PetriFB: Maailmanmeno

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Avatar
Mylwin
Kitisijä
Viestit: 4590
Liittynyt: 16.08.2005 15:25
Paikkakunta: Vekarapolis
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mylwin »

Ihan niinkuin joku yrittäisi tulkita Beatlesien biisien sanoja.
Kävin katsomassa Mylwinin kuvaa, ja näyttää kyllä just siltä ettei sillä ole yhtään ystävää.
- Ann 2005
Avatar
BrianW
Kitisijä
Viestit: 1279
Liittynyt: 14.08.2005 18:50
Paikkakunta: Suomen Ritchmond
Viesti:

Selitys

Viesti Kirjoittaja BrianW »

When the going gets weird, the weird turn pro.

Dr. Hunter S. Thompson
Avatar
Mirkku
Kitisijä
Viestit: 1286
Liittynyt: 20.08.2008 12:54

Viesti Kirjoittaja Mirkku »

Uskoivatko kivikauden ihmiset vääriin Jumaliin, koska tuolloin raamattua ei oltu kirjoitettu, joten he eivät voineet tietää siellä olevista säännöistä? Kivikauden ihmisiä on ollut olemassa, vai etkö usko siihenkään? Uskotko oikeasti, että Aatami ja Eeva ovat olleet ne "alkuihmiset", mistä koko ihmiskunta sai alkunsa?

Entä sitten ajanlaskumme. Onko 2000-luku vain ja ainoastaan sen "ansioita", että Jeesus syntyi? Kun todistetusti Jeesus on syntynyt noin vuonna 2-7 eaa. :roll:
"To infinity... and beyond!"
"Oh, I'm detecting nuttiness!"
Avatar
Mirkku
Kitisijä
Viestit: 1286
Liittynyt: 20.08.2008 12:54

Viesti Kirjoittaja Mirkku »

"To infinity... and beyond!"
"Oh, I'm detecting nuttiness!"
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Mirkku kirjoitti:Uskoivatko kivikauden ihmiset vääriin Jumaliin, koska tuolloin raamattua ei oltu kirjoitettu, joten he eivät voineet tietää siellä olevista säännöistä? Kivikauden ihmisiä on ollut olemassa, vai etkö usko siihenkään? Uskotko oikeasti, että Aatami ja Eeva ovat olleet ne "alkuihmiset", mistä koko ihmiskunta sai alkunsa?

Entä sitten ajanlaskumme. Onko 2000-luku vain ja ainoastaan sen "ansioita", että Jeesus syntyi? Kun todistetusti Jeesus on syntynyt noin vuonna 2-7 eaa. :roll:
Uskon Aatamin ja Eevan olleen ihmiskunnan ensimmäiset ihmiset, jotka Jumala loi maan päälle noin 6000 vuotta sitten.

Raamattu ei kerro tarkkaa vuotta milloin Jeesus syntyi. Raamattu kuitenkin viittaa historiallisiin tapahtumiin, kuten siihen että Jeesuksen syntymän aikoihin kuningas Herodes hallitsi. Nykyhistorioitsijat sijoittavat Herodeksen kuoleman vuosille 4-1 eKr. nykyisen kalenterin ajanlaskun mukaan. Raamattu kertoo, että itämaan tietäjät kävivät Herodeksen luona ennen hänen kuolemaansa. Raamattu ei kerro sitä minä vuonna Herodes kuoli ja kuinka monta vuotta Joosef ja Maria olivat Egyptissä paossa kuningas Herodesta. Emme varmuudella tiedä Herran Jeesuksen syntymä vuotta, koska Raamattu ei sitä kerro. Tärkeintä onkin tietää, että Hän syntyi ja se miksi Hän syntyi.

Roomalainen apotti Dionysius kehitti nykyisen ajanlaskujärjestelmän n. vuonna 523 jKr. jossa vuodet laskettiin ennen ja jälkeen Kristuksen syntymän. Dionysius teki muutaman pahan virheen laskelmiinsa.

Dionysius hyväksyi Kleemens Aleksandrialaisen lausunnon, että Jeesus oli syntynyt keisari Augustuksen kahtenakymmenentenäkahdeksantena (28) hallitusvuonna. Dionysius ei tiennyt sitä, että kun Augustus hallitsi neljä ensimmäistä vuottaan, niin hän hallitsi silloin nimellä Octavianus, kunnes Rooman senaatti nimitti hänet Augustukseksi. Tässä kohden heittoa tulee siis jo neljä vuotta jos Kleemens Aleksandrialaisen lausunto olisi ollut oikea. Sen tiedämme, että Jeesus ei syntynyt vuonna 1 nykyisen ajanlaskujärjestelmän mukaan. Herran Jeesuksen syntymä on tapahtunut ehkä vuosien 7-1 eKr. aikana. Tarkkaa vuotta emme tiedä, sillä sitä ei ole meille kerrottu ja sen selvittäminen voi olla liian vaikeaa, eikä tarkka syntymisen ajankohta ole oleellisin ja tärkein tieto, vaan se että Hän syntyi maailmaan Pelastajana, Messiaana ja Herrana.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
Nergal
Kitisijä
Viestit: 1661
Liittynyt: 17.01.2011 19:23
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Nergal »

PetriFB kirjoitti:Uskon Aatamin ja Eevan olleen ihmiskunnan ensimmäiset ihmiset, jotka Jumala loi maan päälle noin 6000 vuotta sitten.
Aha, zip, zap, zup.

Vai että 6000 vuotta sitten.

Eihän tässä sitten mitään kuin hyvää jatkoa. Sano nyt vielä että dinosaurukset eli samaan aikaan kuin homo sapiens?
Society failed to tolerate me and I have failed to tolerate society
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Vastaus Raamatun pilkkaajille

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Monet ihmiset pilkkaavat ja parjaavat Raamattuun uskovia ihmisiä. Eräs yleinen tapa pilkata on sellainen missä sekoitetaan vanhan liiton käskyt Uuteen Liittoon. Tässä kirjoituksessa tuon esille kuinka ivaajien ja pilkkaajien esittämät asiat ovat usein vääristeltyjä, otettu irti asiayhteydestä tai vanhan liiton järjestys on sekoitettu Uuteen Liittoon.

Pilkkaajat esittävät erilaisia asioita joiden kautta he ivaavat ja pilkkaavat Raamatun sanaa sekä Herran Jeesuksen opetuslapsia. Tuon seuraavaksi esille muutamia pilkkaajien käyttämiä argumentteja, joihin vastaan Uuden Liiton opetuksen mukaisesti sekä korjaan muutaman väärinkäsityksen sekä suoranaiset vääristelyt.

Haluaisin myydä tyttäreni orjaksi, mikä 2. Mooseksen kirjassa hyväksytään. (2.Moos.21:7). Nykypäivänä, mikä mielestäsi olisi sopiva hinta hänestä?

3. Mooseksen kirjassa (3.Moos.25:44) todellakin sanotaan, että voin omistaa orjia, sekä mies- että naispuoleisia, sillä ehdolla, että he ovat naapurikansojen edustajia. Eräs ystäväni on sitä mieltä, että tämä pätee meksikolaisiin, mutta ei kanadalaisiin. Voitko selventää? Miksi en saisi omistaa kanadalaisia?


Toisessa ja kolmannessa Mooseksen kirjassa puhutaan alkutekstin mukaan palvelijoista, ei orjista. Hepreankielen sanat ebed (miespuolinen) ja amah (naispuolinen) tarkoittavat palvelijaa. Vanhan liiton "orjat" olivat siis palvelijoita ja heitä tuli kohdella hyvin. Jos israelilaiset kohtelivat palvelijoitansa huonosti, niin he joutuivat päästämään palvelijansa vapaiksi (2 Moos 12 luku). Muun muassa monet englanninkieliset käännökset sekä myös Vanha Biblia käyttävät alkutekstin mukaista sanaa, eli palvelijaa. Kyse ei siis ollut orjuudesta. Uudessa Liitossa ei ole voimassa VT:n isäntä - palvelija käytäntöä.

3 Moos 25:44 kohdassa on kyse siitä, että pakanakansoista ostetut palvelijat siirtyivät perintöomaisuutena israelilaisten lapsille, mutta israelilaiset palvelijat eivät siirtyneet, vaan he palvelivat aina kuusi vuotta ja pääsivät sitten vapaiksi. Herra määräsi tämän käskyn siksi, koska Hän vapautti Israelin kansan Egyptin orjuudesta ja Israelin kansa oli Herran palvelijoita.

Herra halusi tehdä tämän erotuksen siksi, koska pakanakansat palvelivat epäjumalia ja Israelin kansa elävää Kaikkivaltiasta Jumalaa. Tämän määräyksen tarkoituksena oli osoittaa, että epäjumalanpalvelijat eivät ole vapaita. Pakanakansojen epäjumalanpalvelijat eivät uskoneet Kaikkivaltiaaseen Jumalaan, vaan epäjumaliin, siksi heille piti laatia erilaiset säännöt ja määräykset. Jumala otti huomioon pakanakansojen ihmiset eikä halunnut väkisin muuttaa heitä, vaan antoi heidän elää kuten he halusivat. Pakanakansoilla oli käytössä orjuus, josta muun muassa israelilaisten Egyptin orjuus kertoi. Pakanakansat eivät päästäneet orjiaan vapaiksi ja kohtelivat heitä huonosti. Israelilaiset eivät pitäneet pakanakansojen ihmisiä orjina, vaan ostivat heitä palvelijoiksi kohdellen heitä hyvin. Tästä tulee ilmi todella hyvin se millä tavalla pakanakansojen epäjumalanpalvelijat ja Israelin kansa kohtelivat muita kansoja.

2 Moos 12:
48 Ja jos joku muukalainen asuu sinun luonasi ja tahtoo viettää pääsiäistä Herran kunniaksi, niin ympärileikkauttakoon kaikki miehenpuolensa ja sitten käyköön sitä viettämään ja olkoon silloin niinkuin maassasyntynyt. Mutta yksikään ympärileikkaamaton älköön siitä syökö.
49 Sama laki olkoon maassasyntyneellä ja muukalaisella, joka asuu teidän keskuudessanne."

4 Moos 15:
14 Ja jos muukalainen, joka asuu teidän luonanne tai on ainiaaksi asettunut teidän keskuuteenne, tahtoo uhrata suloisesti tuoksuvan uhrin Herralle, niin hän tehköön, niinkuin tekin teette.
15 Seurakunnassa olkoon laki sama teillä kuin muukalaisellakin, joka asuu teidän luonanne. Tämä olkoon teille ikuinen säädös sukupolvesta sukupolveen. Se, mikä koskee teitä, koskekoon myös muukalaista Herran edessä.
16 Sama laki ja sama oikeus olkoon sekä teillä että muukalaisella, joka asuu teidän luonanne."

Jos muukalainen, eli pakanakansojen edustaja halusi liittyä Israelin kansaan, niin hän ympärileikkautti itsensä, sillä ympärileikkaus oli vanhan liiton jäsenyyden merkki. Kun pakana halusi liittyä Israelin seurakuntaan, niin hän sai samat oikeudet kun mitkä oli israelilaisilla. Tämä on voimakas esikuva siitä, että kun ihminen hylkää epäjumalanpalveluksen ja uskoo Raamatun Jumalaan, niin hänet vapautetaan saatanan ja synnin orjuudesta ja siirretään Jumalan valtakunnan kansalaiseksi ja Jumalan lasten vapauteen.

Raamatun sanan pilkkaajien teesit kumoutuivat myös orjuus-asiassa, sillä Israelin kansalla ei ollut orjia, vaan palvelijoita.

Minulla on naapuri, joka jatkuvasti työskentelee sapattina. 2. Mooseksen kirja (2Moos.35:2) selkeästi määrää, että hänet olisi surmattava. Onko minulla moraalinen velvollisuus tappaa hänet itse?

Elämme Uuden Liiton aikakautta, jossa ei ole voimassa kuolemanrangaistusta synnintekijälle siten, että seurakunnan tai jonkun muun tahon pitäisi toteuttaa kuolemanrangaistus. Jumala määräsi kuolemanrangaistuksen vanhan liiton aikana sen tähden koska Hän halusi estää synnin tekemisen sekä Hän asetti tiettyjen syntien tekemisille erittäin korkean kynnyksen, jonka tehtävän oli hillitä Israelin kansan halua tehdä syntiä.

Jumala asetti tiettyjen syntien tekemisestä kuolemanrangaistuksen vanhassa liitossa, koska niiden syntien kautta Israelin kansa olisi pahoin turmeltunut. Moni syyttää Jumalaa ja Raamattua vanhan liiton aikaisista kuolemanrangaistuksista, mutta silti hyväksyvät tietyissä tilanteissa toisen ihmisen surmaamisen esim. sodassa. Eli he myös itse kannattavat kuolemanrangaistusta kun hyväksyvät sodankäynnin ja sitä kautta "vihollisten" surmaamisen.

Uuden Liiton aikakautena ei ole lupaa toteuttaa kuolemanrangaistusta ei edes sodassa.

Eräs ystäväni on sitä mieltä, että vaikka simpukoiden syöminen on iljetys (3.Moos.11:10), se on kuitenkin vähemmän iljettävää kuin homoseksuaalisuus. Olen eri mieltä. Voisitko selventää tämän asian?


Jumala antoi käskyn israelilaisille vanhan liiton aikana, että he saavat syödä niitä vedessä eläviä eläimiä, joilla on evät ja suomut, eli kaloja joilla on evät ja suomut. Jumala sanoi myös, että niitä vesieläimiä ei saa syödä, jolla ei ole eviä ja suomuja, eikä niiden lihaa saa syödä, sillä ne ovat saastaisia.

Tällä käskyllä Jumala halusi suojella kansaansa Israelia, että he eivät olisi syöneet vahingollisten ja myrkyllisten vesieläinten lihaa. Merissä ja järvissä simpukat keräävät itseensä ympäristössä olevia myrkkyjä ja siksi sen liha ei ole syömäkelpoista. Nykytiede on tutkinut, että simpukoiden syönti voi aiheuttaa seuraavanlaisia oireita: ripulia, pahoinvointia, oksennusoireita sekä joissakin tapauksissa simpukoiden syönti voi johtaa halvaantumiseen tai kuolemaan. Merissä ja järvissä simpukat keräävät itseensä ympäristössä olevia

Meressä kasviplanktonissa (levä) on myrkyllisiä biotoksiineja, jotka eivät ole simpukoille myrkyllisiä, mutta nämä biotoksiinit voivat aiheuttaa ihmisille hengenvaarallisia tauteja.

Tässäkin kohden Raamatun pilkkaajien iva ja pilkka on täysin perusteeton.

Homoseksuaalisuus on luonnotonta ja vääristynyttä seksuaalisuuden harjoittamista, siksi Jumala sanassaan tuomitsee sen synniksi.

Useimmat miespuoleiset ystäväni antavat leikata hiuksensa ohimolta ja ajavat partansa, vaikka tämä on ehdottomasti kielletty 3. Mooseksen kirjassa (3.Moos.19:27). Kuinka heidän tulisi kuolla?


3 Moos 19:27 Älkää keritkö tukkaanne päälaen ympäriltä, äläkä leikkaamalla turmele partasi reunaa.

Alkuteksti puhuu pulisonkien tai poskiparran leikkaamisesta, ei koko parran. Vanhan testamentin aikana Jumala antoi joitakin käskyjä israelilaisille, joiden kautta heidän tuli erottautua pakanoiden tavoista. Muutamissa pakanuskonnoissa leikattiin poskiparta pois sekä hiukset leikattiin tietyllä tavalla heidän jumaliensa (epäjumala) kunniaksi. Jumala antoi israelilaisille käskyn etteivät he tee samalla tavalla kuin epäjumalanpalvelijat, jotka "pyhittivät" itsensä epäjumalille erilaisten hiusten leikkaamisten sekä parranajon rituaalien kautta. Kyse ei siis ole tavallisesta hiustenleikkaamisesta tai parranajosta.

Tämäkin Raamatun pilkkaajien argumentti on vääristelty ja epärehellinen. Kysymys kuinka heidän tulisi kuolla on myös ivallinen ja vääristelty, sillä Raamattu ei puhu tässä kohden mitään kuolemanrangaistuksesta, vaan kieltää Israelin kansaa osallistumasta epäjumalanpalvelijoiden hiusten- ja parranajo rituaaleihin.

Sedälläni on maatila. Hän rikkoo 3. Mooseksen kirjan lakia (3.Moos.19:19) kylvämällä samaan peltoon kahta eri siementä. Hänen vaimonsa rikkoo käyttämällä vaatteita, joiden valmistuksessa on käytetty kahdenlaista kuitua (puuvilla-polyester -sekoitetta). Hän myös kiroilee paljon. Onko tarpeellistakutsua koko kaupungin väki kivittämään heitä? (3.Moos.24:10-16). Emmekö voisi polttaa heidät perhepiirissä niin kuin teemme ihmisille, jotka makaavat puolisonsa perheenjäsenten kanssa? (3.Moos.20:14)


Jumala halusi varmistaa, että Israelin kansan kylvö onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla, siksi Hän antoi selkeän määräyksen ja ohjeen israelilaisille. Kahden erilaisen siemenen kylväminen peltoon vanhan liiton aikana ei ollut viisasta, sillä jos jompaan kumpaan lajiin tuli tauti, niin se tuhosi molemmat lajit. Tässäkin kohden Raamatun pilkkaajien iva osuu pahasti ohi maalin.

Raamatun pilkaajien esittämä ajatus vaatteen valmistamisesta käyttäen vain yhtä lankaa osoittaa suurta tietämättömyyttä Raamatun opetusta kohtaan.

3 Moos 19: 19 ¶ Noudattakaa minun käskyjäni. Älä anna karjassasi kahden erilaisen eläimen pariutua, älä kylvä peltoosi kahdenlaista siementä, älköönkä kahdenlaisista langoista kudottua vaatetta tulko yllesi.

3 Moos 19:19 ¶ Minun säätyni pitää teidän pitämän. Ei sinun pidä antaman karjas sekoittaa heitänsä muiden eläinten laihin. Ja älä kylvä peltoas sekoitetulla siemenellä. Ja ei yksikään vaate pidä tuleman sinun ylles, joka villaisesta ja liinaisesta kudottu on. (Biblia 1776)

Le 19:19 ¶ Ye shall keep my statutes. Thou shalt not let thy cattle gender with a diverse kind: thou shalt not sow thy field with mingled seed: neither shall a garment mingled of linen and woollen come upon thee. (King James version 1611)

5 Moos 22:
9 Älä kylvä viinitarhaasi kahdenlaista siementä, muutoin kaikki, mitä siinä on, sekä siemen, jonka kylvit, että viinitarhan sato, on oleva pyhäkölle pyhitetty.
10 Älä kynnä yhtaikaa härällä ja aasilla.
11 Älä pue yllesi vaatetta, joka on kudottu kahdenlaisista langoista, villaisista ja pellavaisista sekaisin.

Raamatussa vanhassa testamentissa Mooseksen kirjassa on opetus, että ei saisi kutoa vaatetta, joka on kudottu pellavasta ja villasta. 5 Moos 22:11 jae tuo esille sen, että ei saisi tehdä vaatetta, joka on kudottu pellavasta ja villasta. Alkutekstin mukaan myös 3 Moos 19:19 opettaa, että älä kudo vaatetta, joka on tehty pellavasta ja villasta.

Pellava ja villa ovat erilaisia materiaaleja. Pellava ei jousta ollenkaan, mutta villa joustaa. Jos tehdään vaate, joka on tehty pellavasta ja villasta, niin siitä tulee ongelmia. Pellava ja villa ovat täysin erilaisia materiaaleja ja niiden yhdistäminen vaatteeksi toisi mukanaan monia ongelmia.

Pellava ja villa pestään koneellisesti eri lämpötiloissa. Villaa ei saa pestä korkeassa lämpötilassa, eikä sitä saa hangata, koska se huopuu helposti. Pellava kestää korkean lämpötilan ja pellavan voi pestä jopa kiehuvassa vedessä.

Raamatun aikaisissa olosuhteissa pellavasta ja villasta valmistetun vaatteen peseminen olisi ollut erittäin hankalaa, koska villaa ei saa hangata, koska hangatessa se huopuu.

Mooseksen kirjassa oleva käsky opettaa, että pellavaa ja villaa ei saisi käyttää vaatteen valmistamiseen. Raamattu ei siis kiellä, että kaikenlaisia erilaisia kuituja ei saa käyttää vaatteen valmistamiseen. Raamatun pilkkaajien iva perustuu tietämättömyyteen.

Raamatun pilkkaajien ivallinen ajatus Mooseksen kirjan vaate opetuksesta osoittaa suurta tietämättömyyttä sekä ivallista asennetta Raamatun sanaa kohtaan. Hyvin usein ihmiset pilkkaavat sekä vääristävät Jumalan sanan opetuksen, koska he eivät ymmärrä mitä Jumalan sana opettaa ja siksi he ivallisesti vääristelevät Jumalan sanan opetuksia.

Koko kirjoitus on sivullani: http://koti.phnet.fi/petripaavola/vasta ... jille.html
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
Nergal
Kitisijä
Viestit: 1661
Liittynyt: 17.01.2011 19:23
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Nergal »

^Notta perkele että olet kujalla. Vähän säälittää että olet onnistunut lohkaseen pillua ja kyennyt lisääntymään.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w8-z5j9ntBI[/youtube]

Enjoy!
Society failed to tolerate me and I have failed to tolerate society
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
Mirkku
Kitisijä
Viestit: 1286
Liittynyt: 20.08.2008 12:54

Viesti Kirjoittaja Mirkku »

Väität, että on käynnissä jonkinlainen vaino kristittyjä kohtaan? Mitä sitten kristityiksi itseään kutsuvat tekevät homoille ja lesboille? Vainoavat näiden suuntautumisen vuoksi? :roll:
"To infinity... and beyond!"
"Oh, I'm detecting nuttiness!"
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Mirkku kirjoitti:Väität, että on käynnissä jonkinlainen vaino kristittyjä kohtaan? Mitä sitten kristityiksi itseään kutsuvat tekevät homoille ja lesboille? Vainoavat näiden suuntautumisen vuoksi? :roll:

Homokampanja

Marshall K. Kirk ja Erastes Pill kirjoittivat marraskuussa 1987 Guide lehdessä artikkelin nimeltään "The Overhouling of Straight America". Tämän artikkelin sanotaan olevan homoseksuaalisen liikkeen "raamattu". Artikkeli esittelee strategioita ja tekniikoita kuinka toteuttaa menestyksekäs propagandakampanja, jonka kautta sekoitetaan ja petetään amerikkalaiset sekä demonisoidaan vastustajia. Artikkeli esittelee kuuden askeleen menetelmän, miten homoseksuaalien tulee markkinoida tätä kampanjaa.

1. Puhu homoudesta äänekkäästi ja niin usein kuin mahdollista
2. Esitä homot uhreina, ei aggressiivisina hyökkääjinä
3. Anna myötämielisille perusteita
4. Esitä homot hyvinä
5. Esitä vastustajat pahoina
6. Rahoita kampanjaa

Käyn läpi lyhyesti kuuden askeleen menetelmän mietteitä ja ajatuksia vertaamalla niitä Raamatun opetukseen.

Pidä asia esillä

Homokampanjan tarkoituksena on pitää homoutta jatkuvasti esillä, eli pakkosyöttää sitä muille. Tällä tavalla murretaan yleiset ja normaalit käsitykset kun niitä vastaan koko ajan hyökätään ja markkinoidaan niiden rinnalle luonnottomia vaihtoehtoja. Tällainen toiminta on suvaitsematonta, jossa ihmiset halutaan aivopestä kannattamaan omia näkemyksiä. Tämän hedelmä näkyy nykyään jo Suomessa, sillä kansan enemmistö on hyväksynyt luonnottoman homoseksuaalisuuden harjoittamisen.

Raamattu opettaa jokaisen ihmisen olevan lähimmäinen, jota tulee rakastaa totuudessa. Uskomattomat ihmiset eivät ole käännytyksen kohteita, vaan lähimmäisiä joita rakastetaan. Evankeliumia kerrotaan rakkaudesta lähimmäiseen, ei oman asian ajamiseen, koska Herran Jeesuksen opetuslapsi kertoo Herransa sanoman.

Asetu uhrin rooliin ja syytä muita

On hyvin tyypillistä ja yleistä, että kun ihminen asettuu uhrin rooliin, niin hän sen kautta saa hyväksyntää muilta. Uhrin rooliin asettumalla ihminen myös syyttää niitä, jotka ovat toisinajattelijoita. Tällainen ihminen tekee niistä syyllisiä, jotka eivät ole samaa mieltä hänen kanssaan. Ajatuksena on että uhrin asemasta käsin saat sanomasi paremmin läpi sekä hyväksytyksi. Ajatuksena on myös, että uhrin roolista käsin saa myötätuntoa ja hyväksyntää muilta. Uhrin asemasta käsin hän myös hyvin usein lyö muita "sallitusti" suojakilven takaa. Hän lyö aiheettomasti ja perusteettomasti, vain sen tähden koska hän haluaa väkisin saada agendansa hyväksytyksi. Tällä tavalla hän koittaa peittää oman aggressiivisuutensa. Tämä kaikki myös näkyy jo Suomessa.

Raamattu opettaa kunnioittamaan ja rakastamaan lähimmäisiään totuudessa. Herran Jeesuksen opetuslapsi ei asetu uhrin rooliin muita syyttäen, vaan rakkauden kautta kertoo evankeliumin totuuden. Uskova ei pyri manipuloimaan lähimmäisiään, vaan Jumalan rakkauden kautta rakastaa lähimmäisiään kertomalla totuuden.

Puhu myötämielisille

Homokampanja kehottaa tekemään ihmisistä myötämielisiä homoudelle ja antamaan heille siihen koko ajan lisää perusteita. Kun tarpeeksi puhuu ja vetoaa ihmisen tunteisiin, niin enemmistö turtuu ja hyväksyy luonnottomuuden. Kampanja painottaa etsimään myötämielisiä ja puhumaan heille, eli tarkasti etsimään kohteensa. Vähemmistö ei suostu tämän kampanjan manipuloitavaksi, koska he näkevät, että on kysymys luonnottomuudesta.

Raamatun opetuksen mukaan Jumala haluaa pelastaa kaikki ihmiset. Raamattu ei kehota valitsemaan ihmisiä omien mieltymyksien mukaisesti. Raamatun opetus on, että tulee kertoa Jumalan rakkaudesta ajamatta omaa etua. Raamattu opettaa jokaisen ihmisen olevan tärkeä, sellainenkin joka ei arvosta eikä hyväksy sanomaasi. Siksi Jumalan rakkaudesta on tärkeää puhua kaikille ihmisille.

Olemme hyviä

Homokampanjan tarkoituksena on saada ensiksi ihmiset näkemään homot hyvinä ja kunnon kansalaisina, jonka jälkeen vasta koitetaan saada hyväksyntä homoudelle. He haluavat ensin piilottaa homouden, koska sitä pidetään epänormaalina. Pikku hiljaa homojen persoonien kautta koitetaan saada hyväksyntä homouden harjoittamiselle. Tämäkin on jo tapahtunut Suomessa

Raamatun opetuksen mukaan Herran Jeesuksen opetuslapsi hyväksyy kaikki ihmiset ihmisinä, mutta ei hyväksy syntiä, jota homoseksuaalisuus edustaa. Herran Jeesuksen opetuslapsen hyvyys on Jumalan armoa, ei hänen omaa ansiotaan. Siksi Herran Jeesuksen opetuslapsi ei koskaan väheksy lähimmäisiään.

Parjaa vastustajia

Homokampanja kehottaa parjaamaan ja syyttämään vastustajia. Homoseksuaalit vetoavat ihmisoikeuksiin ettei ketään saa syrjiä ja parjata. Homokampanja kuitenkin itse syyllistyy parjaamaan, syyttämään ja mustamaalaamaan, niitä jotka ajattelevat eri tavalla seksuaalisuudesta kuin he. Tällainen toiminta on kavalaa, petollista, tuomittavaa sekä vääryyden kautta muita manipuloivaa. Homokampanjan syytös ja parjaus kohdistuu Raamattua totena pitäviä ihmisiä kohtaan. Tätäkin näkyy jo Suomessa.

Raamattu opettaa synnin olevan vääryyttä, joka tulee esille väärinä tekoina ja ajatuksina. Synnille on tyypillinen ominaispiirre, että se ivaa, pilkkaa ja haluaa vääristellä asioita. Tämä kampanja sallii sen, että vastustajia ivataan ja pilkataan sekä että heidät tulisi esittää pahoina. Tästä käy ilmi se kuinka kampanja toimii juuri synnin ominaispiirteen mukaan.

Raamattu kehottaa rakastamaan niitä, jotka meitä vihaavat, eikä pahaa saa kostaa pahalla. Herran Jeesuksen opetuslapsi ei saa ivata eikä pilkata ketään. Herran Jeesuksen opetuslapsi sanoessaan homouden synniksi ei parjaa eikä syytä ketään, vaan sanoo sen mihin uskoo ja antaa ihmisten vapaasti päättää miten itse kukin uskoo ja elää.

Rahoita kampanjaa johon uskot

Homokampanja kehottaa rahoittamaan kampanjaa. He ajavat omaa etuaan, koska ihmisarvo ja suvaitsevaisuus on heille tärkeää.

Raamatun opetus on, että kun evankeliumin julistusta rahoitetaan, niin kysymys ei ole julistajien oman edun tai asian ajamisesta, vaan Herran asian ajamista. Ihmisarvo ja suvaitsevaisuus on tärkeää, siksi muista että evankeliumiin uskominen on vapaaehtoista. Herran Jeesuksen opetuslapsi ei saa manipuloida ketään. Hyväksy se jos joku ei halua uskoa ja anna hänen vapaasti valita tie mitä hän haluaa kulkea.

Valtaa media

Homokampanja kehottaa homoseksualisteja rahoittamaan kampanjaansa. Artikkeli kehottaa murtamaan valtamedian, että se hyväksyisi homouden. Artikkeli tuo esille, että elokuvat ja TV-sarjat tulisi saada homoudelle myönteisiksi. Tavoite on saada mediassa näkymään homomainoksia, jotka esittävät homouden myönteisenä asiana. Tämä kaikki näkyy jo Suomessa.

Syyllistä Raamattua uskovia

Artikkeli tuo esille, että Raamattuun uskovat seurakunnat tuomitsevat homot. Artikkelin mukaan kahdella tavalla voidaan sotkea ja sekoittaa Raamattu uskovaisten homofobia. Ensimmäinen on saada tukea maltillisilta (liberaalit) seurakunnilta ja uskovilta. Nostaen esille vastaväitteitä vanhoillisille (Raamatun sanan mukaisille) Raamatun opetuksille ja tulkinnoille paljastamalla vihan (uskovien vihan) ja ristiriidat. Artikkeli sanoo, että toiseksi voimme heikentää homofobiasta kärsivien seurakuntien moraalista auktoriteettia esittämällä heidän arvomaailmansa vanhentuneeksi sekä olevan ajastaan jäljessä viimeisten psykologisten tutkimuksien valossa. Institutionaalinen uskonto (usko) täytyy laittaa vastakkain mahtavamman tieteen ja julkisen mielipiteen kanssa. Artikkeli vertaa Raamatun uskoa kilpeen ja miekkaan, joka kirosi maallisen humanismin. Artikkelin mukaan tällainen epäpyhä liitto on toiminut hyvin ennenkin seurakuntia vastaan aiheissa kuten avioero ja abortti. Artikkeli vetoaa, että kun avoimesti puhumme homoseksuaalisuuden yleisyydestä ja hyväksymisestä, niin tämä liitto voi toimia taas kerran.

Raamatun opetuksen mukaan Herran Jeesuksen opetuslapsi ei vihaa ketään, eikä hänellä ole homofobiaa. Homokampanjan vihateema on parjauskampanja, jonka kautta he haluavat murtaa Raamatun sanan totuuden. He vetoavat psykologiaan, tieteeseen ja yleiseen mielipiteeseen, että saisivat tehdä tyhjäksi Raamatun totuuden. Siinä he eivät kuitenkaan onnistu, sillä vaikka maailma muuttuu, niin Jumalan sanan totuus ei muutu, eikä ihminen pysty sitä kumoamaan.

Homokampanjan toimintatavat ovat epäpuhtaita, epärehellisiä sekä muita mustamaalaavia. Tämän kautta he koittavat painostaa ja muuttaa yleisen käsityksen luonnollisesta seksuaalisuudesta.

Eräs tapa miten homoseksuaalit toimivat on sellainen missä he sanovat olevansa kristittyjä ja uskovia. Tämän tarkoituksena on sekoittaa ihmisiä ja jos joku sanoo, että homo ei voi olla uskova, niin he sanovat kovaan ääneen, että sinä loukkaat ja halvennat ihmisarvoani. Siitä ei kuitenkaan ole kysymys, sillä Raamattu opettaa homouden olevan syntiä ja siksi homouden harjoittaja ei voi olla Herran Jeesuksen opetuslapsi.

Suomen maa on täynnä luterilaisen kirkon kasteella kastettuja kristittyjä ateisteja. Tämä kertoo selkeästi sen, että jos joku sanoo olevansa kristitty tai uskova, niin se ei tarkoita samaa kuin olla todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi. Raamattu opettaa, että todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi on tehnyt Jumalan armosta parannuksen ja hänen tulee uskoa Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu sanoo.

Mustamaalaaminen ja panettelu

"The Overhouling of Straight America" artikkelin mukaan homouden vastustajia tulee mustamaalata ja panetella. Artikkelin mukaan panettelu ja mustamaalaaminen on tarpeellista, koska vastustajat levittävät koko ajan väärää tietoansa. Artikkeli kehottaa toimimaan siten, että homofobian vallassa olevat ihmiset joutuvat kokemaan syyllisyyttä ja häpeää. Artikkeli kehottaa tekemään homouden vastustajista niin ilkeitä ja pahoja, että ihmiset haluavat sanoutua irti homouden vastustajista. Artikkelin mukaan homouden vastustajat pitää esitellä kuin Ku Klux Klan, joka vaati homojen polttamista ja kuohitsemista. Artikkelin mukaan homouden vastustajia tulee verrata natsien suorittamiin hirmutekoihin toisen maailmansodan aikana keskitysleireillä, jossa homoseksualisteja kidutettiin ja tapettiin. Artikkelin mukaan homokampanjan vastustajien parjaamisen tarkoituksena on saada vastustajat raivostumaan.

Edellä olevat toimintatavat ovat likaisia, kieroja sekä kiihotusta kansanryhmää ja ihmisiä vastaan, jotka eivät pidä homoutta luonnollisena asiana. Homokampanja kehottaa mustamaalaamaan ja panettelee niitä ihmisiä, jotka vastustavat homoutta. Tämän sanotaan olevan tarpeellista. Homokampanja koittaa saada homouden vastustajat näyttämään syyllisiltä, joiden tulisi hävetä. Artikkeli kehottaa tekemään vastustajista ilkeitä ja pahoja vertaamalla heitä historiassa tehtyjen hirmutekojen kaltaisiksi tai ihmisiksi, jotka ovat hyväksyneet nämä hirmuteot. Homokampanjan tavoitteena on saada homouden vastustajat raivostumaan: Raivostunut ihminen käyttäytyy negatiivisesti ja siten hänet saadaan ansaan, joka näyttää hänet huonossa valossa ja homouden puolustajat viattomina uhreina.

Homokampanjan tavoitteet ja toimintamenetelmät ovat korruptoituneita, likaisia, kieroja sekä alhaisia. Homokampanja rikkoo suvaitsevaisuuden rajat sekä loukkaa ihmisarvoa järjestelmällisen vihakampanjansa kautta. He taistelevat oman ihmisarvonsa puolesta pyrkien lietsomaan vihaa niitä kohtaan, jotka eivät näe homoseksualismia luonnollisena seksuaalisuutena.

Todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi ei tietenkään koskaan missään tilanteessa hyväksy homoseksualistien surmaamista, kiduttamista eikä pakkokäännyttämistä heteroksi. Todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi uskoo homouden olevan synti. Todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi antaa myös ihmisille vapauden valita millä tavalla itse kukin haluaa elää ja toteuttaa seksuaalisuuttaan.

Homokampanja on jo melkein onnistunut

Homokampanja on ulottanut lonkeronsa kaikkialle. Se on soluttautunut kirkkoon muuttaen kirkon suhtautumisen homouteen, valtamedia ja kansan enemmistö on nykyään homoudelle myönteinen. Ihmiset ovat muuttuneet vihamielisiksi todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan, osittain homokampanja takia, joka provosoi ihmisiä vastustamaan Raamatun totuutta.

Tämän kampanja tulee huipentumaan siihen kun laittomuus muuttaa lait ja homouden synniksi sanomisesta tehdään rikos. Silloin alkaa maailmanlaajuinen suvaitsemattomuuden vaino Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan, joita vainotaan uskonsa tähden. Todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi ei anna periksi synnille edes pakon edessä, vaan hän Jumalan armosta uskoo Raamatun totuuteen myös vainojen aikana.

Raamattu profetoi, että lopunaikana maailma antautuu laittomuuden valtaan, siksi synnin voimalla toteutettu homokampanja on onnistunut saamaan koko maailman valtaansa. He saavat kuitenkin vain lyhyen aikaa riemuita tästä, sillä Herran Jeesuksen tullessa takaisin päivien lopulla Hän tuomitsee homoseksuaalisuuden.

Suomessa tapahtunut painostus

Iltasanomat julkaisi 14.04.2009 artikkelin josta tulee ilmi ikävällä tavalla se kuinka jotkut (ei kaikki) homoseksuaalit painostavat ympäristöään seksuaalisuutensa kautta.

Pääkaupunkiseudun helsinkiläisessä ja espoolaisessa yläkoulussa tytöt ovat painostaneet toisia tyttöjä lesbosuhteisiin. Tyttöjä on uhkailtu ja painostettu suutelemaan toista tyttöä. Erään opettajan puuttuessa koulussa tapahtuvaan tyttöjen väliseen kähmintään, eräs tytöistä vastasi hänelle: "Onko sinulla jotain lesboja vastaan? Aina meitä syrjitään!"

Olen huomannut, että hyvin usein homoseksuaalisesti suuntautunut ihminen ylikorostaa omaa seksuaalisuuttaan ja "taistelee" omien oikeuksiensa puolesta. Tämä johtaa usein siihen, että jotkut homoseksuaalit painostavat ja jopa uhkaavat muita hyväksymään seksuaalisuutensa. Iltasanoman artikkelista käy myös ilmi se minkä olen itse havainnut, että jotkut homoseksuaalit eivät tyydy pelkästään itse olemaan homoja ja lesboja, vaan yrittävät saada muita (heteroita) panostamalla tekemään samoja tekoja kuin mitä he homoseksuaaleina tekevät.

Tämä ei tietenkään tarkoita sitä että kaikki homoseksuaalit painostavat muita, mutta hyvin usein heidän keskuudessaan kuitenkin tapahtuu sitä. Kähmintä (seksuaaliset aktiiviteetit) ja fyysinen kanssakäyminen ei kuulu julkisiin tiloihin. Iltasanoman artikkelista tulee esille myös se kuinka jotkut homoseksualistit luovat ja provosoivat tilanteen, jossa he tuovat esille kuinka heitä syrjitään.

Homoseksualistit sanovat, että heitä syrjitään ja heidän ihmisoikeuksiaan loukataan jos homous sanotaan synniksi tai poikkeavaksi seksuaalisuudeksi. Iltasanoman artikkelista käy ilmi huomio ja toiminta, jonka olen myös itse havainnut. Jotkut homoseksualistit (ei kaikki) syyllistyvät siihen mistä he muita syyttävät. Iltasanoman artikkelista käy ilmi, että jotkut homoseksuaali tytöt uhkasivat ja painostivat heteroita toimimaan seksuaalisesti homoseksuaalisuuden tavoin. He loukkasivat näiden heterotyttöjen identiteettiä ja ihmisoikeuksia. Valitettavasti tämä puoli asiassa usein unohtuu eikä siitä puhuta. Tämä Iltasanoman artikkeli on harvinaisuus uutistulvan viidakossa, sillä hyvin usein asia uutisoidaan siten kuinka kristityt loukkaavat homoseksuaalien ihmisoikeuksia.

Raamatun opetuksen mukaan jokaista ihmistä tulee rakastaa lähimmäisenä, mutta myös synti tulee sanoa synniksi. Raamatun mukaisessa terveessä uskossa oleva ihminen ei koskaan painosta homoseksuaaleja tulemaan heteroiksi. Herran Jeesuksen opetuslapsi uskoo Raamatun sanaan ja tuo esille sen mitä sana opettaa, mutta ei painosta ketään, vaan jättää valinnat ihmisen omalle vastuulle.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 5353
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 »

PetriFB kirjoitti:
Mirkku kirjoitti:Väität, että on käynnissä jonkinlainen vaino kristittyjä kohtaan? Mitä sitten kristityiksi itseään kutsuvat tekevät homoille ja lesboille? Vainoavat näiden suuntautumisen vuoksi? :roll:

Homokampanja

Marshall K. Kirk ja Erastes Pill kirjoittivat marraskuussa 1987 Guide lehdessä artikkelin nimeltään "The Overhouling of Straight America". Tämän artikkelin sanotaan olevan homoseksuaalisen liikkeen "raamattu". Artikkeli esittelee strategioita ja tekniikoita kuinka toteuttaa menestyksekäs propagandakampanja, jonka kautta sekoitetaan ja petetään amerikkalaiset sekä demonisoidaan vastustajia. Artikkeli esittelee kuuden askeleen menetelmän, miten homoseksuaalien tulee markkinoida tätä kampanjaa.

1. Puhu homoudesta äänekkäästi ja niin usein kuin mahdollista
2. Esitä homot uhreina, ei aggressiivisina hyökkääjinä
3. Anna myötämielisille perusteita
4. Esitä homot hyvinä
5. Esitä vastustajat pahoina
6. Rahoita kampanjaa

1. Sananvapaus.
2. Eivätköhän he enemmän olekin uhreja kuin aggressiivisia hyökkääjiä.
3. Edelleen sanavapaus, ja ihan paikallaan onkin perustella argumenttejaan.
4. Heissä on varmasti hyviä ja pahoja.
5. Sama kuin ed.
6. "He ajavat omaa etuaan." Tietysti niin kuin kaikki muutkin. Sitä sanotaan terveeksi itsekkyydeksi.
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix
Avatar
urpiainen
Kitisijä
Viestit: 6781
Liittynyt: 27.10.2005 17:37

Viesti Kirjoittaja urpiainen »

PetriFB kirjoitti:Marshall K. Kirk ja Erastes Pill kirjoittivat marraskuussa 1987 Guide lehdessä artikkelin nimeltään "The Overhouling of Straight America". Tämän artikkelin sanotaan olevan homoseksuaalisen liikkeen "raamattu".
Tjaa. "Sanotaan". Jos googlaa artikkelin nimen (oikein kirjoitettuna) huomannee, että amerikkalainen fundamentalistikristillinen liike, joka toki Petrinkin aatteellinen tausta on, on tosiaan aika pakkomielteenomaisen kiinnostunut (omsta tulkinnastaan) tuosta artikkelista. Muut tuskin ovat niin harhaisia, että kuvittelisivat olemassa olevan jonkin "homoseksuaalisen liikkeen", jolla olisi jotain omia pyhiä kirjoituksiaan, lainausmerkeissä tai ei. Hauskaa(?) on myös googlata artikkeli tuohon Petrin tapaan väärin kirjoitettuna, koska siitä saa hieman osviittaa, missä mittakaavassa Petri erilaisia suomalaisia keskustelupalstoja spammaa Amerikan fundamentalisteilta kopioidulla propagandallaan.

Asiallisesti lienee selvää, että Petrin ja kaverien ristiretki homoja vastaan on ilkeämielistä, perusteetonta, epäkristillistä ja vastenmielistä.
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Arkkipiispa Kari Mäkinen on sanonut seuranneensa seksuaalista identiteettiä koskevaa keskustelua. Hän nosti esille kysymyksen, että voiko homoseksuaalisesti suuntautunut ihminen olla oma itsensä, täysiarvoinen ihminen vai pitääkö hänen kätkeytyä ja vaieta. Arkkipiispa Mäkinen kertoi, että hän haluaa sanoa homoseksuaaleille, että he ovat arvokkaita, Jumalan luomia kokonaisia sellaisina kuin he ovat. Arkkipiispa jatkaa, että heillä on oikeus rakkauteen, läheisyyteen ja lämpöön. Arkkipiispa jatkaa sanoen, et ole rikollinen, sairas tai erityisellä tavalla syntinen.

Vastaan arkkipiispan pohdintoihin seuraavalla tavalla. Jokainen ihminen myös homoseksuaali saa olla oma itsensä, eikä kukaan saa eikä voi pakottaa häntä muuttumaan, eikä hänen tarvitse vaieta tai kätkeytyä. Jos hän esimerkiksi vapaaehtoisesti haluaa hylätä homouden sen tähden, että hän tulee uskoon, niin häntä ei saa siinäkään tapauksessa painostaa takaisin homoksi. Jos näin kävisi, niin hän olisi ollut koko ajan oma itsensä. Ihmisen mieli voi myös muuttua ja silti ihminen pysyy omana itsenä. Hän oli omana itsenään homoseksuaalina, koska hän silloin koki niin. Hän on myös oma itsensä tullessaan uskoon toteuttaen ja elän nyt uusien arvojen mukaisesti.

Totta kai homoseksuaalinen ihminen on arvokas ja Jumalan luoma. Homous kuitenkaan ei ole Jumalan tahto eikä Jumalan luomaa, vaan synti. Ihmisarvo ei muutu sen takia, että tekeekö ihminen oikein tai väärin. Ihmisarvoa ei loukkaa se jos sanoo homouden olevan syntiä. Käännän asian päinvastoin. Herran Jeesuksen opetuslapsi voisi sanoa, että hänen ihmisarvoaan loukataan sanomalla, ettei hän saa uskoa homouden olevan syntiä. Huomaatko, että kun on kyse uskosta, vakaumuksesta tai seksuaalisuudesta, niin ei ole kyse ihmisarvon alentamisesta jos ei ole samaa mieltä kuin toinen on. Erilaisen mielipiteen kertominen uskonvakaumuksen tai henkilökohtaisen valinnan mukaan ei ole ihmisarvoa alentavaa, eikä varsinkaan silloin jos asia tuodaan esille toista kunnioittaen, ei ivaten ja pilkaten.

Homoseksuaalisella ihmisellä on oikeus rakkauteen, läheisyyteen ja lämpöön. Jokaisella ihmisellä on vapaus ja oikeus valita millä tavalla harjoittaa seksuaalisuuttaan, sitä emme voi kieltää keneltäkään. Mutta koska homous on syntiä, niin meillä on myös oikeus sanoa se synniksi. Ihmiset saavat sitten itse päättää mihin uskovat tai ovat uskomatta. Jumala asetti seksuaalisen rakkauden miehen ja naisen väliseksi. Siksi vain tämä seksuaalinen yhteys tuo todellisen onnellisuuden.

Homous ei ole Suomen laissa rikos, eikä homous ole sairaus. Arkkipiispa Mäkinen erehtyy tarkoittaessaan, että homoseksuaalisuus ei ole erityisesti syntiä. Raamattu sanoo niin VT:n kuin UT:n puolella, että homous on synti, josta tulisi tehdä parannus jos uskoo Jumalaan. Jos ihminen ei usko Jumalaan Raamatun opettamalla tavalla, niin tietenkään hän ei halua tehdä homoudesta parannusta, vaan haluaa elää homona. Meidän tulee hyväksyä se että hän ei halua tehdä parannusta, vaikka uskomme homouden olevan synti. Hyväksymme siis rakastaa homoa lähimmäisen rakkaudella, mutta Herran Jeesuksen opetuslapsina emme hyväksy homouden syntiä.

Wille Riekkinen Kuopion hiippakunnan piispa kritisoi voimakkaasti Älä alistu - kampanjaa sanoen sen olleen epäasiallinen ja vaarallinen. Hän sanoi toivovansa, etteivät herätysliikkeet leikkisi ihmisten syvimmillä tunnoilla ja ajaisi heitä jopa itsemurhiin. Piispa Riekkisen mukaan kampanja edustaa puoskarointia, sillä hän ei usko, että ihmisiä voidaan parantaa heidän omasta seksuaalisuudestaan.

Tässä kampanjassa oli juuri esillä ihminen, joka Jumalan avulla kykeni eheytymään ja vaikutti todella onnelliselta. Monet ihmiset ovat muuttuneet homoseksuaaleista heteroiksi, kun ovat tulleet uskoon Herraan Jeesukseen. Eläviä todisteita on siis vaikka kuinka paljon. Uskovat eivät pakota ketään väkisin muuttumaan, vaan se on aina vapaaehtoista tai ainakin siellä missä ihmiset ovat terveessä, vastuuntuntoisessa sekä Raamatun mukaisessa uskossa Herraan Jeesukseen, niin siellä ihminen saa vapaasti muuttua ja uskoa Herraan Jeesukseen.

Itsemurhalla pelottelun kautta Riekkinen koittaa syyllistää niitä, jotka uskovat homouden olevan synti. Nykyään Suomen kansan sekä luterilaisen kirkon enemmistö ei usko homouden olevan syntiä. Suomi on nykyään todella homomyönteinen maa, jossa niin kansalaisten enemmistö, media, elokuvat, kulttuuri kuin monet tahot avoimesti liputtavat homouden puolesta.

Suurin osa homoseksuaaleista ei nykyään uhkaa tehdä itsemurhaa, jos heidän seksuaalisia taipumuksia ei hyväksytä. Joku voi kuitenkin niin kokea ja ahdistua ja ajatella itsemurhaa. Tämä on valitettavaa, sillä itsemurha ei ole ratkaisu, vaan suuri ja ikävä menetys koko ihmiskunnalle. Itsemurhaan ei ihminen saisi päätyä koskaan, eikä myöskään sen tähden jos joku ei hyväksy hänen elämäntyyliä. Silloin ei ole kaikki kohdallaan ihmisen sisimmässä, jos hän uhkaa itsemurhalla. Kerron tässä elävän esimerkin millä tavalla ihminen voi oppia hyväksymään erilaisuutta olematta samaa mieltä.

Kohtasin erään kerran miehen, joka sanoi olevansa nainen miehen ruumiissa. Hän sanoi minulle, että aikoo mennä "sukupuolenkorjausleikkaukseen" että ruumis vastaisi sitä mitä hän on mieleltään. Hän oli mies, isä, jolla oli jo lapsenlapsia. Minä sanoin hänelle, että on syntiä ja kapinaa Jumalaa vastaan kun ihminen haluaa vaihtaa luonnollisen miehen sukupuolensa naisen sukupuoleen. Hän uhkasi tehdä itsemurhan, koska en hyväksy hänen päätöstä ja hänen mukaan loukkasin hänen identiteettiänsä.

Kävimme perinpohjaista keskustelua jonka tuloksena hän ymmärsi, että minä uskovana ihmisenä välitän ja rakastan häntä lähimmäisen rakkaudella. Hän myös kykeni ymmärtämään ja hyväksymään sen, että kaikkien ihmisten ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä. Hän myös ymmärsi sen, että toisen ihmisen voi hyväksyä, vaikka kaikesta ei ole samaa mieltä. Hän myös ymmärsi sen, että itsemurhalla uhkaaminen hänen tapauksessaan oli keino painostaa ja pakottaa väkisin hyväksymään asia, joka oli vastoin toisen ihmisen vakaumusta. Hän myös ymmärsi sen, että minä en pakottanut enkä painostanut, koska kerroin vain sen miten uskon ja mitä mieltä olen. Hän myös ymmärsin sen, että kaikkien ihmisten ei tarvitse olla samaa mieltä hänen kanssaan ja silti hän saa uskoa ja olla sitä mieltä mitä hän on, riippumatta siitä mitä muut ajattelevat. Hän luopui ajatuksesta itsemurhan tekemisestä. Me kumpikin jatkoimme elämässämme eteenpäin, hän miehenä uskoen olevansa nainen ja minä uskoen, että on synti koittaa muuttaa syntymässä lahjaksi saatua sukupuolisuutta.

Korostan vielä sitä, että kukaan ei voi painostaa tai muuttaa ketään väkisin, vaan se on vapaaehtoista. Jos homoseksuaali uudestisyntyy ylhäältä uskoessaan Herraan Jeesukseen ja hän haluaa muuttua, niin jokaisen tulisi myös hyväksyä se, vaikka ei uskoisi Jeesukseen.

Herra Jeesus Kristus antaa synnit anteeksi, jokaiselle joka haluaa tehdä parannuksen ja uskoa Häneen. Tämä armollinen sanoma syntien anteeksiantamuksesta on voimassa yhä tänä päivänä.

Mark 1:15 ja sanoi (Herra Jeesus): "Aika on täyttynyt, ja Jumalan valtakunta on tullut lähelle; tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi".

Apos 17:30 Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus.

Luuk 24:47 ja että parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava hänen (Herra Jeesus) nimessänsä kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Manaaja

Viesti Kirjoittaja Manaaja »

PetriFB kirjoitti:Jos hän esimerkiksi vapaaehtoisesti haluaa hylätä homouden sen tähden, että hän tulee uskoon...

Jos ihminen ei usko Jumalaan Raamatun opettamalla tavalla...

Hyväksymme siis rakastaa homoa lähimmäisen rakkaudella, mutta Herran Jeesuksen opetuslapsina emme hyväksy homouden syntiä...
Eli mielestäsi homoseksuaali ei voi uskoa aidosti ja olla veroisesi opetuslapsi ellei 'luovu' homoudestaan?
Monet ihmiset ovat muuttuneet homoseksuaaleista heteroiksi, kun ovat tulleet uskoon Herraan Jeesukseen.
Monet ihmiset ovat myös muutteneet synninpelossa täydellisen aseksuaalisiksi kun ovat tulleet uskoon.
Suurin osa homoseksuaaleista ei nykyään uhkaa tehdä itsemurhaa, jos heidän seksuaalisia taipumuksia ei hyväksytä.
No sehän kuulostaa huojentavalta että suurin osa ei uhkaa tappaa itseään kaltaistesi ihmisten synnyttämän homovainon alla. Kuinka suuren osan prosentuaalisesti pitäisi olla valmis asiaan, että ymmärtäisit tekeväsi jotain väärin? Jotenkin minusta tuntuu että vaikka luku olisi 100%, sinun kaltaisesi uskomuksiin elämänarvonsa perustava dille ei osaisi kokea asiaa omantunnonkysymyksenä ja muuttaa käytöstään edes lähimmäisenrakkauden nimissä.
Avatar
Mirkku
Kitisijä
Viestit: 1286
Liittynyt: 20.08.2008 12:54

Viesti Kirjoittaja Mirkku »

PetriFB kirjoitti: Tässä kampanjassa oli juuri esillä ihminen, joka Jumalan avulla kykeni eheytymään ja vaikutti todella onnelliselta.
Hei, Petri. Tiesithän, että tuo kampanjan juttu oli todella tekemällä tehty? Siis siinä "haastateltu" henkilö ei ollut oikea, vaan näyttelijä. Hänen kertomansa tarina oli käsikirjoituksen mukainen. Jotta se siitä onnellisesta parantumisesta.

Mitä mahtaisit olla mieltä, jos ihmisryhmä tulisi sinulle kertomaan, että elämäntapasi on väärä, olet huono ja halveksuttava ihminen ja että sinun pitää muuttua, tai ei hyvin käy? Koettelepa asettua hetkeksi toisen elämään ja leikkiä tällainen pieni ajatusleikki. Jos siis jumalan kultaamalta jalustaltasi kykenet. :?

Entäpä, jos viimeisellä tuomiolla Pyhä Pietari kertookin sinulle, että kaikki mihin uskoit, olikin juuri se väärä "laji". Islam/hindulaisuus/tms olikin se jumalan valitsema. Miten voit olla varma, että juuri sinun uskontosi on se oikea??
"To infinity... and beyond!"
"Oh, I'm detecting nuttiness!"
Avatar
Bhven
Kitisijä
Viestit: 1570
Liittynyt: 28.01.2011 23:35
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Bhven »

Naiset suhtautuvat myönteisemmin varsin moneen asiaan kuten vähemmistöasioihin, naispappeuteen, maahanmuuttoon jne.
Naiset eivät myöskään näe näitä periaatteellisina kysymyksinä. Naiset eivät suostu myöntämään esimerkiksi sitä, että kristinusko eli Raamattu vastustaa homoseksuaalisuutta täysin yksiselitteisesti. Miehet sen sijaan yleensä suostuvat valitsemaan loogisesti JOKO kristinuskon TAI suvaitsevuuden homoseksuaalisuutta kohtaan. Naiset eivät suostu tällaista valintaa tekemään, koska emotionaalisesti tykkäävät sekä kristinuskosta että homoseksuaalisuudesta. Naiset eivät suostu näkemään tässä mitään loogista ristiriitaa.

Naiset eivät yleensäkään halua nähdä asioita periaatteellisella tasolla, vaan ottavat yksittäisiin asioihin kantaa ad hoc, täysin emotionaaliselta mutu-pohjalta.
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

Avatar
annepa
Kitisijä
Viestit: 3989
Liittynyt: 19.08.2005 14:09
Paikkakunta: Hki

Viesti Kirjoittaja annepa »

Nergal kirjoitti: Sano nyt vielä että dinosaurukset eli samaan aikaan kuin homo sapiens?
Hmph pöljä, ei tietenkään eläny, ei niitä ollut ensinkään! Jumala vain viskoi tekemiään luita ympäriinsä jotta ihmiset jotka eivät usko menisivät sekaisin. Tässä on ihan selkeesti kyse uskon koettelemisesta! Sama vika muissa muinaisjäänteissä, ei ihminen mistään apinasta kehittynyt, Herra vain laittoi sennäköisiä vihjeitä, uskon koettelemus oli tässäkin motiivina.

Mietipä sitä! Aika kiero äijä!
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Avatar
Nergal
Kitisijä
Viestit: 1661
Liittynyt: 17.01.2011 19:23
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Nergal »

annepa kirjoitti:Mietipä sitä! Aika kiero äijä!
No onhan se fakta, Jumala on kaikkivoipa ja isoin kaikista mutta vaatii silti itselleen palvojia. Jumala on aika hyvällä LSD tripillä...
Society failed to tolerate me and I have failed to tolerate society
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Mosab Hassan Yousef on Hamasin erään johtohenkilön sheikki Hassan Yousefin poika. Mosab Hassan Yousef oli Hamas järjestön toiminnassa mukana. Mosab Hassan Yousef teki henkilökohtaisen uskon ratkaisun vuonna 2000, jolloin hän alkoi uskomaan Herraan Jeesukseen. Mosab Hassan Yousef on kertonut Hamasin tavoitteista ja siitä mitä Islamin usko edustaa. Tuon tässä kirjoituksessa esille Mosab Hassan Yousefin näkemyksiä Hamasista ja Islamista sekä Raamatun Jumalasta. Käsittelen myös Islamia ja Koraania ja sen sanomaa.

Koko kirjoitus on sivullani: http://koti.phnet.fi/petripaavola/hamasinpoika.html
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
Mirkku
Kitisijä
Viestit: 1286
Liittynyt: 20.08.2008 12:54

Viesti Kirjoittaja Mirkku »

No hei Petri. Tuossa on aiemmin esitetty kysymyksiä tai pohdintoja koskien jumalan tekosia. Odotamme vastausta oman pohdintasi pohjalta. Kiitos ja kumarrus.
"To infinity... and beyond!"
"Oh, I'm detecting nuttiness!"
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Manaaja kirjoitti:
PetriFB kirjoitti:Jos hän esimerkiksi vapaaehtoisesti haluaa hylätä homouden sen tähden, että hän tulee uskoon...

Jos ihminen ei usko Jumalaan Raamatun opettamalla tavalla...

Hyväksymme siis rakastaa homoa lähimmäisen rakkaudella, mutta Herran Jeesuksen opetuslapsina emme hyväksy homouden syntiä...
Eli mielestäsi homoseksuaali ei voi uskoa aidosti ja olla veroisesi opetuslapsi ellei 'luovu' homoudestaan?
Monet ihmiset ovat muuttuneet homoseksuaaleista heteroiksi, kun ovat tulleet uskoon Herraan Jeesukseen.
Monet ihmiset ovat myös muutteneet synninpelossa täydellisen aseksuaalisiksi kun ovat tulleet uskoon.
Suurin osa homoseksuaaleista ei nykyään uhkaa tehdä itsemurhaa, jos heidän seksuaalisia taipumuksia ei hyväksytä.
No sehän kuulostaa huojentavalta että suurin osa ei uhkaa tappaa itseään kaltaistesi ihmisten synnyttämän homovainon alla. Kuinka suuren osan prosentuaalisesti pitäisi olla valmis asiaan, että ymmärtäisit tekeväsi jotain väärin? Jotenkin minusta tuntuu että vaikka luku olisi 100%, sinun kaltaisesi uskomuksiin elämänarvonsa perustava dille ei osaisi kokea asiaa omantunnonkysymyksenä ja muuttaa käytöstään edes lähimmäisenrakkauden nimissä.
Raamatun mukaan homous on synti, joka estää pääsemästä Jumalan valtakuntaan, eli on este pelastukselle.

Monet uskovat ovat muuttuneet seksuaalisesti terveiksi ja vastuuntuntoisiksi kun ovat tulleet uskoon Herrassa Jeesuksessa.

Itsemurhan esiin vetäminen on usein vain toisten peloittelua:

itsemurha ei ole ratkaisu, vaan suuri ja ikävä menetys koko ihmiskunnalle. Itsemurhaan ei ihminen saisi päätyä koskaan, eikä myöskään sen tähden jos joku ei hyväksy hänen elämäntyyliä. Silloin ei ole kaikki kohdallaan ihmisen sisimmässä, jos hän uhkaa itsemurhalla. Kerron tässä elävän esimerkin millä tavalla ihminen voi oppia hyväksymään erilaisuutta olematta samaa mieltä.

Kohtasin erään kerran miehen, joka sanoi olevansa nainen miehen ruumiissa. Hän sanoi minulle, että aikoo mennä "sukupuolenkorjausleikkaukseen" että ruumis vastaisi sitä mitä hän on mieleltään. Hän oli mies, isä, jolla oli jo lapsenlapsia. Minä sanoin hänelle, että on syntiä ja kapinaa Jumalaa vastaan kun ihminen haluaa vaihtaa luonnollisen miehen sukupuolensa naisen sukupuoleen. Hän uhkasi tehdä itsemurhan, koska en hyväksy hänen päätöstä ja hänen mukaan loukkasin hänen identiteettiänsä.

Kävimme perinpohjaista keskustelua jonka tuloksena hän ymmärsi, että minä uskovana ihmisenä välitän ja rakastan häntä lähimmäisen rakkaudella. Hän myös kykeni ymmärtämään ja hyväksymään sen, että kaikkien ihmisten ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä. Hän myös ymmärsi sen, että toisen ihmisen voi hyväksyä, vaikka kaikesta ei ole samaa mieltä. Hän myös ymmärsi sen, että itsemurhalla uhkaaminen hänen tapauksessaan oli keino painostaa ja pakottaa väkisin hyväksymään asia, joka oli vastoin toisen ihmisen vakaumusta. Hän myös ymmärsi sen, että minä en pakottanut enkä painostanut, koska kerroin vain sen miten uskon ja mitä mieltä olen. Hän myös ymmärsin sen, että kaikkien ihmisten ei tarvitse olla samaa mieltä hänen kanssaan ja silti hän saa uskoa ja olla sitä mieltä mitä hän on, riippumatta siitä mitä muut ajattelevat. Hän luopui ajatuksesta itsemurhan tekemisestä. Me kumpikin jatkoimme elämässämme eteenpäin, hän miehenä uskoen olevansa nainen ja minä uskoen, että on synti koittaa muuttaa syntymässä lahjaksi saatua sukupuolisuutta.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1590
Liittynyt: 08.11.2005 16:37
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Mirkku kirjoitti:
PetriFB kirjoitti: Tässä kampanjassa oli juuri esillä ihminen, joka Jumalan avulla kykeni eheytymään ja vaikutti todella onnelliselta.
Hei, Petri. Tiesithän, että tuo kampanjan juttu oli todella tekemällä tehty? Siis siinä "haastateltu" henkilö ei ollut oikea, vaan näyttelijä. Hänen kertomansa tarina oli käsikirjoituksen mukainen. Jotta se siitä onnellisesta parantumisesta.

Mitä mahtaisit olla mieltä, jos ihmisryhmä tulisi sinulle kertomaan, että elämäntapasi on väärä, olet huono ja halveksuttava ihminen ja että sinun pitää muuttua, tai ei hyvin käy? Koettelepa asettua hetkeksi toisen elämään ja leikkiä tällainen pieni ajatusleikki. Jos siis jumalan kultaamalta jalustaltasi kykenet. :?

Entäpä, jos viimeisellä tuomiolla Pyhä Pietari kertookin sinulle, että kaikki mihin uskoit, olikin juuri se väärä "laji". Islam/hindulaisuus/tms olikin se jumalan valitsema. Miten voit olla varma, että juuri sinun uskontosi on se oikea??
Annin tarina henkilö on todellinen tarina ei feikki. Olisi hyvä ja keskustelun kannalta rehellistä pysyä tosiasioissa eikä tuoda esille epätosia asioita.

Minulle on sanottu monta kertaa, että uskoni Jeesukseen on väärää ja minua on myös uhkailtu helvetillä useita kertoja. Olen antanut heille oikeuden olla sitä mieltä minusta mitä he ovat, enkä ole suuttunut siitä.

Raamattu opettaa, että Pyhä Henki todistaa Raamatun sanan oikeaksi ja varmaksi. Kyse on uskosta, ei uskonnosta. Uskonnot ovat pahoja, jotak saavat aikaan vihaa ja pahuutta.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
Varis
Elämätön Kitisijä
Viestit: 300
Liittynyt: 20.01.2011 0:51

Viesti Kirjoittaja Varis »

PetriFB kirjoitti:Raamatun mukaan homous on synti

on synti koittaa muuttaa syntymässä lahjaksi saatua sukupuolisuutta.
Eli synnynnäisesti homo tekee syntiä teki sitten niin tai näin? Eikös silloin vain kannata pysyä homona.
Vastaa Viestiin