Kun väsäätte pitsaa kotosalla niin mitä laitatte täytteeksi? Onko omia erikoisuuksia?
Omat suosikit on reilusti kanaa, valkosipulia, pinaattia tai rucolaa, tomaattisiivuja, fetaa, vähän maissia ja törkeä vuori mozzarellaraastetta päälle. Aika sekametelisoppa, mutta toimii.
Kotona pizzan päälle tulee jauhelihakastiketta ja salamia. Siinä ne taisi olla, en ole koskaan tehnyt muunlaista pizzaa itselleni. Pizzeriassa täytteet ovatkin ihan eri juttu.
“Outside of a dog a book is a man’s best friend, inside of a dog it’s too dark to read” - Groucho Marx
Ihan vaan ketsuppia, tomaattia, tosi tosi paljon jauhelihaa maustettuna jauhelihamausteella, tosi tosi paljon sipulia sekä mozzarella juustoa iso kasa.
Tilatessa otan pitsan kanalla, sipulilla, aurajuustolla ja salamilla.
swirl kirjoitti:Aloin kirjoittamaan listaani, mutta alkoi tehdä niin pirusti mieli pizzaa, että dieettiläinen jättääkin väliin herkkujensa listaamisen
HAH. los tippumus
Kasvispitsa mulle ehdottomasti. Siinä pitää olla aurinkokuivattuja tomaatteja, parsaa, paprikaa, jalopenoja, tuoreita herkkusieniä ja tuoretta valkosipulia. Sit sekaan vielä lisukkeeksi katkarapuja, kinkkua, salamia ja aurajuustoa
Viimeisin huippu on ollut vuohenjuusto, savulohi ja tuore basilika.
Aika usein teen kasvispizzaa: tuoreita herkkusieniä, paprikaa, tomaattia, katkarapuja, parsaa ja sinihomejuustoa - ja tähän pizzaan aivan ehdottomasti kesäkurpitsaa.
"Never wrestle with a pig. You get dirty and besides the pig likes it. -George Bernard Shaw
- Kinkkusuikaleita tai broileria (yleensä 50/50)
- ananasta
- paljon juustoa
- sipulia
- valkosipulia
- tomaattipyrettä
- katkarapuja
- mustapippuria ja mun omalle puolelle jalapenoja (mies ei pysty syömään edes yhtä huutamatta ja juomatta 2 litraa vettä )
The great club outshines the individual, always and forever.
Vaola kirjoitti:
Aika usein teen kasvispizzaa: tuoreita herkkusieniä, paprikaa, tomaattia, katkarapuja, parsaa ja sinihomejuustoa - ja tähän pizzaan aivan ehdottomasti kesäkurpitsaa.
Ei toi mikään pitsa ole, se on quiche!
The great club outshines the individual, always and forever.
Vaola kirjoitti:
Aika usein teen kasvispizzaa: tuoreita herkkusieniä, paprikaa, tomaattia, katkarapuja, parsaa ja sinihomejuustoa - ja tähän pizzaan aivan ehdottomasti kesäkurpitsaa.
Mistä asti katkarapu on ollut kasvis?
Omat perustäytteet on: tonnikala, jauheliha ja sipuli (kevyesti jauhelihan joukossa paistettuna). Näiden lisäksi saatan laittaa valkosipulia, oliiveja, simpukoita, kasvis-katkarapuja, Auraa,... hmm, en ole vähään aikaan tehnyt pizzaa. Voisin kokeilla jotain uusia täytteitä, ehkä jotain kasvispitoista.
1. Grandiosa Big One kaupasta (vain akat leipoo)
2. Täytteet: Meetwurstia, Kinkkuviipaleita, Jalapenoja, Juustoraastetta ja harkinnan mukaan olen laittanut kananmunan tai kaksi päälle.
3. Naatitaan
Nyt vähän aiheen vierestä:
oletteko tehneet voileipäkakkua? Mä olen sitä ajatellut ja kuolannut nälkäisenä siitä lähtien kun joku sen täällä mainitsi.
Olen aina syönyt kondiittorilta tilattua, mutta vois varmaan yrittää itsekin väsätä. Tekis sellaisia pienempiä jonka ehtisi parissa päivässä syödä.
Clay kirjoitti:Mistä asti katkarapu on ollut kasvis?
Totta. Tai juusto ja vehnäjauhot...
Tuli muuten mieleen vielä - huomasin vasta nyt, että sulla oli siellä kesäkurpitsakin - että sitä kesäkurpizzaa voi käyttää pizzan pohjana, äiti teki joskus niin, ja ihan hyvää tuli.
Mun pitsaan tulee ainakin:
kinkkua
ananasta
katkarapuja
sipulia (paljon)
valkosipulia
juustoja (extrapaljon)
tomaattia
Nyt tuli nälkä ja kaupassakäynti on kielletty. Hmph!
Juusto ja tomaattimurska kuuluvat tietenkin jokaiseen pizzaan oletusarvoisesti. Oreganoa tulee joskus lisättyä päälle, mutta harvemmin. Valkosipulia ei tueta.
Toimii niin PizzaHutissa pannuversiona, kulmapizzerian perus-pahvipohjalla kuin kotona voitaikina(:shock:)pohjaisenakin.
Mun pitsaan tulee ainakin:
kinkkua
ananasta
katkarapuja
sipulia (paljon)
valkosipulia
juustoja (extrapaljon)
tomaattia
Nyt tuli nälkä ja kaupassakäynti on kielletty. Hmph!
Sullon mun pizza!!!
The great club outshines the individual, always and forever.