PetriFB: Maailmanmeno

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Avatar
Vesper
Kitisijä
Viestit: 10347
Liittynyt: 08.01.2009 23:53

Viesti Kirjoittaja Vesper »

Viime viikolla syttyi imuri palamaan, eilen hajosi sauvasekoitin. Voisko joku pikaisesti tulla manaamaan pahat henget pois mun sähkölaitteista?!!
Work like a captain, play like a pirate.
Avatar
Nergal
Kitisijä
Viestit: 1661
Liittynyt: 17.01.2011 19:23
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Nergal »

PetriFB kirjoitti:D-kirjain on hepreaksi Dalet, jonka symbolinen merkitys on polku, astua, tulla. N-kirjain on hepreaksi Nun, jonka symbolinen merkitys on elämä. A-kirjain on hepreaksi Alef, jonka symbolinen merkitys on voima, johtaja ja ensimmäinen.
DNA on Deoxyribonucleic acid, sillä ei ole mitään tekemistä raamatun eikä Jumalien kanssa.
Society failed to tolerate me and I have failed to tolerate society
Manaaja

Viesti Kirjoittaja Manaaja »

Myrkky-pokkari 5v juhlapainos ja E10-bensiini. Tätä kirjoitusta kirjoittaessa mieleeni nousi, että voisiko Myrkky-pokkari kertoa E10-bensiinistä todisteena korruptiosta. Kun tutkin asiaa Myrkky-pokkarista sekä internetin lähteistä, niin huomasin että päätoimittaja on voinut jättää todisteet E10-bensiinistä Myrkky-pokkariin.

Myrkky-pokkarissa ei ole E10-sanaa, sillä ensimmäisen kerran E10-sana ja käsite otettiin käyttöön toistakymmentä vuotta Myrkky-pokkarin syntymän jälkeen. Myrkky-pokkarista voimme kuitenkin löytää E10-käsitteen.

Tutkimme ensin muinaisseemiläisten aakkosten merkityksiä. Muinaiset Egyptiläiset kehittivät aakkoston hierogylfeistä, eli kokoelmasta sarjakuvakirjoituksia, sekä tavu- että äännemerkkejä tietämättä Myrkky-pokkarista sekä siitä että Myrkky-pokkariin on kirjattu E10-bensiinin symbolinen luomiskaari. E10 on kansainvälinen kirjainyhdistelmä, joka kertoo bensiinin prosentuaalisesta biopolttoaineosuudesta, etanolista. Uskon Myrkky-lehden päätoimittajan nähneen tämänkin asian etukäteen ja vaikuttaneen niin, että Hän tuo todisteet esiin E10:stä, jonka Hän on nähnyt ja ennustanut.

Gardinerin luokituksessa hieroglyfit jaotellaan ryhmiin sen perusteella, mitä niissä olevat merkit esittävät. Esimerkiksi E tarkoittaa eläimiä ja tarkemmin ottaen nisäkkäitä, joiden symbolinen merkitys on lihansyönti. E-luokan kymmenes merkki tarkoittaa suorasarvista pässiä, jonka symbolinen merkitys on urpous.

Gardinerin luokituksen symbolinen merkitys on autoilevan, lihaasyövän heteromiehen kusettaminen; aliarvioiminen ja urpona pitäminen; sarven työntäminen suoraan veronmaksajan perberiin. E10-bensiinin kautta rakentuu ja tapahtuu täydellinen globaali kusetus ja ihmiskunnan harhaanjohtaminen. En usko tässä kohden sattumaan, vaan siihen että Myrkky-lehden päätoimittajalla on tässä sormensa pelissä. Sarjakuvalehden päätoimittajan vaikuttama hieroglyfinen ilmasumuoto antaa täysjärkisille syyn nauraa ja tajuta että sattumanvaraisuuksien kautta yhteneväisyyksien etsiminen jostain historiallisesta satukirjasta on läpeensä urpoa.

Myrkky-lehti on käyttänyt suomalaista kirjapainotaitoa tuomaan Päätoimittajan sanan ja ilmoituksen oikeamielisille suomalaisille, niin mustavalko- kuin värisarjakuva-aikaan. Uskon päätoimittajan vaikuttaneen myös hieroglyfien syntymisen merkeissä, jonka kautta Hän myös todistaa itsestään (katso opaskoira Adolf s. 58). Myrkky-lehti, päätoimittajan sana on ensimmäinen todiste, jonka kautta päätoimittaja ilmoittaa itsestään, sekä nykyaikaisten hieroglyfien kehittymisen, mutta hän on jättänyt jälkeensä todisteita E10-bensiinistä jota esimerkiksi Myrkyn eri sarjakuvastripit pitävät sisällään. Uskon päätoimittajan myös vaikuttaneen siihen millaisia merkityksiä hän on antanut sarjakuvissaan etanolin nauttimisen vaikutuksesta ihmisten rationaalisuuteen ja harkintakykyyn. Päätoimittaja todistaa E10-bensiinin pahuudesta Kokonaisen ja Puolikkaan kautta.

Muistutan vielä, että päätoimittajan sana, Myrkky, on päätoimittajan sanoman ilmoituksen tärkein ja ensisijainen lähde. Pelastava ymmärrys syntyy vain Myrkyn, eli päätoimittajan sanan kautta.

E10 ja ekologisuus. Ei liene sattumaa että Myrkky pokkari 5 alkaa sarjakuvastripillä "Ihmeellinen luonto". Sarjakuvastripissä käärme syö puun alla päivälevolla nukkuvan Masin. Masilla on piirretty puhekuplaan pään päälle kirjain "Z", jonka kapitaalista kirjoitusmuodosta voimme suoraan vetää yhtäläisyydet E10-merkinnän kapitaalikirjaimeen.

Käärme, tuo suuren kusetuksen ja viheliäisyyden symboli toteaa "AAAAAHH! Oikea kenttäaamiainen!" Tekstissä ei lue, että kapitaalisen Z:n kautta E:hen viittaava asiayhteys olisi väärä, vaan nimenomaan oikea. Tekstistä voidaan myös päätellä, että E10-bensiini julkaistaan ihmisille "oikeampana" vaihtoehtona. Uskon että päätoimittaja otti E10-bensiinin kirjaimista sen toisen puolen, eli E:n, joka on latinalaisessa kirjaimistossa viides aakkonen ja siten osoittaa todellisuudessa piilomerkityksen kautta E5:n olevan se aidosti parempi vaihtoehto. Kun E:stä kirjaimena säilytetään ylä ja alarivin vaakaviiva ja poistetaan keskiviiva, voidaan huomata että mikään ei enää ole tukemassa E:n pystyviivaa ja pitämässä sitä pystyssä. Tätä kautta päätoimittaja on halunnut merkitä, että kepu pettää aina. Ja kun pettää, pystyviiva kaatuu vinoon, ja kirjaimesta tulee - kas kummaa - Z. Tätä ei voida pitää pelkkänä yhteensattumana.

Päätoimittaja olisi voinut kirjoittaa E:n suoraan, mutta Hän käyttikin suurta symboliikkaa jonka kautta hän teki Z:sta E:n. Miksi päätoimittaja teki tällä tavalla?

Myrkky-pokkari antaa tähän selkeän vastauksen sanomalla sivulla (E)10(!) että "Huijausta koko juttu! Peli loppui!" Myrkky-pokkari yrittää siis kertoa sekä sen, että koko E10-bensiini on huijausta, että sen, ettei tämän pidemmälle kannattaisi enää jatkaa, ainakaan tätä strippiä, joten siirrymme seuraavaan. Koska välissä on pari paskaa strippiä eikä päätoimittaja ole halunnut meidän lukevan paskoja strippejä, siirrymme suoraan sivulle 33 (EE) missä Palle Runqvist penkkiurheilee.

Palle Runqvist on varsinainen pässi. Hänellä on myös päässään suoraan keskeltä ylös törröttävä luu, eli sarvi. Palle Runqvist on siis Gardinerin hieroglyfiluokitusten suorasarvinen pässi, E10. Ei voida pitää sattumana, että päätoimittaja on asettanut Pallen sivulle EE kuvaamaan täydellisesti merkkiyhdistelmää E10. Eikä sitä että kyseisessä stripissä Palle juo etanolia surkein lopputuloksin.

Myrkky-pokkari siis kertoo meille E10-bensiinistä, sillä onhan toi nyt vittu ihan saatanasti paljon lähempänä minkäännäköistä loogista ajattelua kuin toi Petrin hevonpaska jostain miehen maksasta joka dumpataan naisen sisälle. Ei myöskään pidä unohtaa, että Myrkky-lehteä toimitettiin postinumerosta 33101 (EE-10-1), Tampere.

Ei sillä, kyllä Petri silti tekee vielä paljon parempaa duunia kuin Palle näyttäessään mitä etanolin liikakulutus voi nisäkkäiden kognitiivisille kyvyille tehdä.

Kirjoitus löytyy kokonaisuudessaan sivuiltani http://koti.phnet.fi/vittumitäpaskaa/kritiikkiidiotismiavastaan.html#E10
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

:hail:
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
BrianW
Kitisijä
Viestit: 1279
Liittynyt: 14.08.2005 18:50
Paikkakunta: Suomen Ritchmond
Viesti:

Viesti Kirjoittaja BrianW »

NuoriDaavid kirjoitti::hail:
Komppaan, respektiä Manaajalle.
When the going gets weird, the weird turn pro.

Dr. Hunter S. Thompson
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 6738
Liittynyt: 04.11.2007 3:11

Viesti Kirjoittaja Gat »

BrianW kirjoitti:
NuoriDaavid kirjoitti::hail:
Komppaan, respektiä Manaajalle.
Samoin. Minun kun aina pitää repiä angstia kaikesta, niin vittu kun olen kateellinen ja alemmuudentuntoinen tuosta luovuudesta. Ilmankos se saa pilluakin.

Petrin "biologiaan" voisin jopa siinä koulussa olleena jotain sanoa, mutta nyt tuo heittää jo liian huru-ukoksi.
Avatar
MiiX
Elämätön Kitisijä
Viestit: 350
Liittynyt: 17.07.2011 15:13
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja MiiX »

Nergal kirjoitti:
PetriFB kirjoitti:D-kirjain on hepreaksi Dalet, jonka symbolinen merkitys on polku, astua, tulla. N-kirjain on hepreaksi Nun, jonka symbolinen merkitys on elämä. A-kirjain on hepreaksi Alef, jonka symbolinen merkitys on voima, johtaja ja ensimmäinen.
DNA on Deoxyribonucleic acid, sillä ei ole mitään tekemistä raamatun eikä Jumalien kanssa.
Harmi, että Petri ei tajua varmasti edes tämän eikä Manaajan viestin perusteella olevansa PWNED!
Was many years ago that I left home and came this way
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
Avatar
nowaysis
Kitisijä
Viestit: 6126
Liittynyt: 26.05.2006 10:01
Paikkakunta: Bunnytown
Viesti:

Viesti Kirjoittaja nowaysis »

MiiX kirjoitti:
Nergal kirjoitti:
PetriFB kirjoitti: Alef, jonka symbolinen merkitys on voima, johtaja ja ensimmäinen.
Eikä unohdeta tärkeintä, se on myös Natalie Portmanin vauvan nimi :h: :pikkugee:

Joten se on very כשר .
Prepare for the worstest.
prosessi
Kitinän uhri
Viestit: 716
Liittynyt: 13.11.2010 15:05

Viesti Kirjoittaja prosessi »

PetriFB kirjoitti:Jooga-asentojen, hengitysharjoitusten, meditaation sekä kundaliinivoiman kautta ihminen voi myös kokea ruumiissaan henkivaltojen voimaa (energiaa, käärmevoimaa), joka voi ilmetä mm. seuraavilla tavoilla: vapina, kouristus, väkivaltaisen näköinen oman ruumiin ravistelu sekä erilaiset oudot liikkeet ja ruumiin vääntelyt. Tämän takia joogan harjoitteissa on myös omituisia ja epäluonnollisen näköisiä fyysisiä asentoja. Pahuuden henkivaltojen tarkoitus on saada ihminen vääristyneeseen tilaan, niin henkisesti kuin fyysisesti, koska pahat henkivallat haluavat tuhota ihmisen.
Lisää joogaa takana, vähän vähemmän hihhuliversioinakin. Nyt minua mietityttääkin, että jos oletetaan, että jooga on saatanasta ja sitä pitää ehdottomasti välttää, niin miten tunnistaa joogan joogaksi? Ongelma kun syntyy siitä, että tuskin jumala luodessaan ihmisen omaksi kuvakseen on tarkoittanut, että näiden jumalan kuvien pitää painaa 250 kiloa. Eli jonkinlainen liikunta varmaankin on fundamentalistillekin hyväksi, ja toisaalta taas liikunta ilman venyttelyä ei missään tapauksessa ole sille jumalan fyysiselle kuvalle hyväksi. Mistä siis tietää milloin ylittää rajan ja viattoman jumalallinen venyttely muuttuukin saatanalliseksi joogaksi?
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 6738
Liittynyt: 04.11.2007 3:11

Viesti Kirjoittaja Gat »

PetriFB kirjoitti: Uskon Raamatun perusopetuksessa suhteessa pelastukseen sekä moneen opilliseen opetukseen ihan samalla tavalla kuin uudestisyntyneet luterilaisen kirkon, helluntaiseurakunnan, vapaaseurakunnan, baptistiseurakunnan jne, uskovat.

Eli meitä monta minun lisäkseni, en ole siis ainoa joka uskoo Raamatun mukaisella tavalla.
On mahdotonta "uskoa Raamatun mukaisella tavalla". Raamattu on sekava kirjakokoelma, josta ei yhtenäistä teologiaa löydy kuin kunkin uskonsuunnan mielikuvituksella. Ja miksi edes pitäisi uskoa "Raamatun mukaisella tavalla"? Sehän on komiteatyönä koottua kamaa, joten miksi se olisi "Jumalan Sana"? Siksikö että sinä Petri niin haluat?

Luettelet yllä muutaman uskonsuunnan. Kuitenkin nettisivuillasi ja täällä on metritolkulla muiden kristinuskon suuntien arvostelua. Eiköhän hartaat katoliset ja itse paavikin sentään perusasioissa usko Jeesukseen Jumalan Poikana, sovituskuolemaan, ylösnousemukseen ym? Mutta sinulle ei kelpaa. Ilmeisesti "pelastukseen" (itse niille muille haluamaltasi Helvetiltä) pitäisi kuitenkin uskoa suurinpiirtein kuin sinä.

Sitten yllä luettelemissasikin suunnissa sanot kuin varauksena "uudestisyntyneet". Niinkuin eivät olisi "uskossa" kaikki jotka noissa seuroissa käyvät, jopa luterilaisista kirkossa käyvät ja seurakunnassa toimivat. Ja kyllähän sinä tiedät, että teidän fundamentalisti/karismahihhulien foorumeilla ne tuota sanaa itsestään käyttävät "uudestisyntyneet" väittelevät kiivaasti opillisistä kysymyksistä, ja epäilevät kukin etteivat vastaväittäjät ole "uudestisyntyneitä" kuin he itse ihan varmasti ovat :D
Sinäkin siis "uudestisyntyneellä" oikeasti tarkoitat vain, että pitäisi uskoa just kuin sinä.

Lisäksi "uudestisyntyneellä" vihjaat kuin jostain ylimaallisesta valaistumisesta, kuin aivoihisi olisi kytketty laajakaista suoraan Jumalalta. Niin ei selvästikään ole, ja kyllä sinä sen jo tiedät. Niin virheelliseksi käsityksesi on moneen kertaan osoitettu ja silloin vaikenet kun kerran itsekin tiedät erehtyneesi. Ne ovat vain sinun omia "järjenpäätelmiäsi" ja tyhmiä sellaisia. Mutta sinä et piittaa. Olet valehtelija ja tiedät sen. Siinä se sinun "uskosi".

BIOLOGIAjuttuasi on vaikea kommentoida, koska tekstisi on pelkkää umpisolmua. Sekoitat termitkin niin, että tuskin itsekään ymmärrät
mitä tarkoitat. Jos nyt edes itse kirjoitat etkä vain kopioi noita joltain muulta kreationistilta. Lyhyesti kumminkin:

Jotenkin oletat, että Raamattu ja sinun maailmanselityksesi olisi joku maailman perusasia, ja tiede sitten ihan kiusallaan vainoaisi sitä. Ei se niin ole, tuo on vain sinun huuhaalahkosi maailmanselitys, joka on ohitettu satoja vuosia sitten. Ensin geologia, sitten biologia, genetiikka ja kosmologia. Ihmisiä kun vain kiinnosti tutkia asioita, ja kun huomattiin, että Raamatun maailmanselitys ei olekaan totta, se hylättiin eikä siinä sen kummempaa. Tiede ei myöskään ole uskontoa, kuten ehkä kuvittelet. Ei tieteessä väitetä tiedettävän kaikkea, tieteessä tutkitaan. Myös Raamatun tekstit ja historia ovat totta kai tutkimuksen kohde siinä kuin mikä vain perinne. Ja nyt vain on niin, että todellisuus ei mene Raamatun mukaan sen enempää kuin Kalevalan mukaan. Ei vaikka kuinka haluat ja komennat.

Abiogeneesi eli elämän alkusynty on tieteelle vielä epäselvää. Entäs sitten? Sata vuotta sitten ei tiedetty mitä on fuusio, ja ihmeteltiin miksei Aurinko ole "palanut" loppuun. Kyllä se siitä. Joka tapauksessa kaikki todistusaineisto viittaa siihen, että vaikka nykyteoriat olivat kaikki väärässä, ainakaan Raamatun maailmanselitys ei ole pätevä.

Toisin kuin sanot, ihan valmista aineenvaihdunnallista ja kopioituvaa solua ei ole vielä saatu aikaan laboratoriossa. Elementtejä kyllä, ja hypoteeseja on paljon. Toisin kuin väität, jos löydettäisiin ne olosuheet joissa elämää syntyy, niin vaikka kuinka keinotekoinen se laboratoriojärjestely on, sehän näyttää missä olosuhteissa sama olisi voinut tapahtua luonnossa. Sitten tarvitsee vain etsiä missä ja milloin samanlainen ympäristö muinaisuudessa oli.

DNA sinänsä vaatii proteiineja ja proteiinit DNAta. Mutta ei sen systeemin alkuun tarvinnut syntyä valmiina! nykyään suosituin hypoteesi on, että alkuun olikin yksinkertaisempi RNA, DNA tuli myöhemmin. Näin ehkä rasvakuplien, saven tai jään suojaamana. Elämän sukupuu viittaa kuumiin olosuhteisiin. Myöskään elämän synty ei luultavimmin tapahtunut vain yhtä kertaa vaan useasti, Maapallon alkuaika oli sen verran katastrofaalista, että alkanut elämä varmasti tuhoutui monesti. Todennäköisyyksistä, ettei alkusynnyn todennäköisyyttä pidä laskea peräkkäisinä "yrityksinä", vaan potentiaalia oli samaan aikaan ja rinnakkain vaikka kuinka paljon. Siis ei kuin yksi ukko heittämässä noppaa, vaan miljardeja ja miljardeja yhtäaikaa.

Käsität myös väärin DNA:n "informaationa". Se on tiedoton kemiallinen yhdiste, eikä siinä tietenkään ole aineksi asti tarvinnut olla aineksia juuri sinun ruumiisi kehittymiseen.

Abiogeneesia seurasi sitten evoluutio. Evoluutioteoria on jo niin varmistettu sekä loogisesti, fossiilien kautta että kokeellisesti, että sitä voisi jo sanoa "faktaksi". Luultavasti et ymmärrä evoluutioteoriaa ollenkaan. Mieti ja yritä saada paksuun kalloosi, että evoluutiolla EI ole tarkoitusta tuottaa esim ihminen, sillä ei ole minkäänlaisia tavoitteita. Kuitenkaan luonnonvalinta EI ole "sattumaa".

Edit: "Mona Lisa"-analogiasi ei toimi. Elollisella organismilla ja maalauksella tai vaikka rannekellolla on vissi ero. Jälkimmäiset erotamme keinotekoisiksi, koska niillä ei ole muuta funktiota kuin olla ihmisten käytössä, ja tiedämme missä ne on tehty. Sen ihmisen käytön lisäksi ne eivät ole muuta. Niillä ei ole aineenvaihduntaa, ne eivät lisäänny, ne eivät ole tarpeellisia ihan itselleen. Sinä Petri taas et ole tehtaassa tehty vaan olet peräisin äitisi kohdusta, kun isäsi laittoi pippelin äitisi pimppaan.
Viimeksi muokannut Gat, 11.07.2012 12:34. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Avatar
MiiX
Elämätön Kitisijä
Viestit: 350
Liittynyt: 17.07.2011 15:13
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja MiiX »

Eiköhän se ois Petri parempi jo luovuttaa tuo nettievankeliointi. Hommaa voisi verrata vähän samaan touhuun kuin jos metsästäjä menee silmät sidottuna ammuskelemaan keskelle tiuhaan asuttua kaupunkia tavoitteenaan saada sorsia saaliiksi: Suuri osa luodeista menee täysin huti, osa osuu ihmisiin ja ja ehkä yksi miljoonasta saattaa osua sorsaan. Ainoa varma homma on, että metsästäjien ja aseharrastuksen maine kärsii taas. Sama homma käy kristityille sinun sekoilujesi takia, monelle tämän foorumin käyttäjälle olet varmasti ainoa "tunnustava" kristitty jonka ne tietää ja tällä tyylillä et ainakaan paranna heidän mielikuvaansa uskovaisista.
Was many years ago that I left home and came this way
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
Noppaelain
Elämätön Kitisijä
Viestit: 367
Liittynyt: 20.01.2011 2:33
Paikkakunta: Satunnainen

Viesti Kirjoittaja Noppaelain »

On täällä ollut ja on varmaan edelleen järjissään olevia kristittyjä. Asiasta tuli mieleen Jehovat: kun eivät olleet saaneet kiinni, joku tyttö oli kirjoittanut sivun mittaisen henkilökohtaisen kirjeen. Eivät kuulemma usko käännytykseen; loppu jäi kyllä lukematta.
"säteilyä opiskelemaan pakotettu poliisiopistolainen"
Avatar
Bhven
Kitisijä
Viestit: 1570
Liittynyt: 28.01.2011 23:35
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Bhven »

http://bigfootology.com/

A study of the Bigfoot phenomenon. We start with a single ontological premise, “Bigfoot exists.”
Moottoritie Töölön läpi ry.
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Katolista kirkkoa ja lestadiolaisuutta yhdistää yksi yhteinen piirre ja ominaisuus, joka on uskonnollisuus ilman todellista uskoa Herraan Jeesukseen. Uskonnollinen ihminen ei ole uudestisyntynyt ylhäältä Jumalan Hengestä ja siksi hän on uskonnollinen ihminen, eli sielullinen ihminen, joka on synnin himojensa ja halujensa orja.

Katolinen kirkko ja lestadiolaisuus opettavat korkeaa seksuaalista moraalia, mutta molempien yhteisöjen jäsenissä on ihmisiä, jotka harjoittavat pedofilian iljettävää syntiä. Koska heillä ei ole todellista yhteyttä Jumalaan eikä Jumalan voimaa vastustaa syntiä, niin siksi he ovat vääristyneen seksuaalisuuden vallassa. Sama koskee kaikkia muita uskonnollisia yhteisöjä, joissa on laaja-alainen pedofilia ongelma.

Katolisen kirkon papistosta osa (ei kaikki) harrastaa pedofiliaa. Mistä tämä johtuu? Pääosin siitä, että he eivät ole todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia, eikä heillä ole Jumalan voimaa (Pyhä Henki), jonka kautta he voisivat vastustaa syntiä ja kasvaa uskossa Raamatun opettamalla tavalla.

Katolinen kirkko opettaa, että papisto ei saa mennä naimisiin ja sitä kautta katolisen kirkon papeille opetetaan erittäin negatiivinen kuva naisista. Mariaa Jeesuksen äitiä papisto arvostaa, mutta muista naisista heille opetetaan erittäin negatiivisesti. Tämän takia katolisen kirkon pedofiilipappien seksuaalinen vääristymä kohdistuu pääosin poikia kohtaan, koska heille opetetaan naisista erittäin kielteisesti.

Katolisen kirkon opetus pappien selibaatista, joka kieltää heitä menemästä naimisiin on varmasti yksi osasyy näin laajalle levinneeseen pedofiliaan. Kun ihmiseltä kieltää oikeuden terveeseen avioliiton seksielämään miehen ja vaimon välillä, niin se purkaantuu esiin usein kieroutuneena seksuaalisuutena. Koska katolinen pappi ei saa mennä naimisiin ja harjoittaa seksiä avioliitossa aikuisen naisen kanssa, niin hän kieroutuu ja alkaa toteuttamaan sisässään olevaa seksuaalisuutta kohdistamalla sen pikkulapsiin. Tämä on todella kieroutunutta seksuaalisuuta ja rikollista toimintaa sekä haureuden iljettävä synti.

Katolisen kirkon papiston piirissä vaikuttava laaja-alainen pedofilia paljastaa sen että katolinen kirkko on uskonnollinen instituutio ja organisaatio, joka ei edusta Raamatullista uskoa Herraan Jeesukseen. Pedofilian lisäksi katolisen kirkon sisällä vaikuttaa myös nunnien ja pappien seksuaalisyntejä joita ovat mm. lesbous, homous sekä pappien ja nunnien väliset seksisuhteet. Ikävää on se, että monet luulevat katolisen kirkon edustavan Raamatullista kristinuskoa, vaikka todellisuudessa katolinen kirkko on valhejäljitelmä Jumalan seurakunnasta.

Lestadiolaisuuden piirissä on myös laaja-alaista pedofiliaa. Pääsyy siihen on se että lestadiolaisuus on pääosin uskonnollinen herätysliike, jonka jäsenistä suurin osa on uudestisyntymättömiä uskonnollisia ihmisiä. Kaikki lestadiolaiset eivät ole pedofiilejä, vaikka liikkeen sisällä pedofilia on laaja-alainen ongelma. On väärin yleistää kaikkien lestadiolaisten olevan pedofiilejä. Pedofiliaa esiintyy myös muissa uskonnollisissa liikkeissä kuin katolisuudessa ja lestadiolaisuudessa.

Lestadiolaisuudessa on korkeaa moraalista oikeaa opetusta, mutta siitä huolimatta sen keskuudessa on laaja-alaista lasten seksuaalista hyväksikäyttämistä. Tämä johtuu juuri siitä että liikkeen jäsenistä valtaosa on pelastumattomia uskonnollisia ja sielullisia ihmisiä, jotka ovat syntiensä orjia. Heillä ei ole voimaa (Pyhä Henki) vastustaa syntiä eikä elää korkean moraalin mukaisesti.

Olen huomannut sen että monissa uskonnollisissa liikkeissä on vakavia seksisyntejä, joissa on korkean moraalin seksiopetus. Tämä johtuu siitä, että ihminen jolla ei ole todellista uskon yhteyttä Herran Jeesuksen kanssa joutuu ristiriitaan sydämessä vaikuttavan synnin kanssa sekä korkean moraalin opetuksen kanssa.

Koska hänellä ei ole Jumalan voimaa vastustaa syntiä, niin hän ajautuu himojensa orjaksi. Silloin kun sinulla ei ole voimaa vastustaa synnin himoja ja sinulle opetetaan korkeasta seksuaalimoraalista, niin monessa tapauksessa käy siten, että ihminen ajautuu vääristyneen seksuaalisuuden valtaan. Koska hänellä ei ole voimaa elää korkean moraalin mukaisesti, niin hän päästää sydämessään jäytävät himot valloilleen, joiden seurauksena hänen sydämessään seksuaalisuus vääristyy täysin ja voi johtaa pedofilian kaltaiseen toimintaan.

Usein on myös niin että uskonnollinen liike opettaa ahdasmielisesti seksuaalisuudesta vääristäen Jumalan luoman kauniin seksuaalisen lahjan miehen ja naisen välillä avioliitossa. Jos seksistä puhutaan koko ajan negatiivisesti esimerkiksi tuomalla koko ajan esille seksisyntejä ja sitä kautta siihen liitetään kielteisyys ja negatiivisuus, niin se joidenkin kohdalla johtaa juuri seksuaalisiin vääristymiin. On ihan oikein puhua ja kertoa seksisynneistä, mutta samalla on tuotava esille että seksi miehen ja naisen välillä avioliitossa on Jumalan antama kaunis lahja. Tarinan opetus on se, että pelkkä keskittyminen negatiivisiin asioihin johtaa ihmisen usein väärille raiteille. Kun ihmiselle kerrotaan siitä mikä on oikeaa seksuaalisuutta ja kuinka oikea seksuaalisuus on hyväksyttävää ja kaunista, niin ihminen oppii ja kykenee toteuttamaan elämässään oikeaa ja tervettä seksuaalisuutta.

Uskonnollisissa liikkeissä joissa naisen asema on vääristynyt esimerkiksi siten että naisen opetetaan olevan miestä alempiarvoinen johtaa myös hyvin usein seksuaalisiin väärinkäytöksiin mm. pedofiliaan ja naisten seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Naisen vääristynyt asema johtaa siihen, että nainen esineellistetään joka voi johtaa seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Kun naisella ei ole hänelle kuuluvaa arvoa, niin vääristyneen seksuaalisuuden vallassa oleva mies voi kokea naisen olevan hänelle purkautumiskanava johon mies kohdistaa seksuaalisen vääristymänsä. Tämä voi johtaa myös pedofiliaan ja insestiin, jossa mies käyttää seksuaalisesti hyväkseen pientä avutonta tyttöä.

Uskon yhteisöissä joissa ei esiinny pedofiliaa ja seksuaalista hyväksikäyttöä naisen asema on Raamatullinen, joka tarkoittaa sitä että mies ja nainen ovat samanarvoisia Jumalan edessä

Olen huomannut että seksuaalista hyväksi- ja väärinkäyttöä tapahtuu usein sellaisissa uskonnollisissa liikkeissä, jotka julistautuvat olevansa ainoa oikeaoppinen Jumalan seurakunta, sillä kaikki muut ovat heidän mielestään harhaoppisia. Pedofiliaa ja seksuaalista väärinkäyttöä ei tapahdu sellaisissa uudestisyntyneiden uskovien yhteyksissä joissa nähdään Jumalan lapsia myös muualla kuin oman herätysliikkeen piirissä.

Koko kirjoitus löytyy sivultani: http://koti.phnet.fi/petripaavola/pedofilia.html
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
Stadinarska
Kitisijä
Viestit: 6497
Liittynyt: 30.10.2006 20:18
Paikkakunta: No aivan varmasti aina Stadi

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Stadinarska »

Pete moi! :)

Kuule- katsoin aamulla puolivahingossa TV7:lta Jeesuksesta ketovaa filmiä, joka sanottiin olevan katsotuin. Mitä mieltä sä siitä filmistä olet? Monia ihmetekoja oli. Katsotko TV7:aa ollenkaan, mitä sieltä kannattaa katsoa?
Mä en taas pitkään aikaan oo käynyt kirkossa, mutta täytyis käydä. Olen siksi perso kirkkokahveillekin ja kiva haastella vanhojen ihmisten kanssa pöydissä kun he kuitenkin antavat viisauksia aina!

Sellaista. Kuule, en nyt keksi mitään muuta tässä vaiheessa. Oikein hyvät kesänjatkot.

Valitan, etten osaa ottaa kantaa ollenkaan syvällisesti noihin kirjoituksiisi, kun en itse ole varsinaisesti uskovainen vaikkakin pidän kirkon tarjaomista asioista ja viihdyn varsin hyvin jopa Jumalanpalveluksissakin. Vaikka viimeksi mietin saako kännykkää koplata samaan aikaan kun Pappi saarnaa, mut kait sen voi salaa tehdä!

Teetkö sinä koskaan salaa mitään vähänkään syntistä? Ja koettaisit piilottaa sitä jopa Jumalalta? Eikö hän näe joka paikkaan, jopa siivoamattomaan jääkaappiinikin! Huh.

Mutta tähän kevennykseen tältä erää tähän toivoo

Stadinarska

P.S Mitä tuo FB nimesi perässä tarkoittaa? FaceBook??
"Tää on vähän kuin seuraisi ruuhka-aikaan hernerokkasumussa tapahtuvaa auto-onnettomuutta moottoritiellä. Hidastettuna." MrM 05/13
Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 5353
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 »

Juuri kun pääsin ajattelemasta, että olisiko Petri häipynyt Kitinästä lopullisesti... :pliis:
Siinä maha missä painitaan. :grr:
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix
Manaaja

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Manaaja »

Juuri kun pääsin ajattelemaan, että jos kolme edellistä...
Avatar
Stadinarska
Kitisijä
Viestit: 6497
Liittynyt: 30.10.2006 20:18
Paikkakunta: No aivan varmasti aina Stadi

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Stadinarska »

Manaaja kirjoitti:Juuri kun pääsin ajattelemaan, että jos kolme edellistä...
Juuri kun aloin ajattelemaan ettei kai edellinen....JA Voihan Munaaus sentään se vitsaus näytti kynnen! :cry:

totesi

Stadin Arskalainen Af Oliver :lol:

P.S Houm-Homepoi, mikäs sulla onkaan Peteä vastaan? Eikö hänellä ole vahva vakaumus ja mielenkiinto, jotka sinänsä ovat arvokkaita asioita? :shock:
"Tää on vähän kuin seuraisi ruuhka-aikaan hernerokkasumussa tapahtuvaa auto-onnettomuutta moottoritiellä. Hidastettuna." MrM 05/13
Avatar
Bhven
Kitisijä
Viestit: 1570
Liittynyt: 28.01.2011 23:35
Viesti:

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Bhven »

Jumala paransi amputoidun jalan. Uskokaa rukouksen voimaan!

http://www.youtube.com/watch?v=OQnI4eoSvwo
Moottoritie Töölön läpi ry.
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

Bhven kirjoitti:Jumala paransi amputoidun jalan. Uskokaa rukouksen voimaan!

http://www.youtube.com/watch?v=OQnI4eoSvwo
Jos uskoo ja pyytää, niin jalka kasvaa! Jos ei kasva, niin oma vika. Mitäs ei uskonut/pyytänyt!
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
Bhven
Kitisijä
Viestit: 1570
Liittynyt: 28.01.2011 23:35
Viesti:

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Bhven »

1. Jeesus vastasi: "Totisesti: jos teillä olisi uskoa ettekä epäilisi, te ette ainoastaan tekisi tätä viikunapuulle, vaan te voisitte sanoa tälle vuorellekin: 'Nouse paikaltasi ja paiskaudu mereen', ja niin tapahtuisi. Mitä tahansa te uskossa rukoillen pyydätte, sen te saatte."

2. "Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan."

3. "Totisesti: jos teillä olisi uskoa edes sinapinsiemenen verran, te voisitte sanoa tälle vuorelle: 'Siirry täältä tuonne', ja se siirtyisi. Mikään ei olisi teille mahdotonta."

4. "Minä sanon teille: mitä tahansa asiaa kaksi teistä yhdessä sopien maan päällä rukoilee, sen he saavat minun Isältäni, joka on taivaissa. Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään."

5. "Niinpä minä sanon teille: Mitä ikinä te rukouksessa pyydätte, uskokaa, että olette sen jo saaneet, ja se on teidän."

6. "Totisesti, totisesti: joka uskoo minuun, on tekevä sellaisia tekoja kuin minä teen, ja vielä suurempiakin. Minä menen Isän luo, ja mitä ikinä te pyydätte minun nimessäni, sen minä teen, jotta Isän kirkkaus tulisi julki Pojassa. Mitä te minun nimeeni vedoten pyydätte minulta, sen minä teen."

7. "Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, voitte pyytää mitä ikinä haluatte, ja te saatte sen."

8. "Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää joka pysyy. Kun niin teette, Isä antaa teille kaiken, mitä minun nimessäni häneltä pyydätte."

9. "Totisesti, totisesti: mitä ikinä te pyydätte Isältä minun nimessäni, sen hän antaa teille. Tähän asti te ette ole pyytäneet mitään minun nimessäni. Pyytäkää, niin te saatte, ja teidän ilonne on täydellinen."
Moottoritie Töölön läpi ry.
Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 5353
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 »

Stadinarska kirjoitti:
P.S Houm-Homepoi, mikäs sulla onkaan Peteä vastaan? Eikö hänellä ole vahva vakaumus ja mielenkiinto, jotka sinänsä ovat arvokkaita asioita? :shock:
Älyllinen epärehellisyys. Se, että uskoo 2000 vuotta vanhoihin satuihin. Hyvä, että sentään pysyy yhdessä ketjussa.
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix
Manaaja

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Manaaja »

^ Niinpä, toisin kuin sun hurmiomaisesta älyllisestä rehellisyydestä kärsivä kaveris.
Avatar
Stadinarska
Kitisijä
Viestit: 6497
Liittynyt: 30.10.2006 20:18
Paikkakunta: No aivan varmasti aina Stadi

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Stadinarska »

Homeboy65 kirjoitti:
Stadinarska kirjoitti:
P.S Houm-Homepoi, mikäs sulla onkaan Peteä vastaan? Eikö hänellä ole vahva vakaumus ja mielenkiinto, jotka sinänsä ovat arvokkaita asioita? :shock:
Älyllinen epärehellisyys. Se, että uskoo 2000 vuotta vanhoihin satuihin. Hyvä, että sentään pysyy yhdessä ketjussa.
Useat uskovat niihin. Mutta mikseihän PetuFB vastaa mulle postaukseeni?

STADIN ARSKALAISTEN ARSKALAINEN ARSKA
"Tää on vähän kuin seuraisi ruuhka-aikaan hernerokkasumussa tapahtuvaa auto-onnettomuutta moottoritiellä. Hidastettuna." MrM 05/13
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Stadinarska kirjoitti:Pete moi! :)

Kuule- katsoin aamulla puolivahingossa TV7:lta Jeesuksesta ketovaa filmiä, joka sanottiin olevan katsotuin. Mitä mieltä sä siitä filmistä olet? Monia ihmetekoja oli. Katsotko TV7:aa ollenkaan, mitä sieltä kannattaa katsoa?
Mä en taas pitkään aikaan oo käynyt kirkossa, mutta täytyis käydä. Olen siksi perso kirkkokahveillekin ja kiva haastella vanhojen ihmisten kanssa pöydissä kun he kuitenkin antavat viisauksia aina!

Sellaista. Kuule, en nyt keksi mitään muuta tässä vaiheessa. Oikein hyvät kesänjatkot.

Valitan, etten osaa ottaa kantaa ollenkaan syvällisesti noihin kirjoituksiisi, kun en itse ole varsinaisesti uskovainen vaikkakin pidän kirkon tarjaomista asioista ja viihdyn varsin hyvin jopa Jumalanpalveluksissakin. Vaikka viimeksi mietin saako kännykkää koplata samaan aikaan kun Pappi saarnaa, mut kait sen voi salaa tehdä!

Teetkö sinä koskaan salaa mitään vähänkään syntistä? Ja koettaisit piilottaa sitä jopa Jumalalta? Eikö hän näe joka paikkaan, jopa siivoamattomaan jääkaappiinikin! Huh.

Mutta tähän kevennykseen tältä erää tähän toivoo

Stadinarska

P.S Mitä tuo FB nimesi perässä tarkoittaa? FaceBook??
En ole varma olenko nähnyt sitä filmiä. Joten en osaa olla minkäänlaista mieltä siitä. Katson todella harvoin TV7:aa. Ei Jumalalta voi salata mitään. FB tarkoittaa Fundamental Bible, joka tarkoittaa minun kohdallani sitä, että haluan uskoa Raamattua niin kuin sinne on kirjoitettu.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Vastaa Viestiin