Katsoin leffan

Leffat, musiikki, taide, kirjallisuus ja sensellaiset
küllküll

Viesti Kirjoittaja küllküll »

sivustahuutaja kirjoitti:Machinistista Batmaniksi kesti 6kk
Tilapäiseen massakatoon: Deca Durabolin
Avatar
elco
Kitisijä
Viestit: 4453
Liittynyt: 17.02.2011 14:04

Viesti Kirjoittaja elco »

Aloitin viettämään Chris Bale-viikonloppua ketjun innoittamana, mutta pääsin ainoastaan Terminator Salvationiin asti. Se ei ollut niin paska kuin odotin (selkeästi kolkkiosaa parempi), mutta kuitenkin menetetty mahdollisuus. 1980-luvun Achnuldin paluu teki vaikutuksen - ei se CGI juurikaan huonommin näyttele!

Katsoin myös X-Men First Classin ja tykkäsin banshee/angel-kohtauksia lukuunottamatta aika paljon, mihin varmaan vaikuttaa vankka supersankari ja Ryhmä X-taustani. Pahisosasto oli kerrassaan vakuuttava: Kyllä se Keijo Pekoni vaan osaa, paha Painajainen (mikälie Azael) oli mahtava ja se Frost-böönakin meni just oikein!

Just loppu hangover (siis leffa). Aika hauska ja sopivan absurdi.
Masturbation is for the poor.
-Atticus Fetch, Californication
Avatar
MiiX
Elämätön Kitisijä
Viestit: 350
Liittynyt: 17.07.2011 15:13
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja MiiX »

The Possession: Paskaa.

Fear and Loathing in Las Vegas: Legenda, toinen vai kolmas kerta jo kun kahtelen ja vieläkin se jaksaa naurattaa.
Was many years ago that I left home and came this way
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
Avatar
McJanne
Kitisijä
Viestit: 8611
Liittynyt: 13.11.2005 23:14
Paikkakunta: Suomi Finlandia 40° PERKELEEEH!

Viesti Kirjoittaja McJanne »

Blitz

Paskin Stathami minkä oon nähny.
Kirjoitan tätä alasti
Avatar
RolloTomasi
Kitisijä
Viestit: 2349
Liittynyt: 06.09.2006 7:50
Paikkakunta: Maa

Viesti Kirjoittaja RolloTomasi »

Ylermi Ylihankala kirjoitti:
RolloTomasi kirjoitti:Animal Planet vai Animal Kingdom?
No, kuule. Siis jälkimmäinen kun kerrat kysyit. Olin jo palauttanut filkan hyvän aikaa sitten, enkä viitsinyt varmistaa nimeä mistään. Laiska olin, mutta valppaana sinä.
Vaikuttikin hieman erikoiselta tavalta kuvailla Animal Planetiä. :P
Since I cannot prove a lover, to entertain these fair well-spoken days, I am determined to prove a villain and hate the idle pleasures of these days.
küllküll

Viesti Kirjoittaja küllküll »

Nergal kirjoitti:Captain America The First Avenger
Mulla ovvähä sellainen kutina, että Marvel-pussista alkaa olla jauhot loppu. Kovasti hypeä ollaan rakentamassa tulevan "Avengers"-leffan ympärille, mutta ketäs sinne tulee: Kapu, Thor, melko varmasti Hulk, Iron Man. Lisäksi jotain vitun Muurahaismiestä, Purppuranoitaa... eli alennuslaarien keräilyerät - etenkin jos Downey tekee fiksusti ja hyppää kelkasta.

EDIT:
IMDB kyllä listaa jengiin Kapun, Hulkin, Thorin, Haukansilmän ja Mustan Lesken joten panostukset on ainakin kovat.

Sarjakuvaa tuntemattomille: "Kostajat" -ryhmittymään on kuulunut vuorollaan lähes jokainen Marvel Comicsin vähänkään merkittävämpi hahmo, eli kyseessä on eräänlainen sarjakuvamaailman Sleepy Sleepers.
Avatar
exsu
Kitisijä
Viestit: 4487
Liittynyt: 05.10.2010 12:11
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja exsu »

Bridesmaids eilen. Annan neljä tähteä viidestä. Sopivan viihdyttävä löysään darrapäivään ja tuli monesta kohtaa omat häävalmistelut mieleen, josta bonusta. Mieskin nauroi ääneen monessa kohtaa, vaikka oli matkalla jo ehtinyt relkamoimaan ystävälleen, että vaimo pakottaa katsomaan akkaleffaa.
Avatar
Lolita
Kitisijä
Viestit: 8394
Liittynyt: 14.08.2005 18:46
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Lolita »

Peacock

Aika erikoinen. Hienovaraista kertomista. Cillian Murphy on naisena kaunis.


Predators

Parempi kuin odotin, odotin kohtalaista paskaa. Ei nyt ehkä kuitenkaan ihan mun leffa.
“Outside of a dog a book is a man’s best friend, inside of a dog it’s too dark to read” - Groucho Marx
Avatar
nowaysis
Kitisijä
Viestit: 6126
Liittynyt: 26.05.2006 10:01
Paikkakunta: Bunnytown
Viesti:

Viesti Kirjoittaja nowaysis »

Education of Charlie Banks *****

Tässä ois Davelle sitä preppytyyliä tarjolla oikein kunnolla. En oo kyl ihan varma, sopiiko se just sun imagoon. Choose yourself, meitsi diggaa ;-)

Mutta hieno luokkaerojen sävyttämä tarina lojaalisuudesta, inhimillisyydestä ja siitä, kuinka jokaisella pilvellä on kultareunus ja jokaisella kultareunuksella pilvensä.


http://www.imdb.com/title/tt0783515/

Never Let Me Go ****

Yks tähti miinusta surullisuudesta.

http://www.imdb.com/title/tt1334260/
Prepare for the worstest.
küllküll

Viesti Kirjoittaja küllküll »

Watchmen - Ultimate Cut

Ähky oli lähellä, kestoa lavennetussa versiossa vaatimattomat 3½ tuntia. Ei tämä hukkaan mennyt, jonkin verran lisättyjä kohtauksia joskaan ei mitään essentiaalia. Mukaan ympätty sivutarina "Tales Of The Black Freighter" meni kyllä minulta edelleenkin ohi - mitä sillä haluttiin sanoa?

Sääli, ettei tästä tullut sen suurempaa kaupallista menestystä kovista panostuksista huolimatta. Yksikään muu käsikirjoitus ei ole onnistunut viipaloimaan superheeroksen psyykkeen eri puolia niin perusteellisesti kuin tämä Alan Mooren mestarillinen tarina.

Jokaisen superheroja vähääkään fanittavan pitäisi katsoa tämä leffa (tai lukea mainio graphic novel) vähintään kerran. Elokuvan soundtrack on myös mainio kokonaisuus, melko yllättäviäkin musiikkivalintoja.

Kuva


Asiaa sivuten - opin jotain uutta Rorschachin hahmosta. Viime viikolla väijyin mainion "Jonathan Ross In Search Of Steve Ditko"-dokkarin. Ditkohan tunnetaan lähinnä Spider-Manin ja Dr Strangen luojana (Stan Leen ohella). No, eräs Ditkon vähemmän tunnetuista hahmoista on "Mr. A" - äärikonservatiivinen vigilante-hahmo, jonka mukaan maailmaan ei mahdu muuta kuin mustaa ja valkoista, ei harmaita alueita. Ditko-dokussa haastateltu Watchmenin luoja Alan Moore tunnustaa ripanneensa Rorschach-hahmon melko suoraan Ditkolta.
Avatar
nowaysis
Kitisijä
Viestit: 6126
Liittynyt: 26.05.2006 10:01
Paikkakunta: Bunnytown
Viesti:

Viesti Kirjoittaja nowaysis »

elco kirjoitti: X-Men First Class
Vois joutua katsomaan, koska:

1) James McAvoy.

Siinäpä se.
Prepare for the worstest.
Ylermi Ylihankala
Kitisijä
Viestit: 9426
Liittynyt: 22.09.2008 13:03

Viesti Kirjoittaja Ylermi Ylihankala »

Kuninkaan puhe

Toki hienosti tuotettu, mutta turhan yksitoikkoinen minulle. Voin kuvitella, että kriitikot tykkäävät, mutta kovin heppoinen juoni. Näyttelijäsuoritukset olivat sitten upeat.

3/5
Yliuuttunut ja liian pieni hurmossetä.
Avatar
pierupylly
Kitinän uhri
Viestit: 741
Liittynyt: 05.10.2010 12:07

Viesti Kirjoittaja pierupylly »

Death Machine **1/2

RoboCop-tyyliiä jäljittelevä äksönsatiiri, jonka pääosassa Brad Dourif ja tappajarobotti. Ei oikein lähtenyt lentoon missään vaiheessa, pienoinen pettymys.

Q ***

Jättiläisliskolintu tulee ja tappaa. Ekan vartin jälkeen ajattelin, että tää on ehkä suunnilleen paras leffa ikinä, mutta loppua kohti valitettavasti lässähti. Michael Moriarty oli suorastaan hulvaton.

City of the Living Dead **

Ottaa niin päähän, että Fulcin leffoissa oli ehkä maailmanhistorian pelottavimmat zombiet, mutta ohjaaja ei osannut kasata niiden ympärille minkäänlaista jännitystä. Blääh.

Insidious ***

Puolittain toimiva kauhuleffa, joka sotkeentuu kuitenkin typeriin huumorikevennyksiinsä. Parilta ihan helevetin pelottavalta kohtaukselta viedään vähän pohja noilla.

The Man from Earth ****

Toisella katselulla heikkoudet tulevat selkeämmin esiin, mutta silti piti jälleen otteessaan. Tästä olisi voinut tulla kärikirjoituksen pohjalta yksi kaikkien aikojen hienoimmista leffoista, mutta kun näyttelytyö, musiikki ja ohjaus ovat kaikki vähän niin ja näin.

Killer Clowns from Outer Space **1/2

Nyt vasta tuli tääkin kulttiklassikko katsottua, vaikka kaveri jo 80-luvun puolella suositteli. Ei ollut lähellekään niin räävitön ja hulvaton kuin odotin, mutta tarjosi kyllä kuitenkin pari kohtaa jossa piti revetä ääneen nauramaan.

Tower of Evil ***

Yllättävän hyvä kauhistelu 70-luvun alusta, vaikka on näinkin vähän tunnettu. Irtopäitä, tissejä ja kohtuullisen aavemainen ympäristö. Loppu vähän lässähti, mutta toisaalta edusti sellaista perinteistä esim, Hammerin leffoista tuttua linjaa.

Nightmares *

Susipaska episodileffa 80-luvun alusta.

Phantasm ****

Toista katselukertaa vähän latisti se, kun muistin tykänneeni kakkosesta paljon enemmän. Mutta onhan tää ihan hemmetin originelli ja viihdyttävä leffa silti.

Club Dread **

Joitakin hauskojakin juttuja sisältävä kauhuparodia, joka muuttui pian kuitenkin junnaavaksi ja tylsäksi.

Targets ****

Loistava trilleri, jossa seurataa kahta juonenpätkää, jotka kohtaavat lopussa. Boris Karloff esittää näyttelemiseen kyllästynyttä entistä kauhuleffatähteä (eli itseään) ja toisaalla idyllisen perheen nuorukainen alkaa kiinnostua pelottavan paljon aseista ja ammuskelusta. Perustuu pitkälti siihen tositapaukseen, jossa joku tyyppi pimahti ja alkoi ammuskella ohikulkijoita tornista.
Pröötprööt
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

Katsoin Taru sormusten herrasta eka osaa eilen n 20 min mutta ei koskettanut mun simpukkaa. Ko. trilogia jäänee näkemättä.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
Haemaeraemies
Kitisijä
Viestit: 3484
Liittynyt: 14.08.2005 18:34

Viesti Kirjoittaja Haemaeraemies »

NuoriDaavid kirjoitti:Katsoin Taru sormusten herrasta eka osaa eilen n 20 min mutta ei koskettanut mun simpukkaa. Ko. trilogia jäänee näkemättä.
Eli tuomitsit kirjan takakannen perusteella. LOTR:ssa kestoa on sen verran että 20 min siivu yhdestä osasta vastaa takakantta kirjasta, ehkä kirjailijan esittely+alkusanat lisäksi.
Good human, but sometimes if needed, a bad citizen.
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

Haemaeraemies kirjoitti:
NuoriDaavid kirjoitti:Katsoin Taru sormusten herrasta eka osaa eilen n 20 min mutta ei koskettanut mun simpukkaa. Ko. trilogia jäänee näkemättä.
Eli tuomitsit kirjan takakannen perusteella. LOTR:ssa kestoa on sen verran että 20 min siivu yhdestä osasta vastaa takakantta kirjasta, ehkä kirjailijan esittely+alkusanat lisäksi.
Joo. Voi olla. Jotenkin vaan tuon tyyppiset fantasiajutskat ei oo mun teekuppini. Sama alku jossain avaruusoopperassa olisi varmaan herättänyt mielenkiinnon.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
Varis
Elämätön Kitisijä
Viestit: 300
Liittynyt: 20.01.2011 0:51

Viesti Kirjoittaja Varis »

Kauhea kankkunen 2 ei ollut kauhean hyvä, vaikka ajoittain muutaman kerran hörähdinkin. Lopun kuvakavalkaadissa nähty tapahtumasarja on se, minkä olisi pitänyt muodostaa elokuvan juoni.

Päivänäytökset tuovat hieman epätodellisen olon kaupan päälle.
Avatar
MiiX
Elämätön Kitisijä
Viestit: 350
Liittynyt: 17.07.2011 15:13
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja MiiX »

Drive Angry

Leffan lahkolaiset ei onnistunu tuomaan helvettiä maan päälle, mutta itse elokuva ylsi hyvin lähelle sitä. Voin kuvitella että helvetin kärsimykset tuntuvat suunnilleen samalle kun tämän leffan katsominen. En muista että mikään leffa olis aiheuttanut tämmöstä ragee pelkästään uskomattoman paskuuden takia. Cagekin vitutti normaalia enemmän.

*facepalm*
Was many years ago that I left home and came this way
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
Avatar
MiiX
Elämätön Kitisijä
Viestit: 350
Liittynyt: 17.07.2011 15:13
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja MiiX »

Day of the Dead

Hyvää Romero laatua. Ei tarjonnut mitään uutta, mutta pienistä puutteista huolimatta viihdyttävä ja paikoin jopa ahdistava kokemus. Ja tulipa tuota parissa kohtaa pieni "awww"-fiiliskin :P
Was many years ago that I left home and came this way
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
Avatar
MiiX
Elämätön Kitisijä
Viestit: 350
Liittynyt: 17.07.2011 15:13
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja MiiX »

Eastern Promises

Ei kyllä tuonut yhtään mitään uutta gansterielokuvien joukkoon, mutta silti viihdyttävä ja suhteellisen toimiva kokonaisuus. Elokuvan "suuret yllätykset" arvasi etukäteen helposti, mutta eipä se nyt tunnelmaa sinänsä pahemmin pilannut.
Was many years ago that I left home and came this way
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
Avatar
MiiX
Elämätön Kitisijä
Viestit: 350
Liittynyt: 17.07.2011 15:13
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja MiiX »

Land of the Dead

No jaa. Ihan viihdyttävä leffa sinänsä, mutta tylsät henkilöhahmot kyllä söi tunnelmaa. Muutenkin juoni melko perustason kliseistä zombihuttua. Verta ja suolenpätkiäkin ois saanut olla reilusti enemmän :P
Was many years ago that I left home and came this way
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
RP

Viesti Kirjoittaja RP »

Personal Effects

Idealtaan elokuva oli mielestäni hyvä, mutta Kutcherin ja Pfeifferin kemioiden toimimattomuus vei kaiken syvyyden ja surullisuuden elokuvasta pois. Sääli. Potentiaalia koskettavuuteen kun olisi ollut.

P.S I Love You

Tämä taas yllättäen kosketti Pupun simpukkaa. Ihanan humoristinen suhde elokuvan parilla, perfect. Plussaa tietenkin siitä että elokuvassa oli kaksi Miestä; Butler und Morgan.

Harjunpää ja pahan pappi

Pidin elokuvasta vaikka ei mielestäni yltänyt ahdistavuudessaan sille tasolle mitä kirjan lukeneena olisin ehkä kaivannut. Juonikuvioista olen kuullut moitetta, mielestäni se ei kuitenkaan ollut kirjan saati elokuvan idea, olla juonellisesti rikas, vaan juuri pahuuden kosketuksen vaikutuksen kuvaaminen. Mitä taas rakastin tässä elokuvassa = puvustus yms. rekvisiitta ja niillä kikkailu.

Tucker & Dale vs Evil

Ei näitä kaveruksia voi olla rakastamatta. Juuri näin toteutettu komediallisen sarkastista kauhua olenkin kaivannut. Liiallisen kauhun katsomisella voi olla yllättäviä seurauksia, kirjoitan muistilapun itselleni.

Kätketty

Itselläni on rakkaus-vihasuhde Hanekenin elokuviin, joten tämänkin elokuvan kohdalla koin ristiriitaisia tunteita: pitääkö vai eikö pidä.

Eyes Wide Shut

En todennäköisesti ole koskaan nähnyt näin tylsää elokuvaa. Mielestäni ei onnistu juuri missään mitä on yritetty. Elokuvan parhainta antia oli Kidmanin loppulaini. Edes tissit ei tällä kertaa pelasta.
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

RP kirjoitti: Eyes Wide Shut

En todennäköisesti ole koskaan nähnyt näin tylsää elokuvaa. Mielestäni ei onnistu juuri missään mitä on yritetty. Elokuvan parhainta antia oli Kidmanin loppulaini. Edes tissit ei tällä kertaa pelasta.
w00t :shock:

Toihan on loistava elokuva.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
MiiX
Elämätön Kitisijä
Viestit: 350
Liittynyt: 17.07.2011 15:13
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja MiiX »

Sky Blue

Anime-elokuvaksi vain keskinkertainen, mutta silti päihittää tunnelmassa ja juonen toimivuudessa 80 % "normaaleista" leffoista. Alkoi vähän turhan hitaasti, mutta ei kuitenkaan missään vaiheessa tylsä ollut. Loppupuoli olikin sitten verrattavissa parinkymmenen minuutin orgasmiin :P
Was many years ago that I left home and came this way
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

Burn after reading

CIA mies saa potkut, siitä alkaa uskomaton sekasotku, jossa toinen toistaan typerämmät tyypit sähläävät.

Kova tähti katras, mm John Malcowich, Brad Pitt ja George Clooney.

Coen veljekset ovat erikoistuneet idioottirikollisten kuvaamiseen.

3.5/5 tähteä.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Vastaa Viestiin