollasi
Oi herramme Saatana, olen huorasi

Väkisinkastettu
On vihastaan siittänyt koston
Tuonelle vihityn
Totuuden voimalla siunatun

Juutalaishuora
Ja Kristitty lammaslauma
Hurraten mestataan
Ja Suomi takaisin lunastetaan

Järven jäällä masturboin
Ja pyhän miehen verta join

Järven jäällä masturboin
Ja kuolleen Kristityn verta join.
Society failed to tolerate me and I have failed to tolerate society
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 6738
Liittynyt: 04.11.2007 3:11

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Gat »

PetriFB kirjoitti: Homeboy65: Ajattele sitä, että on olemassa ihmisiä, jotka uskovat muutaman miljardin vuoden vanhaan satuun, jossa ilman älyä ja suunnittelua sattumanvaraisesti alkoi tähtien evoluutio, josta seurasi myöhemmin maapallolle syntynyt elämä ilman älyä ja suunnittelua, sattumanvaraisesti.

Tässä sadussa älyllinen epärehellisyys on vedetty todella pitään piuhaan, jonkan uskotaan, oletetaan, arvioidaan olevan muutaman miljardin vuoden vanha satu, jossa ilman älyä ja suunnittelua on sattumanvaraisesti syntynyt monimuotoinen elämä sekä taivaan avaruudet.
Pikavierailu Kitinään.
Katsos Petri, jos SINÄ et jotain ymmärrä, se ei tarkoita etteikö se olisi totta.
Luonnontieteellinen kuvaus maailmasta on pitkällisten tutkimusten tulosta, ei hatusta vedettyä satua. Sinun Raamattusikin on tieteellisen tutkimuksen kohde, ja Raamattusi taas on näytetty nimenomaan enimmäkseen taruiksi eli saduiksi, josta suurin osa ei ole historiallisestikaan totta arkeologian valossa. (ks vaikka http://en.wikipedia.org/wiki/The_Bible_Unearthed ) Etkä sinä sitä voi tahdollasi muuttaa ja jos väität Jumalan itsensä sinulle ne kertoilleen, sinähän valehtelet koska faktatodisteita et sitä kautta pysty esittämään. Vain sitä kaikkein surkeinta ihan ihmisten sepittämää ja ihmisiltä lukemaasi kreationistituubaa sinulta tulee. Ja "kaanaankieltä", uskovaisten kliseitä. Sekin ihmisiltä opittua ilman todisteen häivää asioista.

Maailmankaikkeuden syntyä on jäljitetty alkuräjähdykseen asti. Joko maailmankaikkeuden vain täytyy olla näillä luonnonlaeilla toimiva ihan loogisella välttämättömyydellä, tai sitten nykyteorioiden mukaan saattaakin olla loputtoman monia muita maailmankaikkeuksia, joten väkisin niissä on myös elämälle sopivia.

Evoluutiosta et ymmärrä yhtään mitään, edes sen vertaa että ymmärtäisit mitä kritisoit. Evoluutioteoria kun ei suinkaan väitä lajien synnyn olevan "sattumaa", niin kuin laitettaisiin koneen osia pussiin, ravisteltaisiin ja katsottaisiin tuleeko ulos sattumalta valmis auto. Ei sinne päinkään. Sellainen olisikin lähes mahdotonta. Mutta evoluutio ei myöskään ole suunniteltua, ohjattua tai mihinkään tavoitteiseen pyrkivää. Muttei siis sattumaakaan. Näennäinen paradoksi jota on uskovaisen aivoilla ilmeisen mahdoton ymmärtää.

Jokainen eliöyksilö on hieman erilainen. Se johtuu pääosin vanhemmiltamme periytyvistä geeneistä, joista jokainen sisaruskin saa hieman eri sekoituksen. Geeneissä tapahtuu myös mutaatioita. Joista osa on haitallisia, osa hyödyllisiä ja suurin osa niin merkityksettömiä että ne vaarattomina säilyvät... kunnes niistä saattaakin joissain uusissa olosuhteissa olla hyötyä.

Luonnonvalinta ei ole sattumaa. Liikuttele vaikka huuliasi kun luet ja koeta muistaa: Luonnonvalinta ei ole sattumaa. Evoluution mekanismi on vain, että ne jotka pärjäävät niin, että saavat eniten myös pärjääviä pentuja jne, niiden geenit ja ominaisuudet lisääntyvät ja laji muuttuu sinne suuntaan. Ei ole sattumaa, että jääkarhut ovat isoja ja valkoisia. Eikä suunniteltuakaan. Eikä luonto sitä tavoittele. Ne yksilöt, joilla on isoutta ja valkoisuutta synnyttäviä geenejä (hyödyllisiä ominaisuuksia niissä arktisissa oloissa), yksinkertaisesti vain saivat aikaiseksi enemmän pentuja, joilla oli myös vanhemmiltaan perittynä samoja geenejä, niiden pennut taas myös pärjäsivät ja lisääntyivät jne ja sillä lailla eriytyi jääkarhujen laji muista karhuista.

Evoluutio ei suinkaan johda välttämättä älyyn tai suuriin ruumiillisiin kykyihin. Esimerkiksi luolien olmeista tuli sokeita koska niiden esivanhemmat pärjäsivät pimeässä paremmin kuin ne joilla oli turhat ja vahingoittumisalttiit silmät.

Eikä ole sattumaa eikä suunniteltua, että sinulla Petri on kädet joilla naputella uskishuuhaata tietokoneellasi. Ihmisen ylävartalo kädet ja käsivarret ovat sopeutuma puissa roikkumiseen, ihmisapinaesi-isiltämme ja meillä lähes identtiset muiden ihmisapinalajien kanssa. On uusiokäyttöä muuhun tarkoitukseen tulleilta elimiltä sitten käyttää käsiä lapion varrressa tai tietokoneella, ei suunniteltua siihen. Eikä sattumaa.

Mahdollisesti tyypillisen kreationistin tavoin lasket lajien synnyn todennäköisyydenkin ihan nurinpäin. Olisi todella äärimmäisen epätodennäköistä, että juuri ihan nämä nykylajit olisivat syntyneet evoluutionkaan kautta. Mutta kun evoluutioteoria ei sallaistakaan väitä! Vaan jos ei olisi nykylajeja, olisi jotain muita, toisenlaisia lajeja. Ei luonnolla ollut "Tarkoitusta" tuottaa nykylajeja eikä ihmistä tai edes ah niiin ihmeellistä sinua Petri. Valtavaa itsetärkeyttä olettaa sellaista. Mutta itsetärkeydestä ja sen projisoinnista satujumalasi arvovaltaan itse muka niin nöyränä (mutta niin tietävänä kuitenkin) esiintyen taitaa olla uskossasi kyse.
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

^Hyvää tekstiä!

Toivottavasti Petri sen verran arvostaa, että lukee ajatuksella läpi.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 6842
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja So Hard »

Kuva
Avioliitto on ihmeellinen asia. Sen avulla kaksi olentoa kestää vaikeudet joita heille ei olisi tullutkaan jolleivät he olisi menneet naimisiin! -Lucky Luke
masa

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja masa »

Gat kirjoitti: jääkarhut ovat isoja ja valkoisia. Eikä suunniteltuakaan. Eikä luonto sitä tavoittele. Ne yksilöt, joilla on isoutta ja valkoisuutta synnyttäviä geenejä (hyödyllisiä ominaisuuksia niissä arktisissa oloissa), yksinkertaisesti vain saivat aikaiseksi enemmän pentuja, joilla oli myös vanhemmiltaan perittynä samoja geenejä, niiden pennut taas myös pärjäsivät ja lisääntyivät jne ja sillä lailla eriytyi jääkarhujen laji muista karhuista.´

Ja juuri tästä syystä tissien keskikokokin on kasvanut vuosien saatossa. Asialla ei ole mitään tekemistä jumalan kanssa vaan syy on yksiselitteisesti se, että miehet pitävät muhkeista tisseistä.
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 6842
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja So Hard »

masa kirjoitti:
Gat kirjoitti: jääkarhut ovat isoja ja valkoisia. Eikä suunniteltuakaan. Eikä luonto sitä tavoittele. Ne yksilöt, joilla on isoutta ja valkoisuutta synnyttäviä geenejä (hyödyllisiä ominaisuuksia niissä arktisissa oloissa), yksinkertaisesti vain saivat aikaiseksi enemmän pentuja, joilla oli myös vanhemmiltaan perittynä samoja geenejä, niiden pennut taas myös pärjäsivät ja lisääntyivät jne ja sillä lailla eriytyi jääkarhujen laji muista karhuista.´
Ja juuri tästä syystä tissien keskikokokin on kasvanut vuosien saatossa. Asialla ei ole mitään tekemistä jumalan kanssa vaan syy on yksiselitteisesti se, että miehet pitävät muhkeista tisseistä.
Ihmisen tissien koon yksi selitysmalli on se, että vielä silloin kun kuljettiin enimmäkseen neljällä raajalla, pyöreät pakarat olivat ne mitä urokset katselivat sillä silmällä. Kahdelle jalalle noustessa isot rinnat muodostavat vastaavat kummut joihin kiinnittää huomiota hedelmällisyyssignaalina. Neljällä jalalla kulkevilla lajeilla kun ei juuri ole tissejä, vain nisät. Eli oikeastaan ei ole olemassa tissi- tai persemiehiä. Samaa signaalia siinä tarkkaillaan.
Avioliitto on ihmeellinen asia. Sen avulla kaksi olentoa kestää vaikeudet joita heille ei olisi tullutkaan jolleivät he olisi menneet naimisiin! -Lucky Luke
Avatar
Bluntly
Kitisijä
Viestit: 14092
Liittynyt: 15.08.2005 8:41

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Bluntly »

So Hard kirjoitti: Eli oikeastaan ei ole olemassa tissi- tai persemiehiä. Samaa signaalia siinä tarkkaillaan.
On hetken jo tuntunutkin etten ole olemassa. Kiva saada vahvistus sille.
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

masa kirjoitti:
Gat kirjoitti: jääkarhut ovat isoja ja valkoisia. Eikä suunniteltuakaan. Eikä luonto sitä tavoittele. Ne yksilöt, joilla on isoutta ja valkoisuutta synnyttäviä geenejä (hyödyllisiä ominaisuuksia niissä arktisissa oloissa), yksinkertaisesti vain saivat aikaiseksi enemmän pentuja, joilla oli myös vanhemmiltaan perittynä samoja geenejä, niiden pennut taas myös pärjäsivät ja lisääntyivät jne ja sillä lailla eriytyi jääkarhujen laji muista karhuista.´

Ja juuri tästä syystä tissien keskikokokin on kasvanut vuosien saatossa. Asialla ei ole mitään tekemistä jumalan kanssa vaan syy on yksiselitteisesti se, että miehet pitävät muhkeista tisseistä.
Miksei Jumalakin voisi tykätä?
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
masa

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja masa »

NuoriDaavid kirjoitti:Miksei Jumalakin voisi tykätä?

Koska jumala, kuren petrikin ja muut heimoveljet harrastavat yhtymistä peiton alla valot sammutettuina. Visuaalisuus ja kouriminen on nounou.
Avatar
MiiX
Elämätön Kitisijä
Viestit: 350
Liittynyt: 17.07.2011 15:13
Paikkakunta: Oulu

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja MiiX »

http://www.youtube.com/watch?v=P2Rhrp_b ... creen&NR=1

On varmaan Petrin käsikirjottama leffa.
Was many years ago that I left home and came this way
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Joh 16:33 Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman."

Hebr 12:
1 ¶ Sentähden, kun meillä on näin suuri pilvi todistajia ympärillämme, pankaamme mekin pois kaikki, mikä meitä painaa, ja synti, joka niin helposti meidät kietoo, ja juoskaamme kestävinä edessämme olevassa kilvoituksessa,
2 silmät luotuina uskon alkajaan ja täyttäjään, Jeesukseen, joka hänelle tarjona olevan ilon sijasta kärsi ristin, häpeästä välittämättä, ja istui Jumalan valtaistuimen oikealle puolelle.
3 Ajatelkaa häntä, joka syntisiltä on saanut kärsiä sellaista vastustusta itseänsä kohtaan, ettette väsyisi ja menettäisi toivoanne.

Synnin vallassa olevassa maailmassa ihmisellä on ahdistus sydämessä. Pahuuden henkivallat haluavat pitää sinut ahdistuksen vallassa. He haluaisivat sinun elävän koko ajan menneissä tapahtumissa, joiden kautta olet saanut syvät ahdistuksen haavat sydämeesi. He myös haluavat vääristää sydämeesi kuvan Jumalasta, jossa hän on samanlainen kuin ihmisauktoriteetit, jotka ovat rikkoneet sinun sydämesi.

Jumala haluaa, että sinä näkisit ja ymmärtäisit Herran Jeesuksen kautta Hänen olevan armahtava ja rakastava Jumala. Kun sinun keskipisteesi elämässäsi on Herra Jeesus ja Hänen rakkautensa ja armonsa, niin vapaudut ahdistuksen syvistä haavoista. Epätoivo ja sen kautta tullut ahdistava väsymys poistuu sydämestäsi ja tilalle astuu Jumalan rauha ja rakkaus.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

:lollero:

Pitkästä aikaa nauroin ääneen kitinää lukiessa.

Gattis laittaa hyvin rauhallisen ja asiallisen postauksen ja Petri vastaa copy peistaamalla Raamattua.

Petri! Keskustele!
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 6842
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja So Hard »

NuoriDaavid kirjoitti:Petri! Keskustele!
Ihminen voi ammentaa vain niistä resursseista, joita hänelle on mutaatioiden, ympäristön ja kasvatuksen tuloksena sattunut. Petrille kykyä omaksua tieteellisiä faktoja tai keskustella niistä ei ole parhaan käytettävissä olevan todistusaineiston perusteella juuri läikkynyt.
Avioliitto on ihmeellinen asia. Sen avulla kaksi olentoa kestää vaikeudet joita heille ei olisi tullutkaan jolleivät he olisi menneet naimisiin! -Lucky Luke
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Gat kirjoitti:
PetriFB kirjoitti: Evoluutiosta et ymmärrä yhtään mitään, edes sen vertaa että ymmärtäisit mitä kritisoit. Evoluutioteoria kun ei suinkaan väitä lajien synnyn olevan "sattumaa", niin kuin laitettaisiin koneen osia pussiin, ravisteltaisiin ja katsottaisiin tuleeko ulos sattumalta valmis auto. Ei sinne päinkään. Sellainen olisikin lähes mahdotonta. Mutta evoluutio ei myöskään ole suunniteltua, ohjattua tai mihinkään tavoitteiseen pyrkivää. Muttei siis sattumaakaan. Näennäinen paradoksi jota on uskovaisen aivoilla ilmeisen mahdoton ymmärtää.
Jos evoluutio ei ole suunniteltua, eikä ohjattua, eikä pyri mihinkään tavoitteisiin, niin se on silloin sattumanvaraista. Mielestäni koko evoluutio opetus on järjetön, epälooginen sekä täysin mahdoton opetus. On täysin selvä ettei sattumanvarainen, ilman älyä oleva, suunnittelematon ja ohjaamaton prosessi voi koskaan kehittyä mihinkään älylliseen elämään. Tiedän jonkin verran jumalattomia ihmisiä, jotka ovat siinä suhteessa rehellisiä etteivät he usko evoluutioteorian kaltaiseen valheeseen.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Plikka42
Wannabe-kitisijä
Viestit: 1
Liittynyt: 12.07.2012 14:14

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Plikka42 »

Mitä jos tässä onkin sellainen pirullisen ovela salajuoni, että Jumala on sallinut ihmisten hoksata tosiasiat, kuten sen, että lääkkeet toimivat ja että evoluutiota todella tapahtuu ja ihminen on nyt nykimässä vastaan ymmärrettyään väärin kirjoitukset.

C.S. Lewis sanoi aikoinaan - hitto kun muistaisin sen tarkan kohdan! - lukevansa Raamatusta vertauskuvina vertauskuvalliset paikat ja totena ne paikat, jotka pitävät paikkansa. Ei minusta ihan hukassa.

Muistatteko sen lainauksen ja mitä se tarkalleen sanoi siinä?
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 6842
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja So Hard »

PetriFB kirjoitti:Jos evoluutio ei ole suunniteltua, eikä ohjattua, eikä pyri mihinkään tavoitteisiin, niin se on silloin sattumanvaraista.
Menit metsään heti ensimmäisessä virkkeesä. Mutaatiot aiheutuvat sattumista, mutta evoluution luonteeseen nimenomaan kuuluu se, että sillä ei ole mitään tavoitetta, eikä sitä ole ohjattu eikä suunniteltu. Se ei ole kuitenkaan sattumanvaraista vaan armottoman loogista. Ne otukset, joiden mutaatiot auttavat sopeutumaan, pärjäävät luonnonvalinnan takia paremmin kuin toiset. Kiraffeilla on pitkä kaula, joka takaa niille edun ei-kiraffeihin nähden jotka eivät yllä syömään niin korkealta puusta. Se, että pitkäkaulainen otus menestyi, ei ole missään määrin sattumanvaraista vaan johdonmukaisen prosessin lopputulos. Prosessi on itseohjautuva, sitä ei tarvitse ohjata.

Kuten jo aiemmin totesin, sinulla ei ole kykyä ymmärtää tieteellisiä faktoja. Siksi et osaa niistä myöskään keskustella.
Avioliitto on ihmeellinen asia. Sen avulla kaksi olentoa kestää vaikeudet joita heille ei olisi tullutkaan jolleivät he olisi menneet naimisiin! -Lucky Luke
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

So Hard kirjoitti:
PetriFB kirjoitti:Jos evoluutio ei ole suunniteltua, eikä ohjattua, eikä pyri mihinkään tavoitteisiin, niin se on silloin sattumanvaraista.
Menit metsään heti ensimmäisessä virkkeesä. Mutaatiot aiheutuvat sattumista, mutta evoluution luonteeseen nimenomaan kuuluu se, että sillä ei ole mitään tavoitetta, eikä sitä ole ohjattu eikä suunniteltu. Se ei ole kuitenkaan sattumanvaraista vaan armottoman loogista. Ne otukset, joiden mutaatiot auttavat sopeutumaan, pärjäävät luonnonvalinnan takia paremmin kuin toiset. Kiraffeilla on pitkä kaula, joka takaa niille edun ei-kiraffeihin nähden jotka eivät yllä syömään niin korkealta puusta. Se, että pitkäkaulainen otus menestyi, ei ole missään määrin sattumanvaraista vaan johdonmukaisen prosessin lopputulos. Prosessi on itseohjautuva, sitä ei tarvitse ohjata.

Kuten jo aiemmin totesin, sinulla ei ole kykyä ymmärtää tieteellisiä faktoja. Siksi et osaa niistä myöskään keskustella.
Mutaatio on eliön DNAssa tai sen kopioitumisessa tapahtuva satunnainen muutos tai virhe. Ihmisen ja eläimen ja elollisen eliön DNA:ssa on valtava määrä monimutkaista ja moniulotteista tietoa, joka on täytynyt syntyä siihen suunnittelun tuloksena.

Elämän syntymisen elinehto on DNA, proteiinit, aminohappoja, entsyymejä jne. Kemialliset yhdisteet yhdistyvät oikealla tavalla rakentuen juuri siten kuten DNA:ssa on tieto elävän elämän rakentumisesta. Kehitysoppi on väärä opetus elämän synnystä. Kaikkeen elävään elämään tarvitaan DNA, eli tieto miten elämä rakentuu ja miten esim. ihmisen elimistö rakentuu ja toimii. Alkeellisimman elämänkin kohdalla kaiken tulisi rakentua todella nopeasti; rakenne, järjestäytyminen, yhteensovittaminen, oikea kemiallinen koostumus, hengitys, verenkierto ja kaikki muu, kaiken pitäisi tapahtua nopeasti heti alusta.

Kehitysopin mukainen opetus miljardeista vuosista ihmisen syntymisessä maan päälle ei ole totta, sillä aminohappojen muodostumisen ja proteiinin, DNA:n entsyymien ja kaiken muun tarvittavan elävän olennon syntymiseen olisi täytynyt tapahtua hyvin pian, lyhyessä ajassa. Sen olisi täytynyt muodostua yhden sukupolven aikana tai sen puolivälissä tai hyvin pian. Satojen ja tuhansien toimintojen olisi täytynyt tapahtua pian. Muutoin seuraavassa hetkessä elämä olisi kuollut.

DNA koodin rakentuminen ei onnistu ilman älyä itseohjautuvasti, sillä DNA:n koodin n. 3 miljardia kirjainkoodiparia, joissa on ihmisen koko tieto elimet, tukan ja silmien väri jne. DNA:ssa on ihmisen perimä se on kuin mikroskooppinen tietokone, joka on täynnä valtavan paljon muistia ja tietoa. DNA:ssa on toimintasuunnitelma, joka osaa oikealla tavalla ohjata ihminen rakentumaan, kun hän on äidin kohdussa.

On täysin selvää, että itseohjautuva evoluutio ei kykene ilman älyä luomaan järjestelmää, jossa 3 miljardin kirjainkoodiparin DNA järjestää ihmisen elämän rakenteet sen oikeaan muotoonsa. Kuollut eloton aine ei kykene suunnittelemaan DNA:ta. Kuollut ja eloton aine ei kykene saamaan aikaan älyllistä elämää. On selvää, että nämä asiat eivät voi kehittyä itseohjautuvasti ilman suunnittelua ja älyä. Ainoa vastaus on Luoja, joka on suunnitellut ja rakentanut elämän hyvin nopeasti. Raamattu todistaa tämän kertomalla, että eläimet ja ihmiset luotiin nopeasti ja heti maan tomusta. Raamatun todistus on siis paljon kestävämmällä perustuksella kuin kehitysopin perustukset.

Biologinen maailma on täynnä monimutkaisia, yhteistyökykyisiä mekanismeja, jotka ovat riippuvaisia koodeista ja yksityiskohtaisista ohjeistuksista niiden kehittymiselle sekä vuorovaikutteisille toiminnoille. Eräs asia on myös hyvä tietää, että monimutkainen DNA koodausjärjestelmä ei kehity (ei evoluutioteorian mukaan). Tämäkin todistaa evoluutioteoriaa vastaan. Jos monimutkaiset järjestelmät jätetään hoitamatta, eli tulemaan toimiin omillaan ilman ohjausta, niin ne tulevat koko ajan epäjärjestyneempään tilaan. On täysin mahdotonta, että itseohjautuva ilman älyä toimiva mekanismi kykenisi luomaan niin monimutkaisen järjestelmän kuin DNA on. Mitä monimutkaisempi systeemi on, niin sitä yksityiskohtaisempaa suunnittelua tarvitaan, että kyetään eliminoimaan tekijät, jotka koittavat hajottaa ja tuhota systeemiä. On täysin mahdotonta, että ilman älyä itseohjautuva mekanismi kykenisi muodostamaan monimutkaisen DNA:n rakenteen, joka tuottaa elollista elämää. Evoluutioteoria on täydellinen mahdottomuus.

Viestittäjä RNA molekyylejä tarvitaan, sillä ilman niitä DNA on täysin hyödytön elimistössä. Koodi geeneissä (DNA) tarvitaan muodostamaan viestittäjä RNA molekyyli, johon on koodattu tarpeellinen viesti määritellä erityiset proteiinin aminohapot. Solun tulee yhdistää nukleotidit RNA:han. Ensin alayksiköt yhdistyvät nukleotideihin, joka sisältää yksilöllisen emäksen ja riboosin. Solun tulee yhdistyä alayksiköihin tai aminohappoihin, jotka polymeroituvat tuottamaan proteiinia. Jokainen aminohappo täytyy aktivoida tietyn entsyymin kautta juuri sille aminohapolle. Jokainen aminohappo on siten yhdistynyt toisen tyyppiseen RNA:han, josta käytetään nimitystä s-RNA. On olemassa tietty s-RNA jokaiselle aminohapolle. On myös toisen tyyppinen RNA, eli ribosomaalinen RNA. Viestittäjä RNA vaikutuksesta ribosomit kasaantuvat yksiköksi nimeltään polyribosomit, aminohappo s-RNA kompleksia tarvitaan muodostamaan proteiinia. Myös muita entsyymejä ja avainmolekyyleja tarvitaan tähän. On päivän selvää, että evoluutioteorian mukainen itseohjautuva kehitys ilman älyä ei voi saada aikaan niin monimuotoista ja systemaattista järjestelmää kuin ihminen DNA ja RNA rakenteineen on.
Kun elollinen olento kuolee, niin siinä on silti vielä proteiinit, rasvahapot, entsyymit, DNA ja kaikki muu elämälle välttämätön tallella, mutta siinä ei ole enää elämää. Miten kemiallisista aineista voisi syntyä elämää ilman suunnittelua ja älyä? Miten kuolleesta aineesta voi syntyä elämää? Tätä ei tutkijat tiedä. Raamattu kertoo, että Jumala puhalsi elämän hengen elottomaan ihmiseen, jonka Hän oli tehnyt maan tomusta. Jumala suunnitteli ja rakensi DNA-koodin sekä asetti kaikki proteiinit, rasvahapot ja entsyymit toimimaan elämän hengen vaikuttaessa ihmisessä. Kun ihminen kuolee, niin ruumiinelämä lakkaa. Jumalan luomistyö on ainoa selitys, sille miten elämä on syntynyt maan päälle.

Evoluutioteorian kannattaja uskoo, että abiogeneesi, josta jotkut käyttävät nimitystä kemiallinen evoluutio on synnyttänyt elottomasta aineesta itseohjautuvasti ilman älyä, elollista älyllistä elämää. Tällä evoluution kannattajat tarkoittavat sitä, että äly ei ole ohjannut prosessia, vaan se on kehittynyt itseohjautuvasti ja miljardien vuosien kehityksen tuloksena on syntynyt älyllistä elämää. Tämä on mahdottomuus ja evoluutioteorian ikuinen ongelma, joka todistaa sen vääräksi ja valheelliseksi teoriaksi.

Evoluutioteorian kannattajat sanovat, että laboratoriossa tehdyt kokeet todistavat evoluution todeksi ja luomisen vääräksi. Asia on kuitenkin juuri päinvastoin ja todistaa älyllisen luomisen todeksi. Tutkijat ovat luoneet laboratoriossa keinotekoisia soluja, joka pystyy jakautumaan sekä aminohappoja ja molekyylejä. Evolutionistit pitävät tätä todisteena evoluution kehitysopille. Kokeet suoritettiin laboratorio olosuhteissa, jossa ihmisen äly yhdisteli ja rakenteli asioita keskenään. Kokeet eivät syntyneet itseohjautuvasti ilman älyä, vaan ihmisen älyn avustamana. Tämä todistaa juuri sen puolesta, että luominen on totta sillä ilman olemassa olevan älyllisen toiminnan apua ei voi syntyä keinotekoisia soluja jotka on tehty laboratoriossa ihmisen avustamana.

Laboratoriossa tehdyt kokeet todistavat sen, että ilman älyllistä apua ja toimintaa ei voi syntyä älyllistä elämää ja laboratoriossa tehtyjä keinotekoisia soluja. Todisteet jotka on suunnattu luomista vastaan kumoutuvat ja kääntyvät itseään vastaan ja todistavat evoluutioteorian vääräksi teoriaksi. Tämä on evoluutioteorian ongelman ydin, eli sen todisteet ovat mahdottomia ja kääntyvät lopulta aina sitä itseään vastaan.

Tieteellinen tutkimus, joka tarvitsee älyllisen ihmisen apua ja toimintoja koittaessaan todistaa, että evoluutio on syntynyt itseohjautuvasti itse asiassa todistaa juuri luomisen todeksi ja evoluutioteorian vääräksi teoriaksi. Tieteellisen tutkimuksen pitäisi kyetä todistamaan todisteensa evoluution puolesta ilman älyllistä toimintaa, ei älyllisen toiminnan kautta. Jos koitat todistaa, että joku asia on syntynyt itseohjautuvasti ilman älyllistä apua, niin et voi silloin todistaa sitä koittamalla tehdä sen laboratoriossa. Sillä sen pitäisi pystyä kehittymään itsekseen ilman ihmisen apua, jos se kerran on syntynyt itsekseen.

Evoluutioteorian kannattaja sanoo, että laboratoriokokeiden kautta havainnollistetaan ja näytetään miten kaikki on tapahtunut. Hän unohtaa sen, että evoluutioteoria opettaa evoluution tapahtuneen itseohjautuvasti ilman älyllistä apua ja ohjaamista. Laboratoriossa tehdään juuri päinvastoin kuin evoluutioteorian opetuksessa, sillä laboratoriossa asia ei tapahdu itseohjautuvasti, vaan ihmisen älyn ja toiminnan avustamana. Todisteet ja tutkimus osoittavatkin sen että luominen on totta ja evoluutioteoria on väärä teoria.

Evoluutioteorian kannattaja koittaa kehitellä kaikenlaisia puolustuksia mahdottomalle teorialleen. Eräs tällainen ajatus on, että otollisten olosuhteiden tapahduttua sattuma tai itseohjautuva suunnittelu on voinut synnyttää evoluution kaltaisen kehityksen. Hän unohtaa sen, että tieteellinen laboratorio tutkimus ei todistanut prosessien syntymistä sattuman kautta tai itseohjautuvasti, vaan ihmisen älyn ja toiminnan kautta. Täten tämäkin evolutionistien teoria kumoutuu.

Sen sijaan tieteellinen tutkimus vahvistaa sen, että älykäs luominen on totta, sillä samoin kuin ihminen älynsä ja toimintansa kautta saa aikaan laboratoriossa tiettyjä prosesseja, niin samalla tavalla Jumala älynsä kautta on suunnitellut ja rakentanut älyllisen elämän. Tieteellinen tutkimus siis itse asiassa todistaa luomisen puolesta ja osoittaa evoluutio-opin vääräksi. Jumalaton ihminen ei näe tätä tosiasiaa, koska hän on uskonut valhetta, siksi hän tulkitsee tieteellisen laboratorio tutkimuksen valheellisesti.

Kukaan ei varmaan usko, että Mona-Lisa maalaus on syntynyt itsekseen, niin että pitkän ajan päästä maalit sinkoutuivat itsestään kankaalle ja alkoivat muodostamaan itseohjautuvasti muotokuvaa Mona-Lisasta. Kukaan ei usko, että sammakko muuttuu prinssiksi suudelman kautta. Evoluutioteoriaa voi kuvata edellä olevien esimerkkien kautta, sillä ne ovat yhtä mahdottomia kuin oppi evoluutiosta. Edellä olevat esimerkit kertovat sen kuinka epäloogista ja mahdotonta on evoluutioteorian mukainen opetus ja uskomus.

Laboratoriossa tehdyt kokeet ovat osoittaneet sen, että tarvitaan älyä, suunnittelua, älyllisen olennon toimintaa, että tietyt prosessit voidaan toteuttaa. Laboratoriossa tehdyt kokeet osoittavat sen, että aina tarvitaan älyä, jonka kautta tehdään mahdollisiksi tiettyjen prosessien syntyminen. Laboratoriossa tehdyt kokeet todistavat sen, että ilman älyä ei voi syntyä itseohjautuvasti sellaista älyllistä elämää mitä esimerkiksi ihminen edustaa. Kuollut aine ja materia ei kykene itseohjautuvasti synnyttämään älyllistä elämää. Raamatun sanan opettama luominen on ainoa mahdollinen selitys älyllisen elämän syntymiseen maan päälle. Jumala teki, eli loi älyllisen elämän luomalla eläimet ja ihmisen.

Kehitysopin mukainen tieteellinen maailmankuva on väärä ja valheellinen. Tieteellisen kehitysopin mukaisella kritiikillä ei ole painoarvoa kritiikissä kristinuskoa ja Raamatun sanaa vastaan. Raamattu ei ole sittenkään satukirja, vaan itse asiassa kehitysoppia puoltavat tieteelliset teokset ovat satukirjoja. Evoluutioteoriaan uskovat ihmiset ovat syyllistyneet klassiseen virheeseen, eli siihen joka toista syyttää perusteettomasti on itse usein syyllinen siihen mistä toisia syyttää.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
elco
Kitisijä
Viestit: 4453
Liittynyt: 17.02.2011 14:04

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja elco »

^^ Kyllähän evoluutio on kovastikin sattumanvaraista. Esim. yksittäinen tulivuorenpurkaus tai meteoriititus saattavat hyvinkin vaikuttaa lajin kuolemaan (ja syntyyn).

Tämä ei mitenkään poista sitä, etteikö PepeFB olisi täysin kuutamolla. . PepeFB tekee uskovaisten perusvirheen toistamalla ulkoaopeteltuja argumentteja, joissa yleensä on joku looginen virhe: tässä tapauksessa se, että evoluution mekanismi on toki ohjattua: ohjaus tulee ympäristöön paremmin soveltuvien geenien saamasta tilastollisesta valintaedusta.
Masturbation is for the poor.
-Atticus Fetch, Californication
Vastaa Viestiin